Austiņas - Bezvadu austiņas TWS QCY T17 (baltas) T17-White - ātri pasūtīt no ražotāja

Izjūtiet brīvību un kristāla HIFI skaņas kvalitāti ar QCY T17 austiņām! Atklājiet bagātīgās detaļas savās iecienītākajās dziesmās un izbaudiet tās no jauna. Īpaši zema aizture un Bluetooth V5.1 mikroshēma audio atskaņošanu pacels jaunā līmenī. Viedais skārienpanelis ļauj ērti vadīt austiņas, neizņemot tālruni no kabatas, bet ergonomiskais dizains un vieglā konstrukcija ļauj tām palikt savā vietā, kamēr esat ceļā.

Wireless Earphones TWS QCY T17 (white) T17-White

Rated 4.7/5 based on 1 customer reviews

1944 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

50418
T17-White
6957141407035

Jauns

02.05 - 14.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
03.05 - 16.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
03.05 - 16.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
02.05 - 14.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Īpaši viegls un ērts

Ergonomiskā forma un austiņām pievienoto gumīšu komplekts nodrošina perfektu pieguļšanu ausī, tāpēc varat tās lietot stundām ilgi bez diskomforta. Katra austiņa sver tikai 4,2 g. Tas ir tikpat, cik A4 formāta papīra lapa. Palutiniet sevi ar jaunu pieredzi un atklājiet T17 iespējas.

Izcila skaņas kvalitāte

Pateicoties profesionālam regulējumam un kompozītmateriāla diafragmai, iebūvētais dinamiskais draiveris nodrošina skaidru skaņu un ātru reakciju uz pārejošiem trokšņiem, lai nodrošinātu kristāldzidru skaņas atskaņošanu un jūs jebkurā laikā varētu baudīt savas iecienītākās dziesmas bez traucējumiem.

Vienmēr ar jums

Austiņām ir lielas ietilpības akumulators, kas ļauj izbaudīt līdz pat 7,5 stundām ilgu akumulatora darbības laiku. Kombinācijā ar 380 mAh uzlādes korpusu varat pagarināt atskaņošanas laiku līdz 26 stundām! Tas ir līdz pat 390 dziesmām un 13 filmām, ko atskaņot. Ņemiet savas QCY T17 austiņas tālākajos ceļojumos un pavadiet šo laiku izklaidējoties.

Nepārtraukti zvani

Veiciet zvanus no jebkuras vietas pasaulē ar savām QCY T17 austiņām un izbaudiet nepārtrauktu savienojumu. ENC tehnoloģija bloķē lielāko daļu fona trokšņu, lai zvanītājs dzirdētu tieši to, ko jūs sakāt. Tādējādi varat baudīt sarunas ar mīļajiem vai draugiem pat visblīvākajās vietās.

Inovatīvas tehnoloģijas

Pateicoties inovatīvu tehnoloģiju ieviešanai, Bluetooth 5.1 mikroshēma bez ierobežojumiem aizvedīs jūs virtuālajā pasaulē, garantējot nedzirdamu kavēšanos, kas noteikti sniegs priekšrocības kaislīgākajiem spēlētājiem un stabili uzturēs savienojumu. Izvēlieties, vai izmantot vienas vai divas austiņas, pārslēdzot režīmus un pielāgojot tos savām vajadzībām.

Gudri risinājumi

Izmantojiet QCY T17 austiņu iespējas un sekojiet līdzi komandām, neizvelkot ārā izmantojamo ierīci. Ar vieglu pirksta pieskārienu pārtrauciet, atjaunojiet un pārtiniet dziesmas, atbildiet un noraidiet zvanus. Trīskārtīgi uzklikšķinot uz kreisās austiņas, varat viegli izveidot savienojumu ar Siri, Alexa un Xiao Ai asistentu, lai izdotu komandas.

Iekļauts

  • 3 gumīšu pāri S/M/L
  • C tipa USB kabelis
  • Lietotāja rokasgrāmata
Produkta veidsAustiņas
Savienojuma spraudnisBluetooth

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse