Austiņas - Earphones TWS Haylou Moripods ANC (white) Moripods ANC - ātri pasūtīt no ražotāja

Vai meklējat vieglas un ērtas austiņas, kas nodrošina augstas kvalitātes skaņu un novērš trokšņus? Izvēlieties Haylou Moripods ANC austiņas, kas nodrošina ANC trokšņu slāpēšanu līdz pat -30 dB un ir aprīkotas ar 10 mm dinamiskajiem draiveriem. Izbaudiet līdz 30 stundām ilgu atskaņošanas laiku (ar uzlādes korpusu) un aizmirstiet par savienojamības problēmām ar Bluetooth 5.2. Varat arī brīvi sarunāties pa tālruni.

Earphones TWS Haylou Moripods ANC (white) Moripods ANC

Rated 4.2/5 based on 1 customer reviews

3845 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 95 vienības

50945
Moripods ANC
6971664932768

Jauns

24.05 - 06.06.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
26.05 - 07.06.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
26.05 - 07.06.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
24.05 - 06.06.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

ANC trokšņu slāpēšana

Izmantojot Haylou, jūs dzirdēsiet tikai to, ko vēlaties dzirdēt. Austiņas atbalsta ANC trokšņu slāpēšanu līdz -30 dB. Tāpēc varat aizmirst par kaitinošo troksni un koncentrēties uz skaņu burvību! Ir pieejami arī 3 atskaņošanas režīmi, piemēram, trokšņu slāpēšana, standarta un caurspīdīgs. Tas ļauj jums vēl labāk pielāgot austiņas savām vēlmēm un izlemt, vai vēlaties pilnībā atslēgt troksni vai klausīties mūziku, nezaudējot saikni ar apkārtējo vidi.

Skaņa visaugstākajā līmenī

Izbaudiet, cik lieliski var skanēt jūsu iemīļotās dziesmas. Austiņas ir aprīkotas ar lieliem, dinamiskiem 10 mm skaļruņiem, un tās atbalsta arī AAC kodeku. Tādējādi tās spēj nodrošināt skaidru, bagātīgi detalizētu skaņu, dziļus, spēcīgus basus un ausīm tīkamus augstos toņus. Tās arī lieliski izceļ vokālu skaņu. Ar Moripods ANC jūs no jauna atklāsiet savas mīļākās dziesmas!

Tās sevi pierādīs telefona zvanu laikā

Moripods ANC nodrošinās jums augstas kvalitātes skaņu ne tikai mūzikas klausīšanās, bet arī tālruņa zvanu laikā. Tās ir aprīkotas ar izcilas kvalitātes mikrofoniem un atbalsta DSP trokšņu slāpēšanu, tāpēc fantastiski uztver jūsu balsi, vienlaikus novēršot nevajadzīgu fona troksni. Tirdzniecības centrs, vilciens vai autobuss - tagad varat brīvi runāt pa tālruni, lai kur jūs atrastos.

Uzticams bezvadu savienojums

Tūlītējs savienojums, uzlabota stabilitāte un augsta izturība pret traucējumiem - tās ir tikai dažas no uzlabotās Bluetooth 5.2 tehnoloģijas priekšrocībām. Atvadieties no signāla problēmām! Moripods ANC austiņas nodrošinās jums uzticamu bezvadu savienojumu. Jūs varat izmantot arī īpašā spēļu režīma priekšrocības, kas nodrošina vēl mazāku latentumu. Izbaudiet dinamisku spēlēšanu un gūstiet priekšrocības jau no paša sākuma!

Vēl ilgāks darbības laiks

Nepārtraukti klausieties savas iecienītākās dziesmas mājās, darbā un ceļojuma laikā. Neuztraucieties, ka austiņas pārāk ātri izlādēsies un sabojās jūsu garastāvokli! Moripods ANC ļauj atskaņot mūziku aptuveni 8 stundas, ja izmantojat trokšņu slāpēšanu, vai līdz pat 9 stundām, ja to izslēdzat. Komplektā iekļautais uzlādes futrālis ļauj pagarināt šo laiku attiecīgi līdz 30 vai 33 stundām.

Izstrādāts jūsu ērtībām

ANC Moripods ir neticami ērti un viegli - katrs sver tikai 3,9 g. Tie stabili turas ausīs un neizkrīt no tām. Jūs atradīsiet arī 3 pāru maināmus ausu uzgaļus 3 izmēros, lai jūs varētu vēl vairāk pielāgot austiņas savām vajadzībām un ieradumiem. Īpašais korpuss izceļas ar savu matēto virsmu, kas ir ārkārtīgi patīkama pieskārienam. Moripods ANC ir saderīgas arī ar Android un iOS.

Svarīgākās funkcijas rokas stiepiena attālumā

Izbaudiet austiņu ērtības - ar Haylou viss, kas jums varētu būt nepieciešams, vienmēr ir rokas stiepiena attālumā. Jums nav katru reizi jāmeklē savs viedtālrunis! Moripods ANC ir iebūvēti praktiski skārienpaneļi, lai ar dažiem pieskārieniem jūs varētu, piemēram, apturēt vai atsākt atskaņošanu, atbildēt vai noraidīt zvanu, nokārt klausuli, izvēlēties trokšņu slāpēšanas režīmu, pārslēgt dziesmu vai ieslēgt spēļu režīmu.

Iepakojumā

  • Austiņas
  • Uzlādes korpuss
  • Uzlādes kabelis (USB-C)
  • Rezerves ausu uzgaļi (3 pāri, S / M / L)
  • Lietotāja rokasgrāmata
Produkta veidsAustiņas
Savienojuma spraudnisBluetooth

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse