Austiņas - Earphones Soundpeats TrueFree2 (Black) TrueFree2 - ātri pasūtīt no ražotāja

Vai jums ir svarīga lieliska skaņas kvalitāte un komforts? Soundpeats TrueFree2 bezvadu austiņas ir ideāli piemērotas tieši jums! 6 mm draiveri nodrošina kristāldzidru skaņu, un Bluetooth 5.0 savienojamība ļauj izbaudīt uzticamu signāla pārraidi. Izturīgās baterijas un komplektā iekļautais uzlādes futrālis nodrošina līdz pat 20 stundām ilgu akumulatora darbības laiku. Austiņas ir arī neticami ērtas un IPX7 ūdensizturīgas.

Earphones Soundpeats TrueFree2 (Black) TrueFree2

Rated 4.7/5 based on 1 customer reviews

3445 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 25 vienības

50629
TrueFree2
6941213661814

Jauns

24.05 - 06.06.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
26.05 - 07.06.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
26.05 - 07.06.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
24.05 - 06.06.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Apbrīnojama skaņa

Atklājiet savas iecienītākās dziesmas vēl labākā kvalitātē. Pateicoties 6 milimetru draiveriem, austiņas spēj nodrošināt skaidru, detalizētu un dabisku Hi-Fi līmeņa skaņu. Tas nozīmē, ka mūzikas vai podkāstu klausīšanās kļūs vēl patīkamāka! Jūsu iemīļotās dziesmas vēl nekad nav skanējušas labāk.

Bluetooth 5.0

Aizmirstiet par kavēšanos, pārāk vāju signālu un citām savienojuma problēmām. Bluetooth 5.0 nodrošina ātru un stabilu pārraidi, tāpēc varat klausīties savas iecienītākās dziesmas bez pārtraukumiem. Katra austiņa neatkarīgi savienojas ar ierīci, ļaujot ērti izmantot tās dažādās konfigurācijās - tikai kreiso, tikai labo vai abas vienlaikus. Turklāt TrueFree2 uzreiz izveidos savienojumu ar tālruni, kad izņemsiet austiņas no futrāļa.

Ērta lietošana

Ar Soundpeats viss nepieciešamais vienmēr ir jums pa rokai. Austiņās ir speciālas pogas, kas nodrošina vieglu piekļuvi vairākām noderīgām funkcijām - lai jums katru reizi nebūtu jāsniedzas pēc tālruņa! Vienkārši nospiediet, lai, piemēram, atbildētu uz zvanu, apturētu atskaņošanu vai pat aktivizētu balss palīgu.

Ērtums

Austiņām ir ergonomiska forma, un tās ir aprīkotas ar īpaši izstrādātiem ausu uzgaļiem, tāpēc tās lieliski iekļaujas ausīs un neizkrīt pat tad, ja daudz kustaties. Tās ir arī ļoti vieglas un ērtas. Tās ir arī IPX7 ūdensnecaurlaidīgas, tāpēc varat bez raizēm ņemt tās līdzi treniņa laikā. Turklāt lietus laikā tās nav jāizņem no ausīm.

Pat 20 stundas mūzikas

Izbaudiet savas iecienītākās dziesmas tik ilgi, cik vēlaties. Austiņas (kopā ar uzlādes korpusu) darbojas līdz pat 20 stundām. Gaidīšanas režīmā ierīces darbojas līdz pat 120 stundām! Tādējādi varat būt droši, ka tās neatteiksies jums kalpot, kad to vismazāk gaidīsiet. Lai uzlādētu korpusu, pievienojiet to strāvas avotam, izmantojot komplektā iekļauto USB-C kabeli.

Iepakojumā

  • Austiņas
  • Uzlādes kabelis (USB-C)
  • Uzlādes korpuss
  • Nomaināmi ausu uzgaļi (3 pāri)
  • Lietotāja rokasgrāmata
Produkta veidsAustiņas
Savienojuma spraudnisBluetooth

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse