Atmiņas kartes - Silicon Power atmiņas karšu lasītājs 2in1 microSD USB-C/USB-A, pelēks SPU3OTMREDEL500G - perc šodien veikalā un ar piegādi

  • Divi vienā atmiņas karšu lasītājs
  • Atbalsta microSD kartes
  • USB 3.1 un USB-C savienojums
  • Ātra datu pārraide līdz 5 Gb/sek.
  • Īpaši kompakts dizains

Silicon Power atmiņas karšu lasītājs 2in1 microSD USB-C/USB-A, pelēks SPU3OTMREDEL500G

Rated 5/5 based on 1 customer reviews

2545 ar PVN

Piegādes laiks parasti 4 - 10 darba dienas

vienības

19698
SPU3OTMREDEL500G
4713436123958
Silicon Power

Jauns

21.05 - 02.06.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
22.05 - 04.06.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
22.05 - 04.06.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
21.05 - 02.06.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Meistarīgi pārvaldiet savus datus
Vienalga, vai ceļojat vai kustībā risināt kādu darba, projekta vai biznesa jautājumu, šis mobilais karšu lasītājs ļauj jums pievienot microSD karti pie jebkuras Type‑C vai Type‑A ierīces. Pievienojieties savām ierīcēm un augšupielādējiet saturu no jebkura ierīču skaita. Izmantojot USB 3.1 Gen 1 tehnoloģiju, karšu lasītājs sasniedz datu pārraides ātrumu 5 Gb/sek. un atbalsta standartu “Plug and Play”. Nekas nav jāpielāgo.  

Neierobežotas izmantošanas iespējas
Pievienojiet karšu lasītāju pie Type-C ierīces un augšupielādējiet apjomīgu saturu no digitālajām kamerām, droniem, medību kamerām, GPS ierīcēm un citus ciparvideo. Iespaidīgā ātrumā varat pārvietot starp uzticamām ierīcēm lielus, apjomīgus failus. Šis karšu lasītājs sniedz piekļuvi neierobežotām datu pārraidēm.

Eleganta darbības veiktspēja
Līdztekus pārsteidzošai darbības veiktspējai, šī ierīce sagādā arī vizuālu un taktilu baudījumu. Unikāls cinka sakausējums piešķir karšu lasītājam tā grezno izskatu. Kā tas panākts? Cinka sakausējums ir apstrādāts ar smilšu strūklu no miljoniem sīku maltu silīcija smilšu graudiņu. Pateicoties svaram tikai 10,7 grami, karšu lasītājs ērti iegulst starp pirkstiem, kabatā vai somā. Tā ir stiprība. Tas ir ātrums. Tā ir arī elegance pat tad, kad pievienots ierīcei.     

Karšu lasītāja priekšrocība
Karšu lasītāji piedāvā iespējas, ko pašas par sevi nespēj SD un microSD kartes. Šis karšu lasītājs nodrošina ērtu savienojumu. Tas arī pasargā atmiņas karti no nodiluma — viena pati atmiņas karte bez karšu lasītāja ir pakļauta bojājumiem. Šis karšu lasītājs atbalsta “karsto maiņu”, tādējādi varat brīvi izņemt kartes, neizgrūžot no operētājsistēmas. Piedevām kartes lasīšanas un rakstīšanas ātrums var paaugstināties, pievienojot caur karšu lasītāju.

Produkta veidsKaršu lasītājs

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse