Austiņas - Earphones TWS Haylou Moripods (blue) T33-B - ātri pasūtīt no ražotāja

Paaugstiniet savu mūzikas pieredzi jaunā līmenī. Haylou MoriPods bezvadu austiņās ir 12 mm draiveri, kas nodrošina izcilu skaņas kvalitāti. Bluetooth 5.2 nodrošina tūlītēju, stabilu signāla pārraidi, un ilgi kalpojošā baterija ļauj klausīties mūziku līdz pat 6 stundām ar vienu uzlādi. Izstrādājums atbalsta aptX Adaptive kodeku, un ar CVC trokšņu slāpēšanas funkciju varat brīvi sarunāties pa tālruni gandrīz jebkur.

Earphones TWS Haylou Moripods (blue) T33-B

Rated 4.9/5 based on 1 customer reviews

3245 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

50338
T33-B
6971664930986

Jauns

02.05 - 14.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
03.05 - 16.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
03.05 - 16.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
02.05 - 14.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Atklājiet mūzikas burvību no jauna

Ar Haylou jūs atklāsiet iepriekš nedzirdētas detaļas par savām iecienītākajām dziesmām. Lielie 12 mm draiveri nodrošina kristāldzidru, fantastiski sabalansētu stereo skaņu. Jūs pārsteigs perfekti izceltie basi un dzidrie, ausīm tīkamie augstie toņi. Pārliecinieties, ka mūzikas burvība var būt vēl spēcīgāka!

Drošs Bluetooth 5.2 savienojums

Atvadieties no savienojuma problēmām. Qualcomm QCC3040 mikroshēma un nākamās paaudzes Bluetooth 5.2 nodrošina stabilu pārraidi līdz pat 10 m rādiusā un daudz ātrāku savienošanu pārī. Tas arī ļauj ērti pārslēgties starp mono un stereo režīmiem. Katras austiņas tiek savienotas neatkarīgi ar izvēlēto ierīci, ļaujot tās izmantot dažādās konfigurācijās vai pat kopīgi atskaņot mūziku ar draugu! Bluetooth 5.2 nodrošina arī plašu saderību ar Haylou MoriPods.

Zema latence dinamiskai spēlei

Ar to pārsteigumi nebeidzas! Haylou MoriPods atbalsta nākamās paaudzes aptX Adaptive kodeku, kas ļauj izbaudīt ātru, stabilu un nezaudētu signāla pārraidi, kā arī izcilu Hi-Fi līmeņa audio kvalitāti. Tas garantē arī ārkārtīgi zemu latentumu, tāpēc varat spēlēt iecienītākās spēles bez pārtraukumiem. Perfekta video un audio sinhronizācija nodrošinās, ka jūs nepārsteigs pretinieki, paredzēsiet viņu kustības un gūsiet kārtējo uzvaru!

Trokšņu samazināšana - runājiet pa tālruni, lai kur jūs atrastos

Ar MoriPods varat ne tikai klausīties mūziku, bet arī runāt pa tālruni - pat īpaši trokšņainā vietā. Divvirzienu mikrofoni perfekti uztver jūsu balsi, un CVC 8.0 trokšņu slāpēšanas tehnoloģija novērš nevajadzīgo fona troksni, ļaujot jums brīvi sazināties. Birojs, tirdzniecības centrs, pārpildīts autobuss - lai kur jūs atrastos, ar Haylou jūs varat runāt pa tālruni, kad vien vēlaties!

Ērta skārienvadība

Vēlaties mainīt atskaņojamo dziesmu vai aktivizēt balss asistentu, bet nav pa rokai tālruņa? Nekādu problēmu! Haylou MoriPods ir iebūvēti viegli lietojami skārienpaliktņi, kas nodrošina ātru un ērtu piekļuvi daudzām noderīgām funkcijām. Cita starpā tos varat izmantot, lai atbildētu vai noraidītu ienākošos zvanus, apturētu vai atsāktu atskaņošanu, pārslēgtu dziesmas un saņemtu palīdzību no sava viedā asistenta.

Klausieties mūziku stundām ilgi

Haylou MoriPods ir aprīkotas ar uzlabotu mikroshēmu ar neticami zemu enerģijas patēriņu un jaudīgu polimēra litija akumulatoru. Tas ļauj austiņām ar pilnu uzlādi atskaņot mūziku līdz pat 6 stundām! Komplektā esošais ērtais uzlādes futrālis ļauj pagarināt šo laiku līdz 24 stundām. Tāpēc varat klausīties savas iecienītākās dziesmas mājās, darbā vai braucot vilcienā - MoriPods jūs neatstās bez ievērības, kad tās jums būs nepieciešamas!

Izstrādāts, lai apmierinātu dažādas lietotāju vajadzības

MoriPods pārsteidz ar savu stilīgo, moderno dizainu. Tās ir pieejamas vairākās krāsās - izvēlieties sev piemērotāko! Austiņas ir arī neticami ērtas. Pateicoties to ergonomiskajam dizainam, tās lieliski pieguļ ausīm un nodrošina vēlamo komfortu. Katra no tām sver tikai 3,9 g, tāpēc jūs pat nejutīsiet, ka tās nēsājat. IPX4 ūdensizturība nozīmē, ka tās ir drošas pret lietus vai sviedru pilieniem, tāpēc varat bez raizēm ņemt tās līdzi pastaigā vai treniņā.

Produkta veidsAustiņas
Savienojuma spraudnisBluetooth

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse