Video aprīkojums - DJI Ronin RS3 PRO stabilizators noma

  • Automatizētas asu slēdzenes
  • Pagarinātas oglekļa šķiedras ass rokas
  • 4,5 kg (10 mārciņas) pārbaudītā kravnesība
  • LiDAR fokusēšana
  • O3 Pro transmisija
  • Dinamisks un daudzpusīgs risinājums

DJI Ronin RS3 PRO stabilizators noma

Rated 3.8/5 based on 1 customer reviews

2500 par dienu ar PVN

1250 katra nākamā diena -50%
625 sākot no 5. dienas -75%

Ir uz vietas
1 vienība , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

Nopirkt šo nomas preci € 832.00
57121
CP.RN.00000219.01
6941565929761
DJI
Rezervē uzreiz

Nomas kompelktā NEIETILPST LiDAR sistēma un fokusa motori!

Vairāk jaudas, mazāks izmērs

DJI RS3 Pro stabilizators ir uzlabots, lai būtu gludāks un jaudīgāks par Ronin RS 2 stabilizatoru, un tā oglekļa šķiedras korpuss sver tikai 1500g un kravnesība ir līdz 3.5kg. Šis kompaktais stabilizators ir pietiekami izturīgs, lai atbalstītu un stabilizētu vidēja izmēra kameras, piemēram, Sony FX6 vai Canon C70 ar pievienotu 24–70 mm tālummaiņas objektīvu. Ar lielāku pilnkrāsu OLED displeju, jaunu precīzās regulēšanas pogu un lielāku stabilitāti RS 3 Pro var kļūt par būtisku jūsu profesionālās kameras komplekta sastāvdaļu.

Combo komplektā ir iekļauti papildu elementi, piemēram, atjaunināts fokusa motors, motora stieņa stiprinājuma komplekts ar pārnesumu sloksni, portfeļa rokturis, BG30 rokturis, apakšējā pagarinātā ātrās atbrīvošanas plāksne, bezvadu Ronin attēla raidītājs, tālruņa turētājs, USB daudzkameru vadība. kabeļi, vairāki HDMI kabeļi, strāvas kabeļi un objektīva stiprinājuma siksna.

Ātrās atbrīvošanas plāksnes

Jaunā paplašinātā apakšējā ātrās atbrīvošanas plāksne nodrošina stabilāku kameras stiprinājumu un ir ērta, lai uzstādītu objektīva atbalstu drošiem iestatījumiem.

Automātiskie asu bloķētāji

Kad stabilizators ir izslēgts, varat nospiest un turēt barošanas pogu, un trīs asis tiks atbloķētas, kamēr stabilizators tiek automātiski izvērsts, ļaujot sākt darbu tikai divās sekundēs. Vienreiz nospiediet barošanas pogu, un asis automātiski bloķēsies un pāriet miega režīmā, padarot pārvietošanu vai glabāšanu ievērojami efektīvāku.

Bezvadu slēdža vadība

Aprīkots ar Dual-Mode Bluetooth tehnoloģiju, RS 3 Pro spēj nodrošināt efektīvu un uzticamu bezvadu slēdža vadību. Iepriekš pārī savienotās kameras var tikt automātiski atkārtoti savienotas, ietaupot daudz laika ar katru lietošanas reizi.

Integrētās vadīklas

  • Izmantojot tikko pievienoto precīzās regulēšanas pogu uz slīpuma ass, kamera var slīdēt uz priekšu vai atpakaļ, veicot milimetru precizitātes pielāgojumus, lai, mainot objektīvu, vieglāk panāktu precīzu balansu.
  • Ar teflona pārklājumu komponentiem, kas nodrošina zemāku berzes pretestību, RS 3 Pro var līdzsvarot vienmērīgāk, pat ja tiek uzstādītas smagas kameras.
  • Vienkārši pabīdot jauno stabilizatora režīma slēdzi, varat mainīt režīmus Pan follow, Panor and Tilt follow un FPV. FPV režīma atlasi var arī pielāgot 3D Roll 360, Portrait vai Custom, ļaujot jums pielāgot aprīkojumu un sākt darbu pēc iespējas ātrāk.
  • Pagriežot priekšējo ripu, varat kontrolēt tālummaiņu vai fokusu. To var arī pielāgot, lai kontrolētu kameras aizvara, diafragmas atvērumu, ISO vai stabilizatora kustības, padarot to īpaši ērtu darbam ar vienu roku.

Trešās paaudzes RS stabilizācijas algoritms

Izmantojot nākamās paaudzes stabilizācijas algoritmu, RS 3 Pro nodrošina par 20% lielāku stabilitāti salīdzinājumā ar RS 2, bez piepūles pārvaldot attēlus no zema leņķa, izpildot scenārijus vai pārslēdzoties starp augstu un zemu pozīciju.

Saņemiet SuperSmooth rezultātus

Kad ir iespējots SuperSmooth režīms, RS 3 Pro palielina motora griezes momentu, lai vēl vairāk uzlabotu stabilizāciju, nodrošinot stabilu kadru pat ātri mainīgos scenārijos vai ar 100 mm ekvivalentiem fokusa objektīviem.

