Austiņas - Earphones TWS Baseus Bowie M2+ ANC (white) NGTW190002 - ātri pasūtīt no ražotāja

Baseus Bowie M2 austiņas ir lieliska izvēle jebkuram mūzikas mīļotājam. 10 milimetru draiveri garantē fantastisku skaņas kvalitāti, un ANC trokšņu samazināšanas funkcija ļauj atslēgt trokšņus. Pat 4 mikrofoni ar ENC tehnoloģiju ļauj ērti sarunāties pa tālruni, bet Bluetooth 5.2 nodrošina uzticamu bezvadu pārraidi. Jūs varat arī piekļūt papildu funkcijām, izmantojot īpašu lietotni.

Earphones TWS Baseus Bowie M2+ ANC (white) NGTW190002

Rated 3.9/5 based on 1 customer reviews
51023
NGTW190002
6932172610371
Baseus

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Efektīva trokšņu slāpēšana

Atvadieties no kaitinoša trokšņa un koncentrējieties uz savām iecienītākajām dziesmām. Austiņas atbalsta ANC trokšņu slāpēšanas tehnoloģiju. Tā efektīvi novērš nevajadzīgas skaņas līdz pat -42 dB. Ir pieejams arī caurspīdīguma režīms, kas ļauj klausīties mūziku, nezaudējot saikni ar apkārtējo vidi. Turklāt lietotne ļauj regulēt trokšņu slāpēšanu 10 pakāpēs un izvēlēties vienu no 3 dažādiem režīmiem. Tādējādi jūs varat vēl labāk pielāgot Bowie M2 savām vajadzībām!

Uzticams bezvadu savienojums

Ātrs, stabils savienojums, lielāka izturība pret traucējumiem un mazāks enerģijas patēriņš - tās ir tikai dažas no uzlabotās Bluetooth 5.2 tehnoloģijas priekšrocībām. Nekad vairs nebūs sliktas signāla kvalitātes! Turklāt austiņas ir iespējams savienot ar divām ierīcēm vienlaicīgi un brīvi pārslēgties starp tām. Turklāt Bowie M2 var nodrošināt īpaši zemu latentuma līmeni - līdz 0,038 sekundēm. Tāpēc tās ir ideāli piemērotas arī filmu skatīšanai un spēļu spēlēšanai.

Tie sevi pierādīs, runājot pa tālruni

Ar Baseus varat brīvi runāt pa tālruni, kur vien vēlaties - pat īpaši trokšņainā vidē. Bowie M2 austiņas ir aprīkotas ar 4 mikrofoniem un piedāvā ENC tehnoloģiju, kas izmanto mākslīgo intelektu, lai filtrētu nevajadzīgo fona troksni, vienlaikus izceļot cilvēka balss skanējumu. Tā rezultātā varat baudīt augstas kvalitātes skaņu zvanu laikā - pat cilvēku pilnā autobusā vai iepirkšanās centrā.

Ilgs darbības laiks - bezvadu uzlāde

Neuztraucieties par to, ka jūsu austiņas pārāk ātri izlādējas. Pateicoties ilgi kalpojošajām baterijām, pilnībā uzlādētas Bowie M2 spēj atskaņot mūziku līdz pat 5 stundām. Komplektā iekļautais apvalks var pagarināt šo laiku līdz aptuveni 30 stundām, un tas atbalsta bezvadu uzlādi. Turklāt Baseus Rapid Charge tehnoloģija nozīmē, ka austiņas ir jāuzlādē tikai aptuveni 10 minūtes, lai klausītos savas iecienītākās dziesmas vēl 2 stundas.

Augstākās kvalitātes skaņa

Izbaudiet, cik fantastiski var skanēt jūsu iecienītākās dziesmas. Bowie M2 austiņas ir aprīkotas ar 10 milimetru draiveriem ar 0,04 mm saliktām membrānām. Par to noregulēšanu ir atbildīgi Baseus komandas speciālisti. Tas viss nozīmē, ka varat baudīt bagātīgi detalizētu skaņu ar ausīm tīkamiem augstiem un dziļiem, izteiksmīgiem basiem. Dziesmas, kuras jums patīk klausīties, nekad nav skanējušas labāk!

Vēl vienkāršāka darbība

Austiņas ir ļoti ērtas lietošanai. Viss, kas jums jādara, ir vienreiz jāsavieno tās ar ierīci - vēlāk tās automātiski pieslēgsies, kad atvērsiet korpusu. Bowie M2 arī nosaka, vai tās ir jūsu ausīs - atkarībā no tā tās automātiski pārtrauc un atsāk atskaņošanu. Jums vairs nav jāuztraucas, ka varat palaist garām kādu podkāsta daļu! Ir arī iebūvētas skārienpaliktņi, kas ļauj ātri pārslēgt dziesmas un, piemēram, apstrādāt ienākošos zvanus.

Plašākas iespējas, izmantojot lietotni

Vai jums ir svarīgas papildu iespējas? Lejupielādējiet īpašo lietotni un pārbaudiet, ko tā piedāvā! Ar tās palīdzību varēsiet viegli atrast pazaudētās austiņas vai noteikt to atrašanās vietu kartē. Tāpat jūs varēsiet viegli pielāgot trokšņu samazināšanu vai ieslēgt zemas aiztures režīmu. Varēsiet arī pārbaudīt akumulatora uzlādes līmeni un iestatīt skārienpaneļa funkcijas. Pieejami arī 12 ekvalaizera efekti - izmēģiniet tos visus un atrodiet sev piemērotāko variantu!

Iepakojumā

  • Austiņas
  • Uzlādes korpuss
  • Maināmie ausu uzgaļi (3 pāri, viens jau ir uz austiņām)
  • Uzlādes kabelis
  • Lietotāja rokasgrāmata
Produkta veidsAustiņas
Savienojuma spraudnisBluetooth

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.