Austiņas - Wired in-ear headphones Vipfan Classic M04 (white) M04 - ātri pasūtīt no ražotāja

  • Materiāls TPE
  • Devējs diametrs 9 mm
  • Balta krāsa
  • Savienotājs 3,5 mm
  • Kabeļa garums 1,1 m

Wired in-ear headphones Vipfan Classic M04 (white) M04

Rated 3.9/5 based on 1 customer reviews
50852
M04
6971952432062
Vipfan

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Vipfan Classic M04 vadu austiņas (baltas)

Klausieties savas iecienītākās melodijas, lai kur jūs atrastos! Vipfan M04 ir aprīkotas ar augstākās kvalitātes 9 mm draiveriem, kas nodrošina kristāldzidru, dabisku skaņu. Iebūvētais mikrofons ļauj ērti sarunāties pa tālruni, bet integrētā tālvadības pults atvieglo produkta vadību. Vienlaikus austiņas ir neticami vieglas un ērtas, kā arī izturīgas.

2.jpg

Atklājiet savas iecienītākās dziesmas no jauna

Atklājiet savas iecienītākās dziesmas no jauna! Austiņās ir 9 mm skaļruņi, kas nodrošina dabisku skaņu un bagātīgu detaļu gammu. Izmēģiniet Vipfan M04!

1.jpg

Pārdomāts dizains

Izmantojiet M04 tik ilgi, cik nepieciešams, neuztraucoties par diskomfortu! Austiņu konstrukcija ir veidota tā, lai tās perfekti pieguļ ausīm un nerada sāpes vai neizkrīt no ausīm.

8.jpg

Integrēta tālvadības pults

Pateicoties integrētajai tālvadības pults, austiņu lietošana ir ļoti vienkārša un ērta. Ar tās palīdzību varat regulēt skaļumu, mainīt atskaņoto dziesmu vai atbildēt uz zvanu. Svarīgākās funkcijas ir rokas stiepiena attālumā!

7.jpg

Bezrūpīgi tālruņa zvani

Tagad varat bez problēmām sarunāties pa tālruni pat trokšņainā vidē. Vipfan M04 austiņas ir aprīkotas ar modernu mikrofonu, kas precīzi ieraksta jūsu balsi. Nevajadzīgas skaņas vairs netraucēs jums! Jūs iepērkaties tirdzniecības centrā un kāds jums zvana? Vēlaties runāt pa tālruni pārpildītā autobusā? Nekādu problēmu! Jūs varat būt droši, ka zvanītājs jūs dzirdēs perfekti.

9.jpg

ZīmolsVipfan
ModelisM04
MateriālsTPE
Devējs diametrs9 mm
KrāsaBalta
Savienotājs3,5 mm
Kabeļa garums1.1 m
Produkta veidsAustiņas
Savienojuma spraudnis3,5mm TRS

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.