Austiņas - Headphones Soundpeats A6 ANC (black) A6 black - ātri pasūtīt no ražotāja

Atpūtieties no trokšņa un izbaudiet mūzikas skaistumu. Soundpeats A6 bezvadu austiņas piedāvā hibrīda ANC trokšņu slāpēšanu un nodrošina izcilu skaņas kvalitāti, pateicoties 40 milimetru draiveriem. Bluetooth 5.2 nodrošina uzticamu savienojumu, un ilgi kalpojošā baterija ļauj klausīties melodijas līdz pat 38 stundām ar vienu uzlādi. Austiņas ir arī ļoti vieglas un ērtas.

Headphones Soundpeats A6 ANC (black) A6 black

Rated 4.5/5 based on 1 customer reviews
50626
A6 black
6941213602237

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Hibrīda trokšņu slāpēšana

Noguris no kaitinoša trokšņa? Tagad varat no tā atslēgties! Austiņās izmantota hibrīda ANC trokšņu slāpēšanas tehnoloģija, kas efektīvi samazina līdz pat 90 % nevēlama trokšņa (līdz 30 dB). Tas nozīmē, ka tās ir ideāli piemērotas pat trokšņainākajā vidē, piemēram, pārpildītā autobusā vai lielveikalā. Izmantojot A6, varat aizmirst par troksni un koncentrēties uz atskaņojamās mūzikas skaistumu.

Augsta skaņas kvalitāte

Izbaudiet, cik lieliski var skanēt jūsu iecienītākās dziesmas. A6 austiņās ir iebūvēti 40 mm dinamiskie draiveri, kas nodrošina Hi-Fi kvalitātes stereo skaņu. Dziļi, spēcīgi basi, kristāldzidra skaņa, perfekta harmonija un bagātīgs detaļu klāsts ļauj jums no jauna atklāt iemīļotās dziesmas!

Radīts jūsu ērtībām

Nekad vairs nebūs jāuztraucas par diskomfortu vai nogurumu, klausoties iecienītākās dziesmas. Soundpeats A6 austiņas ir īpaši vieglas, to svars ir tikai 290 g. Regulējamā galvas stīpa ļauj pielāgot tās savām vajadzībām. Mīkstās ausu bļodas ir izgatavotas no atmiņas putām, kas cieši pieguļ ausīm, neradot neērtības sajūtu. Austiņām ir arī salokāms dizains, kas atvieglo uzglabāšanu un transportēšanu.

Ātra uzlāde

Klausieties iecienītākos atskaņošanas sarakstus tik ilgi, cik vēlaties - mājās, darbā vai ceļojuma laikā. Pilnībā uzlādētās austiņas ar ilgi kalpojošu akumulatoru var atskaņot mūziku līdz pat 38 stundām (ja ANC režīms ir izslēgts). Tās uzlādēsiet, izmantojot komplektā iekļauto USB-C kabeli. Ir nepieciešamas tikai aptuveni 5 minūtes uzlādes, lai A6 kalpotu jums vēl 4 stundas, un 45 minūtes, lai atjaunotu pilnu jaudu.

2 savienojamības iespējas

Pievienojiet austiņas, kā vēlaties. A6 atbalsta ātru un uzticamu Bluetooth 5.2, kas nodrošina stabilu audio pārraidi. Ja jums patīk bezvadu savienojuma brīvība, šī ir ideāla izvēle tieši jums! Jūs varat izmantot austiņas arī vadu režīmā un neuztraukties par akumulatora uzlādes līmeni. Komplektācijā atradīsiet ērtu AUX kabeli, lai A6 varētu ērti pievienot pie izvēlētās ierīces.

Iepakojumā

  • Austiņas
  • Uzlādes kabelis (USB-C)
  • AUX kabelis
  • Korpuss
  • Lietotāja rokasgrāmata
Produkta veidsAustiņas
Savienojuma spraudnisBluetooth

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.