Austiņas - Wireless Headphones TWS Vipfan T06, Bluetooth 5.0 (black) T06-black - ātri pasūtīt no ražotāja

  • Melna krāsa
  • Bluetooth versija 5.0
  • Uzlādes ports USB-C
  • Darbības laiks ar uzlādes korpusu 50 h
  • Atskaņošanas laiks 5 h
  • Uzlādes laiks 1,5 h
  • Bezvadu savienojuma diapazons 10 m

Wireless Headphones TWS Vipfan T06, Bluetooth 5.0 (black) T06-black

Rated 4/5 based on 1 customer reviews
50871
T06-black
6971952431096
Vipfan

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

TWS Vipfan T06 bezvadu austiņas, Bluetooth 5.0 (melnas)

Ļaujiet sev izbaudīt Vipfan T06 piedāvāto izcilo skaņu. Austiņas ir aprīkotas ar stereo telpisko skaņu un HIFI efektiem, un tās garantē fantastisku skaņas kvalitāti, klausoties mūziku, runājot pa tālruni vai spēlējot spēles. Tās var vadīt, izmantojot skārienpaneli. Bluetooth 5.0 savienojums garantē uzticamu pārraidi, bet izturīgais akumulators nodrošina ilgu darbības laiku.

6.jpg

Darbība ar žestiem

Jums nav līdzi tālruņa, bet vēlaties mainīt atskaņojamo dziesmu? Nekādu problēmu! Iebūvētais skārienpanelis ļauj to ērti vadīt - vienkārši divreiz nospiediet klausuli, un sāksies jauna dziesma. Un tas vēl nav viss! Austiņas ātri un nevainojami savienojas ar ierīci. Ir iespējams savienot pāri tikai vienām no tām - klausieties, kā jums patīk!

9.jpg

Uzticams savienojums

Problēmas ar signāla kvalitāti būs pagātne! TWS Vipfan T06 bezvadu austiņas izmanto Bluetooth 5.0 un viedo integrālās shēmas mikroshēmu, lai nodrošinātu ātru, vienmērīgu un stabilu bezvadu savienojumu ar īpaši zemu latentumu.

11.jpg

Ilgs darbības laiks

Klausieties savu iecienītāko mūziku vēl ilgāk! Ilgstoši darbojošās baterijas akumulators ar vienu uzlādi ļauj atskaņot mūziku līdz pat 5 stundām, un komplektā iekļautais apvalks ļauj pagarināt šo laiku līdz aptuveni 50 stundām. Nepieciešamo enerģiju varat papildināt ar USB-C kabeli tikai 1,5 stundās.

4.jpg

Unikāls dizains

Klausieties savas iecienītākās dziesmas stundām ilgi, nejūtot diskomfortu! Vipfan T06 ir veidotas tā, lai to valkāšana jums būtu pilnīgi ērta. Pateicoties to ergonomiskajam dizainam, tās lieliski pieguļ ausīm, nekrītot ārā un neradot nepatīkamu spiedienu.

7.jpg

ZīmolsVipfan
ModelisT06
KrāsaMelns
Bluetooth versija5.0
Uzlādes portsUSB-C
Darbības laiks ar uzlādes korpusu50 h
Atskaņošanas laiks5 h
Uzlādes laiks1,5 h
Bezvadu savienojuma diapazons10 m
Produkta veidsAustiņas
Savienojuma spraudnisBluetooth

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.