Austiņas - Earphones Soundpeats TrueAir 2 (White) TrueAir 2 White - ātri pasūtīt no ražotāja

Atgūstiet mūzikas burvību un klausieties iepriekš neredzētus akcentus ar True Air 2. Šīm bezvadu austiņām ir jaunākā Qualcomm mikroshēma un noderīga Bluetooth funkcionalitāte, kas nodrošina vislabāko kvalitāti un komfortu ikdienas lietošanā. Dubultais mikrofons un trokšņu slāpēšana nodrošina, ka jūsu sarunu biedri perfekti dzirdēs katru vārdu bez jebkādiem traucējumiem. Pievienojieties savam viedtālrunim vienā mirklī un izbaudiet īpaši ilgu un efektīvu austiņu lietošanu.

Earphones Soundpeats TrueAir 2 (White) TrueAir 2 White

Rated 4/5 based on 1 customer reviews
50481
TrueAir 2 White
6941213643452

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Ātrs un stabils savienojums

Aizmirstiet par jebkādiem signāla traucējumiem, jo jaunākās paaudzes Qualcomm modulis un Bluetooth 5.2 versija nodrošina zibens ātru savienošanu starp austiņām un saderīgām ierīcēm. Turklāt inovatīvā TrueWireless Mirroring tehnoloģija ir atbildīga par efektīvu enerģijas patēriņa samazināšanu, kā arī garantē neatkarīgu un drošu savienojumu.

Kristāldzidra skaņa

AAC un Qualcomm aptX™ kodeki nodrošina skaidru un skaidru bezvadu skaņu visās iPhone un Android ierīcēs. TrueAir 2 ir arī zema latentuma funkcija, kas nodrošina augstas kvalitātes skaņu bez kropļojumiem. Nodrošiniet neaizmirstamu aizraujošu pieredzi un izbaudiet savas iecienītākās dziesmas un bagātīgi detalizētu skaņu.

Vienmērīga saziņa

Modernās austiņas ļauj sarunāties pa tālruni, pat braucot mājās pārpildītā autobusā. Iebūvētajā dubultajā mikrofonā izmantota CVC sistēma, kas samazina kaitinošos trokšņus. Izmantojot šo risinājumu, varat būt droši, ka pārējie sarunu biedri skaidri un labi dzirdēs jūsu balsi. Iegūstiet neierobežotu brīvību veikt zvanus jebkurā situācijā.

Izturīgs akumulators

TrueAir 2 nodrošina līdz pat 5 stundām nepārtrauktu mūzikas atskaņošanu ar vienu pilnu uzlādi. Turklāt komplektā iekļautais uzlādes futrālis pagarina šo laiku vēl līdz 20 stundām un ļauj paņemt austiņas līdzi gandrīz jebkur. Nodrošiniet, ka jūsu regulāro piederumu lietošanu ievērojami atvieglo bezvadu uzlādes iespēja.

Stils un ergonomisks dizains

Kompaktais izmērs apvienojumā ar nelielu svaru ir veiksmīga kombinācija, kas noteikti neradīs problēmas transportēšanas laikā un neaizņems daudz vietas jūsu mugursomā vai rokassomiņā. TrueAir 2 pārdomātais dizains spēj pielāgoties dažāda veida ausu formām, neradot diskomfortu. Izvēlieties kādu no trim pieejamajiem krāsu variantiem un paaugstiniet savu standartu ar ērtajām Soundpeats austiņām.

Iepakojumā

  • Austiņas
  • USB-C lādēšanas kabelis
  • Uzlādes korpuss
  • Lietotāja rokasgrāmata
Produkta veidsAustiņas
Savienojuma spraudnisBluetooth

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.