Austiņas - Wireless Earphones TWS QCY T5 Bluetooth V5.0 (black) T5-Black - ātri pasūtīt no ražotāja

Augstas kvalitātes austiņas QCY T5 nodrošina stabilu savienojumu ar mobilo ierīci, pateicoties Bluetooth 5.0. Spēļu režīmā aizture ir samazināta līdz 65 ms, un izturīgā baterija nodrošina līdz pat piecām stundām nepārtrauktas darbības bez uzlādes. To ergonomiskais dizains un režīms, kas izveidots īpaši spēlētājiem, noteikti atšķir tās no citām šāda veida Bluetooth austiņām.

Wireless Earphones TWS QCY T5 Bluetooth V5.0 (black) T5-Black

Rated 4.1/5 based on 1 customer reviews

2145 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

49880
T5-Black
6957141406267

Jauns

02.05 - 14.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
03.05 - 16.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
03.05 - 16.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
02.05 - 14.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €


Bluetooth 5.0 savienojums

Jaunākā Bluetooth 5.0 tehnoloģija nozīmē, ka T5 austiņas patērē daudz mazāk enerģijas, vienlaikus nodrošinot stabilu savienojumu. Spēļu režīms nodrošina vēl ātrāku darbību, un jūs varat tās bez ierobežojumiem vadīt ar skārienjūtīgajiem slēdžiem uz austiņām.

Minimāla kavēšanās

Spēļu režīmā minimālā aizture ir 65 ms, kas ir trīs reizes mazāka nekā iepriekšējās paaudzes austiņām. Ieslēdzot šo režīmu, iOS un Android operētājsistēmas reaģēs uzreiz.
Izmantojiet, kā vēlaties

Abas austiņas var darboties neatkarīgi, tāpēc varat viegli izlemt, vai vēlaties izmantot abas vai tikai vienu.

Viegla savienošana pārī

Vienkārši izvelciet austiņas no futrāļa, lai tās savienotu ar mobilo ierīci. Ievietojot tās futrālī, tās automātiski atvienosies no ierīces. Tikai pirmo reizi austiņas ar viedtālruni ir jāsavieno manuāli tālrunī.
Lieliska skaņa

Austiņas nodrošina augstas kvalitātes skaņas un lielisku skanējumu. Pateicoties 6 mm draiveriem, HD stereo un trokšņu izolācijai no ārpuses, varat baudīt neparastas skaņas. DSP tehnoloģija ļauj veikt augstākās kvalitātes tālruņa zvanus.

Izturīgas

Austiņas nodrošina 5 stundas nepārtrauktas klausīšanās, un vēl 20 stundas ir noslēgtas korpusa akumulatorā, jo tā ietilpība ir 380 mAh. Izbaudiet savu iecienītāko mūziku, lai kur jūs atrastos, neuztraucoties par uzlādi.

Rūpīgi pārdomāts dizains

Austiņas sver tikai 4,3 gramus, tāpēc varat pilnībā aizmirst, ka tās ir ausīs. To pārdomātais dizains un ergonomiskā forma nodrošina pilnīgu komfortu lietošanas laikā.

Skārienvadība

Pateicoties iebūvētajam skārienpanelim, austiņu izmērs un svars ir ievērojami samazināts, un jūs varat tās ērti vadīt, izmantojot pieskārienu.

Vadība ar balsi

Austiņas ir saderīgas ar balss palīgiem, kas ļauj tās vadīt ar balsi. Jums tikai jāpasaka pareizā komanda, un tās darbosies tieši tā, kā jums nepieciešams.

IPX4 aizsardzība

Pateicoties izcilajiem nanomateriāliem, austiņām ir IPX4 aizsardzība. No šī brīža jums vairs nav jāuztraucas par lietu un tad, veicot savas iecienītās aktivitātes.
Produkta veidsAustiņas
Savienojuma spraudnisBluetooth

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse