Austiņas - Headphones Choetech BH-T08 AirBuds (white) BH-T08 - ātri pasūtīt no ražotāja

Paaugstiniet savu muzikālo pieredzi pavisam jaunā līmenī. Choetech BH-T08 bezvadu austiņas ir aprīkotas ar 13 milimetru draiveriem, kas nodrošina fantastisku skaņas kvalitāti. Bluetooth 5.3 tehnoloģija nodrošina uzticamu un ātru savienojumu, savukārt akumulators ar ilgu darbības laiku garantē ilgu darbības laiku. Turklāt tās ir IPX5 ūdensizturīgas un tām ir ērti skārienpaneļi, kas atvieglo austiņu vadību.

Headphones Choetech BH-T08 AirBuds (white) BH-T08

Rated 4.7/5 based on 1 customer reviews
51200
BH-T08
6932112102515
Choetech

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Apbrīnojama skaņas kvalitāte

Atklājiet mūziku no jauna. Austiņas ir aprīkotas ar 13 mm skaļruņiem, tāpēc varat baudīt kristāldzidru skaņu un bagātīgi detalizētu HiFi līmeņa skaņu.

Uzticams savienojums

Savienojuma problēmas ir pagātne. Uzlabotā Bluetooth 5.3 tehnoloģija nodrošina zibens ātru un stabilu signāla pārraidi ar īpaši zemu latentuma līmeni. Tā nodrošina arī mazāku enerģijas patēriņu, kas nozīmē ilgāku austiņu darbību. To savienošana pārī jums nesagādās nekādas problēmas - jums tās tikai vienreiz jāpievieno izvēlētajai ierīcei, un katru nākamo reizi tās automātiski pieslēgsies tai uzreiz pēc izņemšanas no futrāļa.

Jaudīgs akumulators

Ar vienu uzlādi varat atskaņot savas iecienītākās melodijas līdz pat 4 stundām! Choetech zīmola austiņas ļauj arī 3,5 stundas veikt telefona zvanus. Lai tās uzlādētu līdz pilnai uzlādei, nepieciešamas tikai aptuveni 2 stundas. Komplektā iekļautais uzlādes futrālis ir aprīkots ar 250 mAh akumulatoru, kuru varat viegli uzlādēt, izmantojot iebūvēto USB-C portu.

Ērta lietošana

Izbaudiet svarīgākās austiņu funkcijas, nemeklējot tālruni. BH-T08 ir iebūvēti skārienpaneļi, kas noteikti atvieglos austiņu lietošanu. Cita starpā tos varat izmantot, lai apturētu vai atsāktu atskaņošanu.

Ņemiet tās visur līdzi

Klausieties savas iecienītākās dziesmas neatkarīgi no atrašanās vietas. Jūs varat tās ērti izmantot, strādājot vai pastaigājoties ar suni lietū - tās ir IPX5 ūdensizturīgas. Tās izceļas arī ar vieglu un ergonomisku dizainu, tāpēc austiņas lieliski iekļaujas ausīs un neizkrīt.

Produkta veidsAustiņas
Savienojuma spraudnisBluetooth

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.