UGREEN CR125 4-in-1 USB 3.0 card reader 1m (TF, CF, SD, MS)

Rated 3.8/5 based on 1 customer reviews
43388
6957303832316
UGREEN

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

  • Viens lasītājs vairākām kartēm: UGREEN USB SD karšu lasītājs ir izveidots ar 4 karšu slotiem, kas ir SD, Micro SD(TF), CF, MS. Varat to izmantot, lai lasītu gandrīz visas atmiņas kartes no viedtelevizoriem, mobilajiem tālruņiem, satelītnavigācijas ierīcēm, PS4, Xbox, kameras utt. Atmiņas kartes, ko tā var lasīt, tostarp SD/SDXC/SDHC/Extreme I III SD/Ultra II. SD/MMC/RS-MMC/Micro SD(TF)/Micro SDXC/Micro SDHC/UHS-I/CF I 3.0/4.0 /Extreme I III CF/Ultra II CF/HS CF/XS-XS CF/CF Elite Pro / CF Pro/CF Pro II vai MS/MS PRO/MS PRO-HG/MS XC.
  • 4 kartes darbojas vienlaikus: UGREEN USB atmiņas karšu lasītājs ir izstrādāts ar SD, TF, CF un MS 4 karšu slotiem, un tas atbalsta 4 dažādu atmiņas karšu lasīšanu un rakstīšanu vienlaikus. tas efektīvi ietaupīs jūsu laiku, pārsūtot un dublējot fotoattēlus vai videoklipus, izvairoties no atkārtotas pievienošanas un atvienošanas.
  • 5 Gb/s liels ātrums: šis UGREEN USB 3.0 Micro SD karšu lasītājs atbalsta līdz 5 Gb/s datu pārraides ātrumu ar USB 3.0 portu, kas ir 10 reizes ātrāks nekā USB 2.0 versija (480 Mbps). Tas ietaupīs daudz laika no datu pārsūtīšanas. Šis SD kartes adapteris ir arī saderīgs ar USB 2.0 portu.
  • Plaša saderība/Plug & Play: šis UGREEN SD karšu lasītājs var būt lieliski saderīgs ar operētājsistēmām Windows 11/10/8.1/8/7/XP/Vista, Mac OS, Linux, Chrome OS utt. Nav nepieciešams instalējiet visus draiverus, un tas atbalsta karsto maiņu un automātisko noteikšanu. Varat jebkurā laikā pievienot un spēlēt, lai lasītu atmiņas kartes.
  • Kompakts un pārnēsājams dizains: UGREEN 4 in 1 SD karšu lasītājs ir izveidots ar īpaši mazu izmēru, ko varat ievietot portfelī vai kabatā un izmantot jebkur. 1,5 pēdas īss kabeļa gals samazinātu datora USB porta slodzi un neietekmēs blakus esošo portu izmantošanu.
Produkta veidsKaršu lasītājs

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.