Austiņas - Headphones TWS Baseus Bowie E3 (black) NGTW080001 - ātri pasūtīt no ražotāja

Iegremdējiet sevi mūzikas pasaulē ar Baseus E3 austiņām! 13 mm diafragma nodrošina augstas kvalitātes skaņu, kas bagāta ar basiem. E3 10 min uzlādes nodrošina aptuveni 2 stundu lietošanas ilgumu, un ≤0,06 s aizture palielina dinamisko diapazonu spēļu laikā. Bluetooth 5.0 uzlabo pārraides ātrumu un stabilitāti. Turklāt piederums ir pieejams 2 krāsu variantos: melnā un baltā krāsā, lai ikviens varētu izvēlēties kaut ko sev piemērotu.

Headphones TWS Baseus Bowie E3 (black) NGTW080001

Rated 4.6/5 based on 1 customer reviews
50432
NGTW080001
6932172602109
Baseus

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Gaidāmā skaņas kvalitāte

Kāpēc Bowie E3 tik labi atveido skaņu? Tās ir aprīkotas ar 13 mm kompozītmateriāla diafragmu, kas nodrošina labi sabalansētu trīs frekvenču un kristāldzidru skaņu. Pateicoties tam, jūs no jauna atklāsiet savus iecienītākos skaņdarbus.

Zema latence

Domājot par e-sporta entuziastiem, piederums ir aprīkots ar zemas latences režīmu, kas ir ≤0,06 sekundes. Tā rezultātā spēle kļūst dinamiskāka, un jūs varat reaģēt ātrāk par pretinieku!

Flash Charge tehnoloģija

Austiņās ir izmantota Flash Charge tehnoloģija, kas nozīmē, ka E3 akumulatora pilnīgai uzlādei ir nepieciešamas tikai 45 minūtes. Aksesuārs izceļas arī ar ilgu akumulatora darbības laiku. Ar vienu uzlādi E3 var darboties līdz pat 5 stundām, un uzlādes korpuss nodrošina aptuveni 25 stundu ilgu atskaņošanu.

Plašākas iespējas, izmantojot lietotni

Lejupielādējiet lietotni Baseus un iegūstiet piekļuvi noderīgām funkcijām. Lietotne parāda, kad austiņas ir atvienotas no ierīces, un norāda to atrašanās vietu. Varat arī pārbaudīt akumulatora uzlādes līmeni reāllaikā, pielāgot to veiktspēju vai mainīt to nosaukumu.

Ērta lietošana

Austiņu lietošana ir ļoti vienkārša un ērta. E3 sāks atskaņot mūziku automātiski, kad uzliekat piederumu. Izmantojot skārienpaliktņus, varat apturēt vai atsākt atskaņošanu, atbildēt uz zvaniem, regulēt skaļumu, palaist balss asistentu (Siri) u. c. Nevajag vairs ķerties pie tālruņa, lai pārlaistu dziesmu, vienkārši pieskarieties austiņai.

Komforts un lietošanas brīvība

E3 vieglā konstrukcija nodrošina komfortu stundām ilgas lietošanas laikā. Katra austiņa sver 4 g, papildu komfortu nodrošina ergonomiskā aksesuāra forma. Turklāt tās ir IP64 ūdensizturīgas, tāpēc jums nav jāuztraucas par to bojāšanu un jālieto tās intensīvu treniņu vai lietus laikā.

Iepakojumā

  • Austiņas
  • Uzlādes korpuss
  • USB uz USB-C uzlādes kabelis
Produkta veidsAustiņas
Savienojuma spraudnisBluetooth

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.