Austiņas - Panasonic austiņas ar mikrofonu RP-HD6ME-K, melnas - ātri pasūtīt no ražotāja

  • Ērtas uz ausīm liekamas austiņas
  • Jaudīgi basi un bagātīga skaņa
  • Salokāma konstrukcija
  • Regulējama galvas stīpa
  • Iebūvēts mikrofons

Panasonic austiņas ar mikrofonu RP-HD6ME-K, melnas

Rated 4.1/5 based on 1 customer reviews

9544 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 8 darba dienas ja ir pieejams piegādātāja noliktavā

37805
RP-HD6ME-K
5025232854165
Panasonic

Jauns

09.05 - 19.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
10.05 - 21.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
10.05 - 21.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
09.05 - 19.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Sadzirdiet nenojausto
Kaut arī RP‑HD6ME austiņām ir kompakts un viegls dizains, tās rada patiesi augstas izšķirtspējas skaņu. 40 mm HD draivera bloks pārraida vissmalkākās katra instrumenta radītās skaņas un nodrošina neticami kvalitatīvu skaņu pat ārpus telpām.

Izjūti stabilitāti
HD6ME ļauj klausīties augstas izšķirtspējas skaņu neatkarīgi no atrašanās vietas, atskaņot īpaši skaidru mūziku un sadzirdēt iepriekš neapjaustas skaņas nianses. Šķiet, ka iecienītie izpildītāji ir jums blakus.

Sākotnējam skanējumam uzticīga skaņas atveide
Pateicoties rūpīgi izvēlētām un kvalitatīvām audiosistēmu daļām un ievaram ar pretvibrācijas aizsardzību, kā arī kvalitatīvi noregulētam draiverim, HD6ME nodrošina neticami izteiksmīgu basu skanējumu. Draivera ietvars ar pretvibrācijas aizsardzību mazina nevēlamas korpusa vibrācijas, tāpēc varat izbaudīt dabisku un dinamisku skaņu, nejūtot austiņas.  

Ērta valkāšana
Papildus parastajam galvas stīpas garuma regulēšanas mehānismam HD6ME austiņas ir aprīkotas arī ar HS (horizontālā slīdņa) regulēšanas mehānismu, kas ļauj mainīt draiveru pozīciju horizontālā virzienā un pielāgot to ausīm. Grozāms mehānisms atvieglo austiņu pārnēsāšanu, jo ļauj tās pagriezt un salocīt pilnībā plakani.

Saderība ar viedtālruņiem
Savietojamas ar iPhone, BlackBerry un Android ierīcēm. Varat vienkārši klausīties mūziku no jau esoša viedtālruņa, kā arī izbaudīt funkciju “Switch for call”, lai izmantotu mikrofonu viedtālruņa sarunām. 

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse