Austiņas - gaming headphones Edifier HECATE G33 (black) G33 black - ātri pasūtīt no ražotāja

Profesionālās austiņas pavērs jums jaunas un interesantas iespējas. To vieglā konstrukcija (260 g) nodrošina maksimālu komfortu lietošanas laikā. Komplektā iekļautais noņemamais mikrofons ļauj brīvi sazināties ar citiem spēlētājiem. Tās ir mūsdienīgas, pateicoties krāsainajam RGB apgaismojumam. To zemais latentums garantē izcilu skaidrību un stabilu pārraidi.

gaming headphones Edifier HECATE G33 (black) G33 black

Rated 4.4/5 based on 1 customer reviews
50619
G33 black
6923520243174

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Apbrīnojama skaņas kvalitāte

Inovatīvas tehnoloģijas noteikti nodrošinās virkni jaunu, neaizmirstamu aizraujošu piedzīvojumu. 40 mm neodīma draiveri nodrošina augstas kvalitātes 7.1 telpisko skaņu, lai jūs varētu sadzirdēt katru ienaidnieka kustību un sagatavoties tā ierašanās brīdim. Pārejiet uz augsto tehnoloģiju un iegūstiet priekšrocības jau no paša sākuma!

Visvirziena mikrofons

Austiņās ir noņemams visvirziena mikrofons. Tas nodrošina efektīvu balss uztveršanu, lai jūs varētu izvairīties no pārpratumiem komunikācijā ar komandu. Turklāt uzlabota trokšņu slāpēšana reāllaikā efektīvi novērš fona trokšņus, savukārt piekļuve Xear2.0 programmatūrai ļauj mainīt balss skanējumu (Magic Voice).

Pievilcīgs dizains

Jums nav jāuztraucas par diskomfortu garās izklaides stundās, jo to ergonomiskā forma pilnībā parūpēsies par jūsu komfortu. Dizains sver tikai 260 g, un par unikālo noskaņu rūpējas stilīgais RGB apgaismojums. Lietojiet iekārtu tā, kā jums ir ērti - bez jūtama diskomforta pat garu sesiju laikā!

Produkta veidsAustiņas ar mikrofonu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.