ActiveTrack Pro

Ronin sērijas izsekošana nekad nav bijusi precīzāka vai atsaucīgāka. Nākamās paaudzes ActiveTrack Pro var tieši nolasīt attēlus no kameras, kas iebūvēta izvēles LiDAR diapazona meklētājā, un nav nepieciešams Ronin attēlu raidītājs. Izmantojot ActiveTrack Pro, varat tieši uzraudzīt vai kadrēt objektu RS 3 Pro OLED skārienekrānā.

Liels 1,8 collu OLED skārienekrāns

Iebūvētais 1,8 collu OLED pilnkrāsu skārienekrāns nodrošina par 28% lielāku displeju salīdzinājumā ar RS 2, padarot to neticami ērtu parametru iestatīšanai, fotografēšanas statusa pārbaudei un izsekoto objektu kadrēšanai. Izmantojot pārveidoto lietotāja interfeisu, katrs iestatījums ir intuitīvāks un precīzāks. OLED ekrāns piedāvā arī lielāku spilgtumu nekā RS 2 LCD ekrāns, lai nodrošinātu labāku skatīšanos ārpus telpām ar mazāku enerģijas patēriņu.

Oglekļa šķiedras konstrukcija

RS 3 Pro sviras ir izgatavotas no slāņveida negrieztas oglekļa šķiedras loksnēm, tāpat kā Ronin 2. Tas padara tos vieglākus un stiprākus nekā RS 2 izmantotais oglekļa šķiedras materiāls, palielinot stingrību un mazāku svaru, lai tiktu galā ar pat prasīgākas fotografēšanas vides.

LiDAR saderība (neietilpst komplektā)

Lai atvieglotu fokusēšanu, fotografējot rokās, Ronin 4D LiDAR fokusēšanas tehnoloģija tiek izmantota RS 3 Pro. Jaunais izvēles LiDAR diapazona meklētājs (RS) var projicēt 43 200 attāluma punktus 14 metru apgabalā.

Tālvadības pults

Augstas spilgtuma tālvadības monitoru var izmantot kopā ar Ronin 4D rokturiem, DJI Master Wheels vai DJI Force Pro, lai precīzi kontrolētu stabilizatoru un fokusētu. Tas ir aprīkots arī ar iebūvētu žiroskopisko sensoru, kas var pārvērst tālvadības monitoru par atsevišķu RS 3 Pro kustību kontrolieri bez papildu piederumiem, lai panāktu sarežģītākas kameras kustības no kustīga transportlīdzekļa vai ar strēli.

Bezvadu kameras vadība

Kad RS 3 Pro ir uzstādīts uz turētājiem, piemēram, strēles, kabeļa izciļņa vai transportlīdzekļa piesūcekņa, spoguļa vadības režīms atbloķē netraucētu bezvadu vadību no jebkuras vietas uz ekrāna. Šis režīms ļauj tieši kontrolēt galvenās izvēlnes darbības Sony bezspoguļa kamerām, izmantojot tālvadības monitoru, neatvienojot kameru.

Uzlabots akumulators un ātra uzlāde

Jaunajam RS 3 Pro akumulatora rokturim ir kasetnes dizains, kas atvieglo akumulatoru nomaiņu un ir mazāks uzglabāšanai salīdzinājumā ar RSC 2. To var pat uzlādēt atsevišķi no stabilizatora. Jaunais akumulatora rokturis nodrošina pagarinātu darbības laiku līdz 12 stundām, kas ir pietiekami nepārtrauktai fotografēšanai visu dienu. Tā atbalsta 18 W PD ātru uzlādi ar tikai 2,5 stundu uzlādes laiku. To var izmantot pat uzlādes laikā, lai RS 3 darbinātu gandrīz neierobežotu laiku.

Plaši porti un piederumi

Ar diviem RSA/NATO portiem un akumulatora portu RS 3 Pro var savienot ar dažādiem piederumiem, piemēram, Twist Grip Dual Handle, Tethered Control Handle un jauno DJI portfeļa rokturi, lai elastīgi atbilstu dažādām fotografēšanas prasībām.

DJI RS SDK

DJI RS SDK ir izstrādātāja protokols, ko DJI nodrošina izstrādātājiem un trešo pušu aparatūras ražotājiem, lai aprīkotu DJI RS 3 Pro ar vairāk funkcijām plašiem scenārijiem.

Produkta veidsKameras stabilizators
Vertikālā filmēšanaIespējama ar papildu aksesuāru

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
1 vienība



Šo preci ir iespējams iznomāt

Šī ir nomas prece, to var iznomāt un testēt DJI Ronin RS3 PRO...
Ja vēlies tādu iegādāties, šeit vari nopirkt jaunu: DJI Ronin RS3 PRO...
Šo nomas DJI Ronin RS3 PRO... vari iegādāties ar atlaidi par: € 832.00 ar PVN
Par nomas preces iegādi ar 14 dienu garantiju, lūdzu, sazināties ar mums.