Austiņas - Earphones Soundpeats Sonic (Grey) Sonic - ātri pasūtīt no ražotāja

Ja jums patīk basiem bagāta skaņa, tad Sonic austiņas noteikti jums patiks. Tās ir aprīkotas ar aptX adaptīvo audio kodeku, kas nodrošina kristāldzidru un detalizētu skaņu. Augstas kvalitātes mikroshēma nodrošina ātru un stabilu savienojumu un mazāku enerģijas patēriņu. Uzlādes korpuss ļauj austiņām darboties līdz pat 35 stundām, un jūs varat atjaunot to jaudu aptuveni 1,5 stundas, izmantojot komplektā iekļauto USB-C kabeli. Turklāt zema latence nodrošina vēl labāku spēlēšanu, un ergonomiskais dizains nodrošina ilgstošu komfortu.

Earphones Soundpeats Sonic (Grey) Sonic

Rated 4/5 based on 1 customer reviews

5245 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

50485
Sonic
6941213644985

Jauns

02.05 - 14.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
03.05 - 16.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
03.05 - 16.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
02.05 - 14.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Perfekta skaņa, labāka zvanu kvalitāte

Lai nodrošinātu augstas kvalitātes skaņu, austiņās Sonic izmantota zemo frekvenču uzlabošanas tehnoloģija un jaunākā audio dekodēšanas tehnoloģija (aptX). Izmantojot CVC trokšņu slāpēšanas funkciju, varat brīvi runāt pa tālruni, neuztraucoties par traucējumiem.

Ātrs un stabils savienojums

Austiņas ir aprīkotas ar Bluetooth 5.2 un QCC3040 mikroshēmu, kas nodrošina augstāku savienojuma kvalitāti un zemāku enerģijas patēriņu. Aksesuārs ir saderīgs ar visām ierīcēm, kas atbalsta Bluetooth, tostarp 4.0 versiju. Turklāt modelim Sonic ir mono un stereo režīmi, tāpēc varat vienlaikus izmantot divas austiņas vai tikai vienu.

Ilgs darbības laiks, ātra uzlāde

Soundpeats austiņas nodrošina līdz 15 stundām atskaņošanas ar vienu uzlādi. Savukārt uzlādes korpuss pagarina darbības laiku līdz 35 stundām. Turklāt USB-C kabelis garantē ātru uzlādi, tāpēc jūs varēsiet atsākt darbu aptuveni 1,5 stundās. Korpusa iekšpusē esošais LED indikators jūs informēs par akumulatora stāvokli.

TrueWireless Mirroring tehnoloģija

Izmantojot TrueWireless Mirroring tehnoloģiju, tiek palielināta savienojuma stabilitāte un samazināti traucējumi skarbos vides apstākļos. Spēļu režīms nodrošina zemu latentuma līmeni, lai uzlabotu dinamisko spēļu pieredzi. Lai aktivizētu režīmu, trīs reizes nospiediet pogu kreisajā klausulē.

Lietošanas komforts

Austiņas ir aprīkotas ar pogām ērtākai un precīzākai vadībai. Vienkārši nospiediet austiņas, lai regulētu skaļumu, pārtrauktu atskaņošanu, atbildētu uz tālruņa zvanu utt. Turklāt ergonomiskais dizains nodrošina ilgstošu komfortu.

Iepakojumā

  • austiņas
  • lādēšanas kārba
  • USB-uz USB-C uzlādes kabelis
  • silikona uzgaļi (3 pāri)
  • lietotāja rokasgrāmata
Produkta veidsAustiņas
Savienojuma spraudnisBluetooth

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse