3D/360 foto sistēmas - Puluz 30cm USB Electric Rotating Turntable Display Black - perc šodien veikalā un ar piegādi

Puluz rotējošais statīvs ar diametru 30 cm lieliski noderēs gan mājās, gan veikalā vai fotostudijā. Ierīce griežas par 360° un ir aprīkota ar vienu pogu ērtai darbībai. Jūs uzlādēsiet statīvu, izmantojot komplektācijā iekļauto mikro USB kabeli.

Puluz 30cm USB Electric Rotating Turntable Display Black

Rated 4.5/5 based on 1 customer reviews

6995 ar PVN

Ir uz vietas
2 vienības , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

44067
PU3049B
5905316140806
Puluz

Jauns

20.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
22.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
22.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
20.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Rotējams foto statīvs Puluz (30 cm, melns)

Vai nepieciešams statīvs, kas ļaus profesionāli prezentēt savu rotaslietu, pulksteņu, rokassomu vai figūriņu kolekciju? Puluz rotējošais statīvs ar diametru 30 cm lieliski noderēs gan mājās, gan veikalā vai fotostudijā. Ierīce griežas par 360° un ir aprīkota ar vienu pogu ērtai darbībai. Jūs uzlādēsiet statīvu, izmantojot komplektācijā iekļauto mikro USB kabeli.

Mazas piepūles, liels efekts

Ja meklējat labāko veidu, kā izstādīt izvēlētās preces, izvēlieties Puluz rotējošo statīvu! Pateicoties iebūvētajai pogai, jūs varat viegli ieslēgt/izslēgt ierīci. Neslīdošais gumijas paliktnis nozīmē, ka varat bez raizēm novietot izstrādājumu uz gludas virsmas.

Nodrošiniet profesionalitāti

Nofotografējiet un ierakstiet stendā esošos objektus bez traucējumiem! Ierīce var izturēt svaru līdz 10 kg, tāpēc jums nav jāierobežo sevi. Turklāt Puluz produkts darbojas ārkārtīgi klusi (50–60 dB), tāpēc nevēlami trokšņi netraucēs ierakstīt video.

Papildu priekšrocības

Pateicoties tam, ka Puluz grozāmajam statīvam ir USB pieslēgvieta, varat to viegli savienot ar galddatoru, klēpjdatoru vai lādētāju un ērti atjaunot akumulatora enerģiju.

Iekļauts:

  • Pagriežams foto statīvs x1
  • Mikro USB kabelis x1

Specifikācija:

  • Ražotājs Puluz
  • Modelis PU3049B
  • Materiāls ABS + dators
  • Spriegums DC 5V
  • Ātrums 1 apgrieziens / 35 sekundes
  • Diametrs 30 cm
  • Augstums 5,8 cm
  • Svars 1232 g
  • Celtspēja 5-10 kg
  • Melna krāsa

Rotating photo stand Puluz (30 cm, black)

Need a stand that will allow you to professionally present your jewelry, watches, handbags or figurine collection? The Puluz rotating stand with a diameter of 30 cm will be perfect both at home and in a store or photo studio. The device rotates 360° and is equipped with a single button for convenient operation. A micro USB cable is included, which will allow you to connect the stand to a compatible device.

Little effort, big effect

If you're looking for the best way to display your chosen items, opt for the Puluz rotating stand! Thanks to the built-in button, you can easily turn the device on/off. The non-slip rubber pad means you can place the product on a smooth surface without worry.

Ensure professionalism

Photograph and record the objects presented on the stand without interference! The device can bear weight up to 10 kg, so you don't have to limit yourself. What's more, the Puluz product works extremely quietly (50-60 dB), so unwanted noise will not prevent you from recording videos.

Additional advantages

Thanks to the fact that the Puluz swivel stand has a USB port, you can easily connect it to your desktop, laptop or charger and enjoy the results of its work.

Included:

  • Rotating photo stand x1
  • Micro USB cable x1
ManufacturerPuluz
ModelPU3049B
MaterialABS + PC
VoltageDC 5V
Speed1 revolution / 35 seconds
Diameter30 cm
Height5.8 cm
Weight1232 g
Lifting capacity5-10 kg
ColorBlack
Produkta veidsRotējošs galds
Foto galdu veidsrotējošais galds

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
2 vienības