Austiņas - Earphones TWS Haylou GT1 2022 (black) GT1 2022-BK - ātri pasūtīt no ražotāja

Izbaudiet izcilu skaņas kvalitāti un uzticamu bezvadu savienojumu. TWS Haylou GT1 2022 austiņas ir aprīkotas ar 7,2 mm draiveriem un atbalsta AAC kodeku, lai pārsteigtu ar kristāldzidru skaņu. Bluetooth 5.2 ļauj aizmirst par kavēšanos, un izturīgais akumulators nodrošina līdz pat 20 stundām ilgu lietošanu ar uzlādes futrālīti. Austiņas ir arī ļoti vieglas un ērtas, ar iebūvētu skārienpaliktni ērtai lietošanai.

Earphones TWS Haylou GT1 2022 (black) GT1 2022-BK

Rated 4.9/5 based on 1 customer reviews
50713
GT1 2022-BK
6971664932591

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Drošs savienojums

Pilnīgi jaunais Bluetooth 5.2 mikroshēma nodrošina stabilāku savienojumu, ātrāku pārraidi un lielāku izturību pret traucējumiem. Savienošana ar GT1 2022 ir neticami vienkārša - vienkārši izņemiet tās no korpusa! Turklāt katra austiņa savienojas ar ierīci neatkarīgi, ļaujot ērti izmantot abas vienlaicīgi vai tikai vienu, kreiso vai labo. Ir pieejams arī spēļu režīms ar tikai 65 ms latenci. Šis ir ideāls risinājums spēļu entuziastiem! Austiņas ir saderīgas ar Android un iOS.

Satriecoša skaņa

Kāpēc GT1 2022 austiņas spēlē tik labi? Dinamiskie 7,2 mm skaļruņi ar kompozītmateriālu diafragmām un uzlabots AAC HD audio kodekss ļauj baudīt kristāldzidru skaņu, bagātīgu detalizāciju, perfektu harmoniju un paplašinātu skaņas lauku. Akcentēti, dziļi basi un skaidri, ausīm tīkami augstie toņi liks jums atklāt savas mīļākās dziesmas jaunā, labākā kvalitātē!

Tās ir lieliski piemērotas sarunām

Meklējat austiņas, kas nodrošina lielisku skaņas kvalitāti ne tikai klausoties mūziku, bet arī runājot pa tālruni? Haylou GT1 2022 būs lieliska izvēle! Mākslīgā intelekta trokšņu slāpēšanas funkcija un modernākais DNN algoritms ļaus jums brīvi sarunāties ar draugiem pat īpaši trokšņainā vidē. Austiņas inteliģenti atpazīst jūsu balsi un atslēdz nevajadzīgās ārējās skaņas, sniedzot pārliecību, ka jūsu sarunu biedri jūs lieliski dzirdēs.

Ilgstoša akumulatora darbība

Klausieties mūziku tik ilgi, cik vēlaties, mājās, darbā vai ceļojumā. Neuztraucieties, ja jūsu austiņas pārāk ātri izlādējas! Pateicoties ilgi kalpojošajām baterijām, GT1 2022 ar pilnu uzlādi var lietot aptuveni 5 stundas. Turklāt komplektā iekļautais pārnēsāšanas futrālis var pagarināt šo laiku līdz pat 20 stundām. Ērtu uzlādi nodrošina iebūvētā USB-C pieslēgvieta.

Neticami ērts

Uzziniet, cik ērtas var būt bezvadu austiņas. GT1 2022 ir aprīkotas ar īpašiem silikona ausu turētājiem, pateicoties kuriem tās stabili turas savā vietā un neizkrīt - pat tad, ja daudz kustaties vai vingrojat. Tās ir arī patīkamas pieskārienam un nerada nepatīkamu spiedienu. Turklāt katra austiņa sver tikai 3,9 g. Jūs atradīsiet arī 3 pārus gumīšu 3 izmēros - S, M un L (M izmēra gumītes jau ir uzstādītas uz austiņām).

Iebūvēti skārienpaneļi

Darbība ar austiņām GT1 2022 ir ļoti vienkārša un ērta. Austiņās ir iebūvēti skārienpaneļi, lai jūs varētu viegli izmantot to svarīgākās funkcijas. Piemēram, tikai ar dažiem pieskārieniem varat pārslēgt dziesmas, apturēt/atjaunot atskaņošanu, atbildēt uz zvanu, noraidīt zvanu, atlikt klausuli, aktivizēt zemas latentuma pakāpes režīmu vai aktivizēt balss palīgu. Nevajag vairs katru reizi meklēt viedtālruni - tagad viss nepieciešamais ir rokas stiepiena attālumā!

Iepakojumā

  • Austiņas
  • Uzlādes korpuss
  • Uzlādes kabelis (USB-C)
  • Maināmie ausu uzgaļi
  • Maināmie silikona ausu turētāji
  • Lietotāja rokasgrāmata
Produkta veidsAustiņas
Savienojuma spraudnisBluetooth

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.