Austiņas - TWS earphones Mobvoi TicPods 2 Pro+ (Navy) WH72026N - ātri pasūtīt no ražotāja

Izbaudiet fantastisku skaņas kvalitāti, klausoties mūziku, runājot pa tālruni vai spēlējot spēles. TWS Mobvoi TicPods 2 Pro austiņās ir 13 mm skaļruņi, kas nodrošina skaidru un detalizētu skaņu. Tajās ir arī iebūvēti trokšņu slāpēšanas mikrofoni. Tās var vadīt, izmantojot skārienpaliktni, galvas kustības un pat balss komandas. Bluetooth 5.0 nodrošina uzticamu pārraidi, un ilgs darbības laiks ir nodrošināts ar akumulatoru ar ilgu darbības laiku.

TWS earphones Mobvoi TicPods 2 Pro+ (Navy) WH72026N

Rated 3.8/5 based on 1 customer reviews
50561
WH72026N
6940447102766

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Darbojas ar žestiem vai balss komandām

Lai darbinātu austiņas, nav nepieciešams ķerties pie viedtālruņa. TicPods 2 Pro atbalsta vienkāršas balss komandas - ar dažiem vārdiem varat, piemēram, apturēt mūziku, pārslēgt dziesmu, aktivizēt balss palīgu vai atbildēt uz tālruņa zvanu. Iebūvētais skārienpaliktnis ļauj ērti regulēt skaļumu, tikai pārvelkot uz augšu vai uz leju. Varat arī atbrīvot rokas un vadīt austiņas ar kustībām. Divreiz mājiet ar galvu, lai atbildētu uz ienākošo zvanu, vai divreiz pakratiet galvu, lai to noraidītu.

Fantastiska skaņas kvalitāte

Atklājiet mūzikas burvību no jauna un vēl vairāk iegremdējieties izvēlētās filmas vai spēles pasaulē. Austiņās ir iebūvēti lieli 13 mm skaļruņi, kas nodrošina izcilas kvalitātes, bagātīgi detalizētu un kristāldzidru skaņu. Tās atbalsta arī Qualcomm aptX audio kodeku - lai aktivizētu šo iespēju, izmantojiet īpašo Mobvoi lietotni. Izmēģiniet TicPods 2 Pro un pārliecinieties, cik fantastiski var skanēt jūsu mīļākās dziesmas.

Uzticams bezvadu savienojums

Atvadieties no problēmām ar sliktu signāla kvalitāti. TicPods 2 Pro austiņās tiek izmantots Bluetooth 5.0 un Qualcomm vadošais QCC5121 procesors, kas nodrošina ātru, vienmērīgu un stabilu bezvadu savienojumu ar neticami zemu latentumu. Perfekta video un audio sinhronizācija ļaus ērti skatīties filmas un spēlēt pat ļoti dinamiskas spēles. Turklāt katrs tālrunis pieslēdzas jūsu izvēlētajai ierīcei neatkarīgi.

Runājiet pa tālruni, kur vēlaties

Tagad varat brīvi runāt pa tālruni pat ļoti trokšņainā vidē, piemēram, pilsētas centrā vai autobusā. TicPods 2 Pro ir aprīkotas ar diviem mikrofoniem un uzlabotiem sensoriem efektīvai trokšņu samazināšanai. Tādējādi tie droši ierakstīs un izcels jūsu balsi, vienlaikus filtrējot nevajadzīgo fona troksni. Tas sniedz jums pārliecību, ka jūs un persona, ar kuru sarunājaties, viens otru dzirdēsiet perfekti!

Jūs tos uzlādēsiet vienā mirklī

Tagad jūsu iecienītākās dziesmas varēs jūs pavadīt tik ilgi, cik vien vēlaties. Austiņas ar vienu uzlādi atskaņo mūziku līdz pat 4 stundām, un komplektā iekļautais futrālis ļauj pagarināt šo laiku līdz aptuveni 20 stundām. Nomirušas, kad to vismazāk gaidījāt? Nekādu problēmu! Tikai aptuveni 5 minūtes, ko pavadīsiet uzlādes futrālī, un TicPods 2 Pro varēs jums kalpot vēl aptuveni stundu.

Izstrādāts jūsu ērtībām

Neuztraucieties par nogurumu vai diskomfortu, stundām ilgi klausoties savas iecienītākās dziesmas. TicPods 2 Pro ir ļoti vieglas un ērtas. Pateicoties to ergonomiskajam dizainam, tās lieliski iekļaujas ausīs, neizkrītot un neradot neērtu spiedienu. Turklāt austiņu uzlādes korpuss ir tik kompakts, ka jums tās vienmēr var būt līdzi - tās var viegli ievietot somiņā, mugursomā vai pat kabatā. TicPods 2 Pro arī nosaka, vai tās ir ausīs.

Vēl vairāk iespēju ar lietotni

Vai vēlaties papildu iespējas? Instalējiet lietotni Mobvoi, kas ir pieejama Android un iOS viedtālruņiem. Izmantojot to, varat atjaunināt austiņas, pārbaudīt akumulatora uzlādes līmeni un pielāgot viedās vadības ierīces. Mainiet iestatījumus, izmantojiet dažādas noderīgas funkcijas un paceliet mūzikas baudīšanu pavisam jaunā līmenī.

Produkta veidsAustiņas
Savienojuma spraudnisBluetooth

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.