Austiņas - Earphones Soundpeats S5 (Black) S5 black - ātri pasūtīt no ražotāja

Soundpeats S5 bezvadu austiņas ir paredzētas aktīviem cilvēkiem, kuriem treniņu laikā patīk klausīties mūziku un kuri novērtē augstas kvalitātes skaņu. 12 mm draiveri nodrošina skaidru, dabisku skaņu, bet Bluetooth 5.2 nodrošina ātru un stabilu savienojumu. Izturīgās baterijas garantē līdz 5 stundām lietošanas ar vienu uzlādi. Austiņas ir arī neticami ērtas un var lepoties ar IPX4 ūdensizturību.

Earphones Soundpeats S5 (Black) S5 black

Rated 3.9/5 based on 1 customer reviews
50627
S5 black
6941213609205

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Satriecoša stereo skaņa

Ļaujiet savām iecienītākajām dziesmām padarīt nākamo treniņu patīkamāku. S5 austiņās ir iebūvēti 12 mm dinamiskie skaļruņi, kas nodrošina izcilu, skaidru, detaļām bagātu skaņu un akcentētus, dziļus basus - jūsu iemīļotās dziesmas vēl nekad nav skanējušas labāk. Ar Soundpeats ir jautrāk trenēties!

Uzticams savienojums

Iegūstiet bezvadu savienojumu un izbaudiet pārvietošanās brīvību. Pateicoties Bluetooth 5.2, austiņas spēj nodrošināt ātru, stabilu un nevainojamu savienojumu. Aizmirstiet par kavēšanos, vāju signālu un aizķeršanos! Turklāt pēc savienojuma veikšanas S5 automātiski izveidos savienojumu ar jūsu izvēlēto ierīci - netērējiet laiku sarežģītai iestatīšanai!

Viegls, ērts, ūdensizturīgs

Tagad varat netraucēti klausīties mūziku treniņa, skriešanas vai velobrauciena laikā. S5 austiņas ir ļoti vieglas un nodrošina nepārspējamu komfortu. Tās ir aprīkotas ar regulējamu ausu siksniņu, tāpēc tās paliks savā vietā un neizkritīs no ausīm, pat ja skrienat vai vingrojat. Tās ir arī IPX4 ūdensnecaurlaidīgas, tāpēc tās ir drošas pret ūdens pilieniem un sviedriem.

Skārienjūtīga darbība

Nevajag vairs pārtraukt treniņu un meklēt viedtālruni, lai darbinātu austiņas. Soundpeats S5 ir iebūvēti skārienpaliktņi, kas nodrošina ātru un ērtu piekļuvi vairākām galvenajām funkcijām. Ar vajadzīgo pieskārienu skaitu varat apturēt vai atsākt atskaņošanu, atbildēt uz zvanu, pārslēgt dziesmas, regulēt skaļumu vai aktivizēt balss palīgu.

Daudzas mūzikas stundas

Klausieties savus iecienītākos atskaņošanas sarakstus treniņu laikā un neuztraucieties par to, ka austiņas pārāk ātri izsīks. S5 austiņas ir aprīkotas ar ilgi kalpojošām baterijām, kas ļauj ar vienu uzlādi atskaņot mūziku līdz pat 5 stundām. Tās ir arī komplektā ar futrālīti, kas ļauj pagarināt šo laiku līdz aptuveni 20 stundām. Lai tās uzlādētu, pievienojiet tās strāvas avotam, izmantojot USB-C kabeli.

Iepakojumā

  • Austiņas
  • Uzlādes korpuss
  • Uzlādes kabelis (USB-C)
  • Nomaināmi ausu uzgaļi (3 pāri, viens pāris jau ir uz austiņām)
  • Lietotāja rokasgrāmata
Produkta veidsAustiņas
Savienojuma spraudnisBluetooth

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.