Kameras zibspuldzes - Sony flash HVL-F28RM HVLF28RM.CE7 - ātri pasūtīt no ražotāja

  • Vadlīniju numurs 28 (m, ISO 100)
  • 120° leņķī nolokāma zibspuldzes galva
  • Integrēta LED video gaisma
  • Radio vai optiskais TTL komandieris
  • Darbina ar 4 × AA baterijām

Sony zibspuldze HVL-F28RM

Rated 4.4/5 based on 1 customer reviews

26545 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

4756
HVLF28RM.CE7
4548736120648
Sony

Jauns

iespējams pēc 17.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 17.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 17.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 17.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
265.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 
Maza, jaudīga, uzticama, radio bezvadu zibspuldze
Šī augstas jaudas GN28 zibspuldze piedāvā optimizētu veiktspēju un kontroli, kādu spēj nodrošināt tikai oriģināls Sony produkts. To var vadīt tieši no kameras, un tā ir pietiekami maza, lai ietilptu kabatā, vienlaikus nodrošinot profesionālu izturību, kā arī bezvadu radio sakarus plašam lietojumu klāstam.

Efektīva pārkaršanas novēršana
Optimizēts zibspuldzes vadības algoritms nodrošina izcilu zibspuldzes veiktspēju, vienlaikus efektīvi novēršot pārkaršanu, lai nodrošinātu ilgtermiņa stabilitāti un uzticamību.

Stabila radio bezvadu komunikācija
HVL-F28RM nodrošina stabilu radio bezvadu komunikāciju. Vienu HVL-F28RM, kas darbojas kā komandieris, var uzstādīt uz saderīgas kameras un savienot pārī ar citām ārpus kameras esošām HVL-F28RM ierīcēm, kas darbojas kā uztvērējs. Radiosakari nodrošina uzticamu saziņu lielākos attālumos, nekā tas ir iespējams ar optisko saziņu, pat spilgtā saules gaismā vai tad, ja starp kameru un objektu ir šķēršļi. Tiek atbalstīta lēna sinhronizācija, aizmugures aizkara sinhronizācija un multi zibspuldze.

Visaptveroša vadība no kameras
Zibspuldzes kompensāciju, gaismas koeficientu un citus detalizētus zibspuldzes parametrus var kontrolēt tieši no saderīgas kameras, un pielāgota taustiņu piešķiršana var ļaut veikt regulējumus, skatoties caur skatu meklētāju. Zibspuldzes parametri tiek parādīti izvēlētajā kameras displeja valodā.

Vairāku zibspuldžu radio vadība
Izmantojot HVL-F28RM kā zibspuldzes komandieri, ar to var vadīt līdz pat 15 zibspuldzes un/vai uztvērēja blokus 5 grupās attālumā līdz 35 m/114 pēdām, nodrošinot izcilu apgaismojuma vadības daudzveidību.

Individuālām ainām pielāgots apgaismojums
Ar jaudīgu jaudu, kas ir līdzvērtīga HVL-F45RM jaudai, ir pieejams liels gaismas daudzums, lai izmantotu zibspuldzi, un zibspuldzes leņķi var iestatīt pēc vajadzības, izmantojot 0, 20, 40, 60, 60, 80 un 120 grādu klikšķa pieturas. Lai novērstu nevēlamas leņķa izmaiņas drudžainās fotografēšanas situācijās, 0 grādu pozīcijā ir paredzēta bloķēšana.

Uzticamība skarbos āra apstākļos
Tāpat kā visām Sony augstākās klases zibspuldzēm, arī HVL-F28RM ir pret putekļiem un mitrumu izturīga konstrukcija, kas nodrošina augstu uzticamību skarbos āra apstākļos.

Metāla kurpes kājiņa ar izturīgu sānu rāmi
Multiinterfeisa bļodiņai ir nesen izstrādāta metāla bļodiņas kājiņa ar izturīgu sānu rāmi, kas ievērojami palielina izturību un uzticamību.

Tiešā gaismas līmeņa vadība
Speciālās + un - LEVEL pogas nodrošina tiešu, ātru gaismas jaudas un zibspuldzes kompensācijas kontroli, un tās var izmantot arī šo pašu parametru kontrolei citās bezvadu savienotajās zibspuldzēs, lai nodrošinātu vienmērīgu un efektīvu darba procesu.

Caur objektīvu (TTL) bezvadu zibspuldze
Zibspuldzes jaudu var precīzi noteikt, izmantojot gaismas mērījumus caur objektīvu, pat fotografējot bezvadu režīmā. Zibspuldzes pozīciju un virzienu var regulēt, lai mīkstinātu ēnas un izgaismojumus, fotografējot objektu no priekšpuses, vai lai vajadzības gadījumā pievienotu ēnas dziļuma sajūtai. Ir pieejama bezvadu zibspuldzes attiecības kontrole.

Ātrgaitas sinhronizācija (HSS)
Parasts maksimālais zibspuldzes sinhronizācijas ātrums nozīmē, ka, izmantojot dienas gaismas aizpildīšanas zibspuldzi, ir jāaptur aizvara ātrums, tādējādi apgrūtinot fona bokeh efektu. Ātrgaitas sinhronizācija ļauj zibspuldzi sinhronizēt ar visu slēdža ātrumu diapazonu, lai varētu izmantot lielu atvērumu un radīt bokeh efektu, kur vien tas ir nepieciešams.

Multi/Micro USB termināls
Lai ērti atjauninātu programmatūru, zibspuldzi var pieslēgt datoram, izmantojot Multi/Micro USB termināli.

Testa zibspuldzes režīms
Testa zibspuldzes režīms ļauj pirms fotografēšanas pārbaudīt ēnas uz fotografējamā objekta, kā arī pārbaudīt apgaismojuma līmeni, izmantojot ārējo zibspuldzes mērītāju, kas ir būtiski studijas fotogrāfijā. Testa zibspuldzes gaismas līmenis ir atkarīgs no gaismas līmeņa iestatījuma manuālās zibspuldzes (M) režīmā, un zibspuldzes blīkste uzliesmo ar gaismas līmeni 1/1 caur objektīvu (TTL) režīmā.

Uz sejas noteikšanu balstīta zibspuldzes vadība
HVL-F28RM darbojas ar saderīgu kameru sejas noteikšanas funkcijām, lai sabalansētu zibspuldzes jaudu ar apkārtējās gaismas apstākļiem tā, lai objekta seja tiktu atveidota ar reālistisku un precīzu baltās krāsas balansu.

Automātiska baltā balansa regulēšana
Informācija par krāsu temperatūru tiek pārsūtīta no zibspuldzes ierīces uz kameru, lai nodrošinātu precīzu baltās krāsas balansu un dabiskas krāsas. Ar saderīgām kamerām zibspuldzes izvade tiek automātiski sabalansēta ar apkārtējās gaismas apstākļiem, lai ādas toņi tiktu atveidoti ar ideālu baltās krāsas līdzsvaru.
SaderībaSony
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock