Austiņas - Wireless headphones Baseus Bowie WM02 TWS, Bluetooth 5.0 (black) NGTW180101 - ātri pasūtīt no ražotāja

Ergonomisks dizains, oriģināls dizains, stabils bezvadu savienojums un ilgs darba laiks ir TWS Baseus Bowie WM02 austiņu galvenās priekšrocības. Tās ir vieglas un parocīgas, tās nav problēmu transportēt, un jaudīgā baterija nodrošina līdz pat 25 h darbības. Bluetooth 5.3 garantē uzticamu savienojumu, savukārt korpusa caurspīdīgie elementi piešķir eleganci. Pluss ir arī zems kavēšanās laiks - 60 ms - un ērta skārienvadība ar pieskārienu.

Wireless headphones Baseus Bowie WM02 TWS, Bluetooth 5.0 (black) NGTW180101

Rated 3.9/5 based on 1 customer reviews
50819
NGTW180101
6932172613303
Baseus

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Lieliska skaņa

Pateicoties iebūvētajiem Hi-Fi skaļruņiem, TWS Baseus Bowie WM02 austiņas jūs iepriecinās ar augstas kvalitātes skaņu. Tās nodrošina dziļus basus un kristāldzidrus augstos toņus, kas ļaus jums no jauna atklāt savas iecienītākās dziesmas un baudīt augstākās kvalitātes skaņu. Ievērības cienīgi ir arī dinamiskie neodīma magnēti, kas efektīvi samazina kropļojumus.

Stabils savienojums un zema latence

Vai jums ir svarīgi bezvadu risinājumi? Baseus Bowie WM02 attaisnos jūsu cerības. Tās izmanto Bluetooth 5.3, kas izceļas ar izcilu stabilitāti un zemu enerģijas patēriņu, tāpēc varat aizmirst par traucējumiem un signāla problēmām. Vēl viena priekšrocība ir īpaši zema latence - 60 ms, kas nodrošina perfektu video un audio sinhronizāciju.

Ilgs darbības laiks un ātra uzlāde

Vai esat noguris no pārāk biežas austiņu uzlādes? Bowie WM02 ļaus jums atrisināt šo problēmu. Pateicoties jaudīgajam akumulatoram un nelielam enerģijas patēriņam, austiņas var atskaņot mūziku 5 h, un komplektā iekļautais uzlādes futrālis pagarina šo laiku līdz pat 25 h. Pateicoties ātrās uzlādes tehnoloģijai, austiņu izmantošanai 2 h laikā nepieciešamas tikai 10 minūtes.

Ērta lietošana

Izmantojot stilīgās Baseus zīmola austiņas, jums pat nav jāizņem viedtālrunis, lai pārvaldītu ierīces funkcijas. Galu galā viss, kas jums nepieciešams, ir pareizi pieskarties austiņām, lai sāktu atskaņošanu, apturētu to, aktivizētu balss asistentu vai atbildētu uz zvanu. Daudz interesantu iespēju atradīsiet arī lietotnē Baseus - tā ļaus jums pārbaudīt akumulatora stāvokli reāllaikā vai atrast pazaudētās austiņas.

Stilīgas un ergonomiskas

Austiņas ir aprīkotas ar silikona pārklājumiem, tāpēc tās ir īpaši ērtas un labi pieguļ ausīm. Tās ir pieejamas vairākos izmēros, tāpēc tās var viegli pielāgot atbilstoši savām vajadzībām. Īpaši gaismas indikatori informē par izlādējušos akumulatoru vai uzlādes stāvokli, un caurspīdīgais stikls izskatās moderni un stilīgi.

Komplektā ietilpst:

  • Komplektā ietilpst USB-USB-C kabelis
  • Lielas maināmas gumijas lentes (jau austiņās)
  • Vidējas maināmas gumijas
  • Mazas nomaināmas gumijas gumijas
  • Lietotāja rokasgrāmata
Produkta veidsAustiņas
Savienojuma spraudnisBluetooth

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.