Austiņas - Earphones TWS Baseus Storm 3, ANC (white) NGTW140102 - ātri pasūtīt no ražotāja

TWS Baseus Storm 3 austiņu galvenās priekšrocības ir ANC un ENC trokšņu slāpēšana, uzticams bezvadu savienojums un ilgs darbības laiks. Pateicoties trokšņu slāpēšanai un 6 mikrofoniem, tās ļauj koncentrēties uz atskaņotajām skaņām un ērti veikt tālruņa zvanus. Skārienpaneļi nodrošina ērtu vadību no austiņām, bet Bluetooth 5.2 garantē ātru un stabilu pārraidi.

Earphones TWS Baseus Storm 3, ANC (white) NGTW140102

Rated 4.9/5 based on 1 customer reviews
50806
NGTW140102
6932172607500
Baseus

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Lieliska skaņas kvalitāte

Baseus Storm 3 TWS ir aprīkoti ar kompozītmateriālu membrānu, kas kopā ar patentētu skaņas kompensācijas tehnoloģiju nodrošina augstu skaņas kvalitāti un skaidru, kristāldzidru skaņu. Vēl viena priekšrocība ir ENC trokšņu samazināšana, kas izmanto 6 iebūvētos mikrofonus un nodrošina, ka zvanītājs dzird katru jūsu teikto vārdu.

ANC trokšņu samazināšana

Ar šīm austiņām varēsiet koncentrēties uz atskaņoto mūziku pat pārpildītā un trokšņainā vietā. Tas ir tāpēc, ka Baseus Storm 3 izmanto ANC trokšņu samazināšanu, kas ar augstu efektivitāti samazina trokšņus un citas nevēlamas apkārtējās skaņas. Tāpēc varat klausīties podkāstu vilcienā vai ieslēgt savu iecienītāko atskaņošanas sarakstu cilvēku pilnā dzelzceļa stacijā.

Ergonomisks un stilīgs

Labi pārdomātā austiņu konstrukcija padara tās ļoti ērtas lietošanā un nerada diskomfortu pat ilgstošas lietošanas laikā. Tās ir arī ļoti vieglas un kompaktas, tāpēc tās var ērti glabāt somiņā. Uzlādes korpuss ir pārklāts ar lakas pārklājumu, tāpēc tas skaisti spīd un izskatās ārkārtīgi eleganti.

Ērta lietošana

TWS Baseus Storm 3 izmanto vairākus risinājumus, kas atvieglo to lietošanu ikdienā. Austiņas uzreiz pārtrauc mūzikas atskaņošanu, kad tās izņemat no ausīm, turklāt tās automātiski savienojas ar tālruni, kad atverat uzlādes futrālīti. Priekšrocība ir arī iebūvētie skārienpaneļi, ar kuriem varat ātri un ērti pārslēgt dziesmu, atbildēt uz zvanu, aktivizēt balss asistentu un daudz ko citu.

Jaudīgs akumulators

Vai meklējat austiņas, kas jūs pārsteigs ar ilgu darbības laiku? Storm 3 ir lieliska izvēle. Viena uzlāde nodrošinās 3 h darbības ar ieslēgtu ANC režīmu, taču šo laiku var pagarināt, izmantojot uzlādes futrālīti. Tad austiņas var atskaņot mūziku līdz pat 12-15 h ar ANC režīmu un 15-20 h bez trokšņu slāpēšanas. Varat izmantot arī bezvadu induktīvo uzlādi, kas aizņems 2 h.

Programma

Ar to iespējas nebeidzas! Lejupielādējiet lietotni Baseus un iegūstiet piekļuvi papildu funkcijām. Izmantojot to, varat viegli un ērti mainīt ekvalaizera iestatījumus un pielāgot trokšņu slāpēšanas režīmus. Varat arī pielāgot pogas un pārbaudīt akumulatora uzlādes līmeni reāllaikā.

Iekļauts

  • TWS Baseus Storm 3 austiņas
  • Uzlādes korpuss
  • Uzlādes kabelis
  • Lietotāja rokasgrāmata
Produkta veidsAustiņas
Savienojuma spraudnisBluetooth

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.