Austiņas - Wireless earphones TWS EarFun Air Pro SV, ANC (black) TW306B - ātri pasūtīt no ražotāja

Iegādājieties austiņas, kas jums ideāli der. EarFun Air Pro SV atbalsta QuietSmart 2.0 dinamisko ANC trokšņu slāpēšanu un piedāvā vairākus režīmus. 10 mm draiveri nodrošina fantastisku skaņas kvalitāti, un iebūvētie mikrofoni ļauj brīvi sarunāties pa tālruni. Austiņas var lepoties arī ar IPX5 ūdensizturību un ilgu akumulatora darbības laiku - līdz 6 stundām. Turklāt īpašā EarFun Audio lietotne nodrošina ērtu piekļuvi daudzām interesantām funkcijām.

Wireless earphones TWS EarFun Air Pro SV, ANC (black) TW306B

Rated 4.6/5 based on 1 customer reviews
50641
TW306B
6974173980138
Earfun

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

ANC trokšņu slāpēšana

Izslēdziet troksni. Air Pro SV austiņas piedāvā QuietSmart 2.0 hibrīda dinamiskās trokšņu slāpēšanas tehnoloģiju, kas efektīvi slāpē apkārtējo troksni līdz pat 40 dB. Tās slāpē arī vēja brāzmas. Atvadieties no skaļiem, traucējošiem trokšņiem un koncentrējieties uz atskaņoto podkāstu vai savu iecienītāko dziesmu skaistumu! Ir pieejams arī caurspīdīguma režīms, lai jūs varētu klausīties mūziku, nezaudējot saikni ar apkārtējo vidi. Tagad jūs varat dzirdēt visu!

Satriecoša skaņa

Vai jums patīk augsta skaņas kvalitāte? Tad Air Pro SV ir ideāli piemērots tieši jums! Tās ir aprīkotas ar 10 mm kompozītmateriālu draiveriem, kas spēj nodrošināt skaidru skaņu un bagātīgu detaļu gammu. Akcentēti basi, izteiksmīgi augstie toņi un perfekta harmonija - ar EarFun jūs no jauna atklāsiet labāko no saviem iecienītākajiem mūzikas žanriem!

Paredzēti sarunām

Izbaudiet kristāldzidru skaņu ne tikai klausoties mūziku, bet arī runājot pa tālruni. Katrā austiņā ir iebūvēti 3 mikrofoni, kas uzticami uztver jūsu balsi. Air Pro SV atbalsta arī trokšņu slāpēšanu, tāpēc varat būt droši, ka zvanītāji jūs skaidri dzirdēs. Autobuss, iepirkšanās centrs vai lielveikals? Tagad varat ērti runāt pa tālruni, kur vien vēlaties!

Ilgs akumulatora darbības laiks

Klausieties mūziku mājās, darbā, treniņa laikā vai ceļojuma laikā - un neuztraucieties, ja austiņas pārāk ātri izlādējas. Air Pro SV var darboties līdz pat 6 stundām, un komplektā iekļautais pārnēsāšanas futrālis šo laiku pagarina par aptuveni 18 stundām. Tas kopā nodrošina līdz pat 24 stundām ilgu atskaņošanu! Austiņu uzlāde neaizņem daudz laika. Tas aizņem tikai aptuveni 10 minūtes, un jūs varat tās lietot vēl 2 stundas! Turklāt korpusu var uzlādēt, izmantojot USB-C kabeli vai bezvadu savienojumu.

Bluetooth 5.2

Mūsdienīgais Bluetooth 5.2 nodrošina ātru un stabilu signāla pārraidi un mazāku enerģijas patēriņu. Katras austiņas pieslēdzas jūsu izvēlētajai ierīcei neatkarīgi - tāpēc varat tās izmantot jebkurā konfigurācijā. Vai jums patīk spēlēt mobilās spēles? Arī jums ir kaut kas piemērots! Air Pro SV piedāvā īpašu spēļu režīmu, kas garantē neticami zemu latentumu - aptuveni 80 ms. Perfekta attēla un skaņas sinhronizācija ļaus jums izbaudīt pat visdinamiskāko spēli.

Pārdomāts dizains

Dodaties uz treniņu? Vai arī gatavojaties iziet no mājas un redzat, ka tuvojas lietus? Jums nav jāatsakās no savu iecienītāko melodiju klausīšanās! Air Pro SV ir IPX5 ūdensnecaurlaidīgas, tāpēc lietus vai sviedru pilieni tām nedraud. Austiņas ir arī ļoti vieglas un ērtas. Turklāt tām komplektā esošais uzlādes futrālis izskatās patiešām labi. Tas ir izgatavots no augstas kvalitātes alumīnija un ir ļoti patīkams uz tausti.

Skārienvadība

Austiņu vadība ir ārkārtīgi vienkārša un ērta - nav nepieciešams katru reizi ķerties pie tālruņa. Air Pro SV ir aprīkotas ar īpašiem skārienpaneļiem, kas nodrošina ātru piekļuvi daudzām noderīgām funkcijām. Piemēram, ar vajadzīgo pieskārienu skaitu var apturēt vai atsākt atskaņošanu, pārslēgt dziesmas, aktivizēt balss asistentu, atbildēt uz zvanu vai izbeigt to vai pat regulēt skaļumu.

Izmēģiniet EarFun Audio lietotni

Tagad varat vēl labāk pielāgot savu austiņu veiktspēju. Vienkārši savienojiet Air Pro SV ar lietotni, kas ir pieejama bez maksas Google Play un App Store. Izmantojot to, varat ērti pārbaudīt akumulatora uzlādes līmeni, izvēlēties atskaņošanas režīmu un pielāgot vadības iestatījumus. Ir pieejams arī ekvalaizers un Bluetooth pārvaldnieks. Pārbaudiet, kas vēl jūs gaida!

Produkta veidsAustiņas
Savienojuma spraudnisBluetooth

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.