Austiņas - Wireless earphones TWS EarFun Air Pro 2, ANC (black) TW300B - ātri pasūtīt no ražotāja

EarFun Air Pro 2 ir TWS bezvadu austiņas, kas atbalsta hibrīda ANC trokšņu slāpēšanu un ir aprīkotas ar 10 mm draiveriem. Tās nodrošina fantastisku skaņas kvalitāti un ļauj izvēlēties vienu no vairākiem atskaņošanas režīmiem. To darbības laiks ir līdz 34 stundām ar uzlādes korpusu. Bluetooth 5.2 nodrošina uzticamu signāla pārraidi, un iebūvētie skārienpaneļi ļauj ērti lietot austiņas.

Wireless earphones TWS EarFun Air Pro 2, ANC (black) TW300B

Rated 4.9/5 based on 1 customer reviews

5846 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 98 vienības

50642
TW300B
6974173980091
Earfun

Jauns

22.05 - 02.06.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
23.05 - 04.06.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
23.05 - 04.06.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
22.05 - 02.06.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Augstas kvalitātes skaņa

Atklājiet savas iecienītākās dziesmas jaunā, labākā kvalitātē. Austiņas ir aprīkotas ar 10 mm titāna kompozītmateriāla dinamiskajiem draiveriem. Tas ļauj tām nodrošināt skaidru, bagātīgi detalizētu skaņu, izteiksmīgus augstos toņus un uzlabotus, dziļus basus. Ar EarFun jūs atklāsiet, cik labi var skanēt mūzika!

QuietSmart 2.0 hibrīda ANC trokšņu slāpēšana

Esat noguris no kaitinoša trokšņa? Air Pro 2 palīdz par to aizmirst! Austiņas atbalsta QuietSmart 2.0 hibrīda ANC trokšņu slāpēšanu, kas samazina nevēlamo troksni līdz pat 40 dB. Jūs varat ērti klausīties mūziku arī vējainā laikā - Air Pro 2 automātiski samazina vēja radīto troksni. Nekādu kaitinošu trokšņu!

3 atskaņošanas režīmi

Pielāgojiet austiņas savām vajadzībām. Air Pro 2 piedāvā 3 atskaņošanas režīmus. Normālais režīms ļauj baudīt izcilu skaņas kvalitāti ar pasīvo trokšņu slāpēšanu. Trokšņu slāpēšanas režīmā austiņas filtrē nevēlamos trokšņus, ļaujot jums izslēgt trokšņus. Apkārtējās skaņas režīms ļauj klausīties mūziku, vienlaikus dzirdot apkārt notiekošo. Tādējādi jūs nepalaidīsiet garām svarīgu paziņojumu lidostā!

Runājiet pa tālruni

Tagad varat bez problēmām runāt pa tālruni pat trokšņainā vidē, piemēram, lielveikalos vai autobusos. Zvanītāji jūs dzirdēs lieliski! Katra austiņa ir aprīkota ar 3 mikrofoniem. Air Pro 2 atbalsta arī ENC un uzlabotu trokšņu slāpēšanas algoritmu. Tādējādi tās ne tikai perfekti uztver jūsu balsi, bet arī filtrē nevēlamo fona troksni.

Līdz 34 stundām mūzikas

Klausieties mūziku tik ilgi, cik vien vēlaties. Ja ANC trokšņu slāpēšana ir izslēgta, Air Pro 2 var darboties līdz pat 7 stundām. Komplektā iekļautais pārnēsāšanas futrālis šo laiku pagarina par aptuveni 27 stundām. Tātad kopumā varat klausīties savas iecienītākās dziesmas līdz pat 34 stundām! Austiņas atbalsta arī ātru uzlādi. Tikai aptuveni 10 minūšu laikā tās ļaus jums darboties vēl 2 stundas. Turklāt uzlādes futrālīti var uzlādēt gan ar USB-C, gan bezvadu režīmā.

Bluetooth 5.2

Izvēlieties brīvību, ko sniedz bezvadu savienojums. Air Pro 2 izmanto moderno Bluetooth 5.2, lai nodrošinātu ātru, stabilu un uzticamu pārraidi. Tie arī patērē mazāk enerģijas. Turklāt katra austiņa pieslēdzas jūsu izvēlētajai ierīcei neatkarīgi. Tāpēc varat ērti izmantot tās abas vienlaicīgi vai atsevišķi - tikai kreiso vai tikai labo austiņu.

Pielāgots jūsu vajadzībām

Air Pro 2 austiņas lieliski pieguļ ausīm un nodrošina nepārspējamu komfortu. Tām ir 3 izmēru (S, M un L) maināmi ausu uzgaļi, tāpēc varat tās vēl labāk pielāgot savām vajadzībām. IPX5 ūdensizturības kategorija nozīmē, ka varat klausīties mūziku treniņa laikā vai lietū bez raizēm. Austiņas arī nosaka, vai tās ir ausīs, un atkarībā no tā automātiski pārtrauc vai atsāk atskaņošanu.

Skārienvadība

Ar EarFun viss, kas jums nepieciešams, vienmēr ir rokas stiepiena attālumā. Air Pro 2 austiņas ir aprīkotas ar ērti lietojamiem skārienpaneļiem. Jums vairs nebūs katru reizi jātiecas pēc tālruņa! Tagad ir nepieciešami tikai daži pieskārieni, piemēram, lai apturētu/atjaunotu atskaņošanu, pārslēgtu dziesmas, aktivizētu balss palīgu, atbildētu uz zvanu, pārtrauktu zvanu vai pat regulētu skaļumu.

Iepakojumā

  • EarFun Air Pro 2
  • Uzlādes futrālis
  • USB-C kabelis
  • Ausu uzgaļi A (S, M, L)
  • Ausu uzgaļi B (S, M, L)
  • Lietotāja rokasgrāmata
Produkta veidsAustiņas
Savienojuma spraudnisBluetooth

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse