CM304 USB + USB-C Card Reader SD + microSD Black

Rated 4.8/5 based on 1 customer reviews
43392
80191
6957303881918
UGREEN

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Specifikācija

  • Zīmols UGREEN
  • Modelis CM304
  • ABS materiāls
  • USB + USB C saskarne
  • Maks. kartes ietilpība 2TB
  • Porti SD kartes slots, TF kartes slots
  • Pārsraides ātrums līdz 5 Gb/s

UGREEN CM304 adapteris ļauj vienlaikus lasīt 2 atmiņas kartes ar ietilpību līdz 2TB. Tas nodrošina uzticamu datu pārraidi ar ātrumu līdz 5Gbps. Tas izceļas arī ar plašo savietojamību, vieglumu un ērtumu. Varat to savienot ar datoru vai viedtālruni, izmantojot USB vai USB-C.

Ātra datu pārraide

Ierīce ir aprīkota ar uzlabotu mikroshēmu, kas nodrošina ātru un stabilu datu pārraidi. Ar tās palīdzību jūs varat pārsūtīt failus ar ātrumu līdz 5Gbps!

Vienlaikus izmantojiet 2 atmiņas kartes

Lasītājam ir 2 iebūvēti sloti — SD kartei un TF kartei. Lai tajā ievietotu karti, vienkārši piespiediet to! Ierīce atbalsta multividi ar ietilpību līdz 2TB.

Plaša saderība

Saderības problēmas ir pagātnē. Adapteris lieliski darbojas ar datoriem un klēpjdatoriem, kā arī planšetdatoriem un viedtālruņiem. Tas atbalsta arī OTG. Pateicoties USB un USB-C saskarnēm, varat to viegli savienot ar dažādām ierīcēm. Lasītājs ir saderīgs ar tādām sistēmām kā Mac OS, Windows vai Linux.

Jums vienmēr var būt līdzi

Ierīce ir ārkārtīgi viegla un kompakta, tāpēc to vienmēr varat turēt pa rokai. Varat to viegli ievietot somā vai piesprādzēt pie mugursomas un ņemt līdzi uz darbu vai atvaļinājumā. Turklāt īpašie vāki pasargā lasītāju no putekļiem.

UGREEN CM304 Memory Card Reader

The UGREEN CM304 adapter allows you to simultaneously read 2 memory cards with capacities up to 2TB. It provides reliable data transmission at speeds up to 5Gbps. It is also distinguished by its wide compatibility, lightweight and handiness. You can connect it to your computer or smartphone via USB or USB-C.

Fast data transmission

The device is equipped with an advanced chip that provides fast and stable data transmission. With its help you can transfer files with a speed of up to 5Gbps!

Use 2 memory cards simultaneously

The reader has 2 built-in slots - for SD card and TF card. To put a card into it, just gently press it! The device supports media with a capacity of up to 2TB.

Wide compatibility

Compatibility problems are a thing of the past. The adapter works perfectly with computers and laptops as well as tablets and smartphones. It also supports OTG. Thanks to the USB and USB-C interfaces you can easily connect it to various devices. The reader is compatible with systems such as Mac OS, Windows or Linux.

You can always have it with you

The device is extremely lightweight and compact - so you can always have it on hand. You can easily put it in your bag or clip it to your backpack and take it to work or on vacation. What is more, special covers protect the reader from dust.

BrandUGREEN
ModelCM304
MaterialABS
InterfaceUSB + USB-C
Max. card capacity2TB
PortsSD card slot, TF card slot
Transmission speedUp to 5Gbps
Produkta veidsKaršu lasītājs

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.