Atmiņas kartes - SanDisk memory card SDXC 128GB Extreme Pro 95MB/s V30 - ātri pasūtīt no ražotāja

  • SDXC tipa atmiņas karte
  • Liela atmiņas ietilpība — 128 GB
  • 95 MB/sek. lasīšanas ātrums
  • 90 MB/sek. rakstīšanas ātrums
  • Augstas kvalitātes fotoattēli un Full HD, 3D, 4K video  

SanDisk memory card SDXC 128GB Extreme Pro 95MB/s V30

Rated 5/5 based on 1 customer reviews

15545 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 8 darba dienas

vienības

ja ir pieejams piegādātāja noliktavā

38061
0619659147679
SanDisk

Jauns

16.05 - 26.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
17.05 - 28.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
17.05 - 28.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
16.05 - 26.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Iegūstiet visātrāko SDHC vai SDXC karti, kāda tirgū ir pieejama, iegādājoties SanDisk Extreme Pro SDHC vai SDXC UHS‑I atmiņas karti, — profesionāļu izvēle lielātruma sērijveida uzņemšanai. Šīs atmiņas kartes atbalsta kino kvalitātes video ierakstu Full HD (1080p), 3D un 4K formātā, kā arī ātru datu pārraidi efektīvākai darbplūsmai pēcapstrādē.

  • Nodrošina 90 MB/sek. rakstīšanas un 95 MB/sek. lasīšanas ātrumu
  • Inovatīvs atmiņas kontrolieris atbalsta nepārspētu veiktspēju
  • Ideāli piemērota uzlabotām digitālajām spoguļkamerām un HD videokamerām
  • Pārbaudīta izturība garantētai kartes uzticamībai


90 MB/sek. ieraksta ātrums maksimālai sērijveida uzņemšanas režīma veiktspējai
Nepalaidiet garām nevienu mirkli ar pasaulē ātrāko SDHC/SDXC atmiņas karti. Pateicoties rakstīšanas ātrumam līdz 90 MB/sek. (600x) un lasīšanas ātrumam līdz 95 MB/sek. (633x), šī atmiņas karte ļauj jums maksimāli izmantot savas digitālās spoguļkameras potenciālu sērijveida attēlu uzņemšanā. Aprīkota ar īpaši ātrdarbīgu UHS‑1 (Ultra High Speed) kopnes arhitektūru, tā ir radīta, lai pārspētu visstingrākās darbības standartu prasības. Izmantojot šo atmiņas karti, varēsit iemūžināt ikvienu darbības mirkli augstā izšķirtspējā tieši tā norises brīdī.    

Kontrolieris Power Core nepārspētiem darbības ātrumiem
Esot apgādātai ar SanDisk patentēto kontroliera tehnoloģiju Power Core™, šī karte ir kā radīta, lai ierakstītu pilnīgi visu, ko vien jūsu kameras buferis iespēj. Sadalot attēlu datus kartē daudz ātrāk un efektīvāk, SanDisk Extreme Pro SDHC un SDXC UHS‑I atmiņas kartes nodrošina zibenīgu ātrumu un ārkārtēju uzticamību pat visizaicinošākajos apstākļos. Tieši tāpēc svarīgiem dzīves brīžiem, kurus nedrīkst palaist garām, profesionāli fotogrāfi visā pasaulē izvēlas SanDisk.  
 
Vienmērīga Full HD video ierakstīšana
SanDisk Extreme Pro SDHC un SDXC UHS-I atmiņas kartes nodrošina augstāko video veiktspēju, pateicoties ātruma klasei 10 un UHS ātruma klasei 1 (U1), kas atbalsta kino kvalitātes Full HD (1080p), 3D un 4K video ierakstu.

Kļūdu korekcija uzlabotai uzticamībai
Kartē iebūvētā uzlabota nolietojuma izlīdzināšanas (Advanced Wear Leveling) un kļūdu labojoša koda (Error Correction Code) programma paaugstina lietošanas izturību un uzticamību.

Ātra datu lasīšana īsākam augšupielādes laikam
Šī karte var lepoties ar datu lasīšanas ātrumu līdz 95 MB/sek., nodrošinot ātru datu pārraidi efektīvākai darbplūsmai pēcapstrādē. Jūs varēsit rediģēt, saglabāt un kopīgot savus fotoattēlus daudz ātrāk.

Izturīgs dizains
SanDisk Extreme Pro SDHC un SDXC UHS-I atmiņas kartes ir triecienu, rentgenstaru un ūdens drošas — gatavas jebkuram izaicinājumam. Varat iemūžināt savas atmiņas praktiski jebkuros klimatiskajos apstākļos — karte darbojas gaisa temperatūras diapazonā no -25° līdz 85° C.

Produkta veidsAtmiņas kartes
Atmiņas kartes tipsSecure Digital SD
Ietilpība128 GB

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse