Austiņas - Earphones TWS EarFun Free Pro 2, ANC (black) TW303B - ātri pasūtīt no ražotāja

EarFun Free Pro 2 ir universālas TWS austiņas, kas nodrošina izcilu skaņas kvalitāti un komfortu. Tās ir aprīkotas ar 6 mm skaļruņiem un piedāvā QuietSmart 2.0 hibrīda ANC trokšņu slāpēšanu, un tām ir līdz pat 6 mikrofoniem, lai jūs varētu ērti sarunāties pa tālruni. Bluetooth 5.2 nodrošina uzticamu savienojumu, un iebūvētās skārienpaliktnes nodrošina ātru piekļuvi visām noderīgajām funkcijām. Austiņu darbības laiks ar uzlādes futrālīti sasniedz 30 stundas.

Earphones TWS EarFun Free Pro 2, ANC (black) TW303B

Rated 5/5 based on 1 customer reviews

4744 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 223 vienības

50639
TW303B
6974173980114
Earfun

Jauns

24.05 - 06.06.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
26.05 - 07.06.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
26.05 - 07.06.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
24.05 - 06.06.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

QuietSmart 2.0 trokšņu slāpēšana

Norobežojiet sevi no kaitinoša trokšņa. EarFun Free Pro 2 austiņas atbalsta QuietSmart 2.0 hibrīda ANC trokšņu slāpēšanas tehnoloģiju, kas efektīvi filtrē apkārtējās skaņas līdz 40 dB. Tas padara tās ideāli piemērotas dažādiem scenārijiem, piemēram, darbā vai ceļojuma laikā. Atvadieties no kaitinošā trokšņa un koncentrējieties uz nākamo podkāsta epizodi vai savu iecienītāko dziesmu detaļām!

Lieliska skaņas kvalitāte

Izbaudiet, cik labi var skanēt dziesmas, kuras jums patīk klausīties. Free Pro 2 ir aprīkotas ar dinamiskiem 6 mm skaļruņiem, kas nodrošina īpaši skaidru skaņu, bagātīgu detaļu klāstu, perfektu harmoniju un pastiprinātu basus. Tie nodrošina arī neticami zemu kropļojumu līmeni. Uzlieciet jaunās austiņas, ieslēdziet savu iecienītāko atskaņošanas sarakstu un atklājiet mūzikas burvību no jauna!

Bezrūpīgi tālruņa zvani

Tagad varat runāt pa tālruni bez jebkādiem sarežģījumiem pat trokšņainā vidē, piemēram, pārpildītā autobusā, tirdzniecības centrā vai lielveikalā. Katrā austiņā ir iebūvēti 3 mikrofoni, kas precīzi ierakstīs jūsu balsi. Free Pro 2 atbalsta arī ENC trokšņu slāpēšanu. Tādējādi tās var nodrošināt kristāldzidru skaņu sarunu laikā - lai otrs cilvēks perfekti sadzirdētu katru jūsu vārdu.

Sapņains komforts

Izbaudiet ērtu piegulēšanu. Austiņas cieši pieguļ un neaizveras, pat ja esat kustībā vai sportojat. Katra no tām sver tikai 4,1 gramu. Tās ir arī IPX5 ūdensizturīgas, tāpēc tās ir drošas pret lietus vai sviedru pilieniem. Komplektā ietilpst arī maināmi ausu uzgaļi 4 izmēros (XS, S, M un L) un īpaši ausu āķi 3 izmēros (S, M un L). Tas ļauj vēl vairāk pielāgot Free Pro 2 austiņas un nodrošina tām lielāku stabilitāti.

Darbības laiks līdz 30 stundām

Neuztraucieties par to, ka austiņas būs jāuzlādē pārāk bieži. Ar vienu uzlādi Free Pro 2 var atskaņot mūziku līdz pat 6 stundām (ja ANC trokšņu slāpēšana ir izslēgta). Komplektā atradīsiet arī ērtu alumīnija sakausējuma vāciņu, kas šo laiku pagarina līdz aptuveni 30 stundām. Austiņas atbalsta arī ātro uzlādi. Ir nepieciešamas tikai aptuveni 10 minūtes, lai tās darbotos 2 stundas! Turklāt korpusu var uzlādēt gan ar USB-C kabeli, gan bezvadu režīmā.

Tikai daži pieskārieni

Austiņu lietošana ir neticami vienkārša un ērta - jums nav katru reizi jāsniedzas pēc tālruņa. Free Pro 2 ir iebūvēti skārienpaliktņi, ar kuriem var, piemēram, apturēt un atsākt atskaņošanu, pārslēgt dziesmas, atbildēt uz zvaniem un noraidīt zvanus, nokārt klausuli, aktivizēt balss palīgu, izvēlēties režīmus un pat regulēt skaļumu. Tagad viss, kas jums nepieciešams, ir jums pa rokai!

Bluetooth 5.2

Free Pro 2 ir aprīkotas ar modernu AIROHA AB1562A mikroshēmu un atbalsta mūsdienīgo Bluetooth 5.2, kas nodrošina mazāku enerģijas patēriņu un ātru, stabilu un uzticamu pārraidi. Turklāt katra austiņa savienojas ar izvēlēto ierīci neatkarīgi, ļaujot brīvi izmantot tās dažādās konfigurācijās. Ir pieejams arī spēļu režīms, kas nodrošina zemu latentumu - aptuveni 80 ms. Izbaudiet vienmērīgu spēlēšanu un gūstiet lielisku uzvaru!

Iepakojumā

  • Bezmaksas Pro 2 austiņas
  • Uzlādes korpuss
  • Ausu uzgaļi (XS, S, M, L)
  • Ausu āķīši (S, M, L)
  • USB-C kabelis
  • Lietotāja rokasgrāmata
Produkta veidsAustiņas
Savienojuma spraudnisBluetooth

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse