Austiņas - Earphones Soundpeats Air 3 (black) Air3 - ātri pasūtīt no ražotāja

Izbaudiet savas iecienītākās melodijas ar modernākajām Soundpeats Air3 austiņām. Izmantojiet tās arī tiešsaistes sanāksmēs, attālinātās lekcijās vai video tērzēšanā ar draugiem. Aktīvā trokšņu slāpēšana un dubultais mikrofons katrā austiņā nodrošina, ka jūsu sarunu biedri jūs skaidri dzirdēs. Aptx kodeks un Bluetooth 5.2 versija nodrošina neticamu skaņas kvalitāti, savukārt spēļu režīma pieejamība noteikti nodrošinās unikālu aizraujošu pieredzi. Uzlādējiet ierīci, izmantojot komplektācijā iekļauto C tipa USB kabeli.

Earphones Soundpeats Air 3 (black) Air3

Rated 4.5/5 based on 1 customer reviews

4845 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 90 vienības

50482
Air3
6941213602244

Jauns

22.05 - 02.06.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
23.05 - 04.06.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
23.05 - 04.06.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
22.05 - 02.06.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Ilgs darbības laiks

Ilgstoša akumulatora akumulators nodrošina neticami ilgu austiņu darbības laiku. Viena pilna uzlāde nodrošina līdz pat 5 stundām nepārtrauktu mūzikas atskaņošanu. Komplektā iekļautais uzlādes futrālis var pagarināt Air3 darbības laiku līdz 17,5 stundām. Izmantojiet inovatīvā bezvadu uzlādes risinājuma priekšrocības un ņemiet piederumu līdzi, lai kurp jūs dotos. Turklāt futrālī ir iebūvēta USB-C uzlādes pieslēgvieta ātrai enerģijas atjaunošanai.

Īpašs spēles režīms

Uzlabotā Qualcomm aptX-Adaptive tehnoloģija nodrošina uzticamu un stabilu signāla pārraidi un īpaši zemu latentumu. Air3 nerada nekādus traucējumus, intensīvi izmantojot vairākas lietojumprogrammas vienlaicīgi. Ja esat dinamisko spēļu cienītājs, noteikti izmēģiniet īpašo režīmu. Lai efektīvi aktivizētu zemas latences režīmu ar 60 ms, jums atliek tikai turēt nospiestu kreiso funkcionālo pogu.

Augstākās kvalitātes skaņa

Izmantojot 14,2 mm diafragmas draiveri, tiks radīts smalki noregulēts, detalizēts skaņas signāls. Jūs pārsteigs skaņas tonalitāte, ieklausoties iepriekš nepamanītos melodisku kompozīciju akcentos. Uzlieciet Soundpeats austiņas un atklājiet kristāldzidru un labi sabalansētu skaņu bez jebkādiem kropļojumiem.

Atbrīvojieties no kaitinoša trokšņa

Air3 ir aprīkoti ar četriem mikrofoniem un cVc sistēmu ar 8.0 konfigurāciju, kas ir atbildīga par rūpīgu jebkādu ārējo trokšņu samazināšanu. Šī veiksmīgā kombinācija nodrošina skaidru vārdu pārraidi, lai uzlabotu sarunu plūdumu sarunu laikā. Neatkarīgi no tā, vai zvanāt saviem mīļajiem vai veicat svarīgu konferences zvanu, ar Soundpeats austiņām jūs iegūsiet pilnīgu pārliecību, ka ikviens jūs dzirdēs pareizi.

Ērta lietošana

Kompaktais dizains un izturīgā konstrukcija ir veiksmīga kombinācija, kas noderēs jebkurā situācijā. Paņemiet Air3 austiņas līdzi garā ceļojumā vai rudenīgā pastaigā un uzmundriniet sevi ar noskaņas pilnām dziesmām. Vieglais svars un kompaktais izmērs ļauj tās ērti nēsāt mugursomā vai somiņā. Turklāt ergonomiskā austiņu forma ļauj aizmirst par jebkādu diskomfortu. Skārienjutīgais panelis atvieglos iekārtas ikdienas lietošanu, piedāvājot piekļuvi svarīgākajām funkcijām.

Iepakojumā

  • Austiņas
  • USB-C lādēšanas kabelis
  • Uzlādes korpuss
  • Lietotāja rokasgrāmata
Produkta veidsAustiņas
Savienojuma spraudnisBluetooth

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse