Austiņas - Gaming headphones Dareu EH416s USB + Jack 3.5mm RGB (black) TH636S08501R - ātri pasūtīt no ražotāja

perfekti un uzreiz reaģēt uz viņu kustībām. Ergonomiskais dizains un nelielais svars nozīmē, ka tās var nēsāt daudzas stundas, nejūtot diskomfortu. Izstrādājums ir aprīkots ar TRRS 3,5 mm un USB savienotājiem, kas nodrošina plašu savietojamību. Salokāmais mikrofons ļauj brīvi sazināties ar citiem spēlētājiem, bet krāsainais RGB apgaismojums piešķir austiņām unikālu spēļu raksturu.

Gaming headphones Dareu EH416s USB + Jack 3.5mm RGB (black) TH636S08501R

Rated 4.7/5 based on 1 customer reviews
50175
TH636S08501R
6950589909703
Dareu

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Neļaujiet pretiniekam jūs pārsteigt

Fantastisko skaņas kvalitāti nodrošina augstas klases 50 mm skaļrunis. Tas nodrošina uzlabotus basus un kristāldzidru, dabisku skaņu, kas ļaus skaidri sadzirdēt izklīdušo pretinieku soļus. Jūs varēsiet precīzi noteikt viņu atrašanās vietu un iepriekš novērst uzbrukumu, lai nodrošinātu uzvaru.

Spēlējiet stundām ilgi, nebaidoties no diskomforta

Austiņu austiņas ir izgatavotas no ādai draudzīga materiāla. Pateicoties tam, tās lieliski pieguļ ausīm un nekavējoties atgūst sākotnējo formu - pat pēc ilgāka nēsāšanas laika. Turklāt tās nerada pārāk lielu spiedienu uz ausīm. Austiņas ir arī ļoti vieglas, tāpēc tās nodrošina vēlamo lietošanas komfortu.

Brīva saziņa ar citiem spēlētājiem

Austiņas ir aprīkotas ar praktisku mikrofonu, kuru var saliekt jebkurā virzienā 360° leņķī. Tas lieliski uztver cilvēka balsi, tāpēc varat plānot nākamās spēles taktiku ar citiem komandas dalībniekiem. Turklāt trokšņu slāpēšana un īpašs vēja necaurlaidīgs siets ļauj brīvi sarunāties gandrīz jebkuros apstākļos.

Izturīga konstrukcija un spēļu aizmugurgaismojums

Lieliski pārdomātā austiņu konstrukcija padara tās gan stilīgas, gan izturīgas. Dubultā galvas stīpa ar metāla elementiem ir izturīga pret bojājumiem un neticami izturīga. Melnā krāsa un matētā apdare piešķir izstrādājumam vienkāršu, taču elegantu izskatu. Austiņām ir arī krāsains RGB spēļu aizmugurējais izgaismojums, padarot tās par lielisku papildinājumu jūsu spēļu aprīkojumam.

Produkta veidsAustiņas ar mikrofonu
Savienojuma spraudnisUSB-C

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.