Austiņas - Earphones Soundpeats Air 3 Pro, ANC (black) Air3 Pro - ātri pasūtīt no ražotāja

Izbaudiet savas iecienītākās dziesmas ar modernākajām Soundpeats Air 3 Pro austiņām. Izmantojiet tās arī tiešsaistes sanāksmēs, attālinātās lekcijās vai video tērzēšanā ar draugiem. Aktīvā trokšņu slāpēšana kopā ar diviem mikrofoniem katrā austiņā nodrošinās, ka jūsu sarunu biedri lieliski dzirdēs jūsu teikto. Aptx kodeks un Bluetooth 5.2 versija nodrošina pārsteidzošu skaņas kvalitāti, savukārt spēļu režīma pieejamība noteikti nodrošinās izcilu, aizraujošu pieredzi. Uzlādējiet ierīci, izmantojot komplektācijā iekļauto C tipa USB kabeli.

Earphones Soundpeats Air 3 Pro, ANC (black) Air3 Pro

Rated 4.9/5 based on 1 customer reviews
50784
Air3 Pro
6941213605641

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Ilgs darbības laiks

Ilgstoša akumulatora akumulators nodrošina neticami ilgu austiņu darbības laiku. Viena pilna uzlāde nodrošina līdz pat 6 stundām nepārtrauktu mūzikas atskaņošanu. Komplektā iekļautais uzlādes futrālis ļauj pagarināt Air 3 Pro darbību līdz pat 24 stundām. Izmantojiet inovatīvā bezvadu uzlādes risinājuma priekšrocības un ņemiet piederumu līdzi, kur vien vēlaties. Turklāt futrālī ir iebūvēta USB-C uzlādes pieslēgvieta ātrai enerģijas atjaunošanai.

Īpašs spēļu režīms

Qualcomm uzlabotā aptX-Adaptive tehnoloģija nodrošina uzticamu un stabilu signāla pārraidi un īpaši zemu latentumu. Air 3 Pro nerada traucējumus, intensīvi izmantojot vairākas lietojumprogrammas vienlaicīgi. Ja esat dinamisko spēļu cienītājs, noteikti izmēģiniet īpašo režīmu. Lai efektīvi aktivizētu režīmu ar zemu latentumu - 60 ms -, jums atliek tikai turēt nospiestu kreiso funkcionālo pogu.

Izcila skaņas kvalitāte

Izmantojot diafragmas draiveri, kura izmērs ir 12 mm, tiks radīts smalki noregulēts, detalizēts skaņas signāls. Apbrīnojiet pareizi akcentēto tonalitāti, klausoties iepriekš nepamanītos melodisku kompozīciju akcentus. Uzlieciet Soundpeats zīmola austiņas un atklājiet kristāldzidru un pareizi sabalansētu skaņu bez jebkādiem izkropļojumiem.

Atvadieties no kaitinoša trokšņa

Air 3 Pro ir aprīkoti ar četriem mikrofoniem un cVc sistēmu ar 8.0 konfigurāciju, kas ir atbildīga par rūpīgu jebkādu ārējo trokšņu samazināšanu. Šī veiksmīgā kombinācija garantē skaidru vārdu pārraidi, lai uzlabotu sarunu plūdumu sarunu laikā. Neatkarīgi no tā, vai zvanāt saviem mīļajiem vai rīkojat svarīgu konferences zvanu, ar Soundpeats austiņām jūs iegūsiet pilnīgu pārliecību, ka ikviens jūs dzirdēs pareizi.

Ērta lietošana

Kompaktais dizains un izturīgā konstrukcija ir veiksmīga kombinācija, kas noderēs jebkurā situācijā. Paņemiet Air 3 Pro austiņas līdzi garā ceļojumā vai rudenīgā pastaigā un uzmundriniet sevi ar noskaņas pilnām melodijām. Nelielais svars un kompaktais izmērs ļauj tās ērti pārnēsāt mugursomā vai somā. Turklāt austiņu ergonomiskā forma liks jums aizmirst par jebkādu diskomfortu. Skārienjutīgais panelis atvieglos iekārtas ikdienas lietošanu, piedāvājot piekļuvi svarīgākajām funkcijām.

Komplektā ietilpst

  • Austiņas
  • USB-C lādēšanas kabelis
  • lādēšanas futrālis
  • Lietotāja rokasgrāmata
Produkta veidsAustiņas
Savienojuma spraudnisBluetooth

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.