Vairs neražo - UGREEN AV119 3.5mm AUX 5m jack audio vads (melns)

UGREEN audio kabelis/vads ir lieliska konstrukcija ar augstu kvalitāti. Izgatavots no cinkota vara un pārklāts ar 24 karātu zeltu, tas garantē nevainojamu skaņu. Tas ļauj mums savienot audio ierīces jebkurā konfigurācijā.

Ļauj atskaņot iecienītāko mūziku no viedtālruņa, klēpjdatora, planšetdatora vai citiem avotiem jebkurā audio ierīcē. Savienojiet ar skaļruni, pastiprinātāju vai televizoru un klausieties dzidru skaņu, ko garantē apzeltīti kontaktdakšas.

UGREEN AV119 3.5mm AUX 5m jack audio vads (melns)

Rated 4.1/5 based on 1 customer reviews
43999
10737
6957303817375
UGREEN

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Produkta veidsAudio vadi, kabeļi
Savienojumi3.5mm to 3.5mm
KrāsaSudrabs, hroms
Garums, m5

Oriģinālais preces apraksts no ražotāja (oriģinālā valodā)

Functional & universal

The UGREEN audio cable/cord is an excellent construction with high-quality. Made of galvanized copper and covered with 24-carat gold, it guarantees impeccable sound. It allows us to connect audio devices in any configuration.

Design & protection

t allows playing your favorite music from your smartphone, laptop, tablet, or other sources on any audio device. Connect to a loudspeaker, amplifier, or TV and listen to the clear sound, which is guaranteed by gold-plated plugs.

ModelAV119
Plug-inJack 3,5 mm to Jack 3.5 mm
MaterialCopper/Gold
ColorSilver
Length5 m
Produkta veidsAudio vadi, kabeļi
Savienojumi3.5mm to 3.5mm
KrāsaSudrabs, hroms
Garums, m5

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.