Austiņas - TWS BlitzWolf AirAux AA-UM13 headphones, Bluetooth 5.1, IPX4, ENC AA-UM13 - ātri pasūtīt no ražotāja

Meklējat universālas TWS austiņas, kas ļaus ērti klausīties mūziku un sarunāties pa tālruni? Blitzwolf AA-UM13 būs lieliska izvēle! Tās ir aprīkotas ar lieliem 13 mm draiveriem, tāpēc nodrošina augstas kvalitātes skaņu, kā arī pārsteidzoši ilgu darbības laiku. Bluetooth 5.1 savienojamība ļauj baudīt uzticamu signāla pārraidi, un ergonomiskais dizains garantē komfortu.

TWS BlitzWolf AirAux AA-UM13 headphones, Bluetooth 5.1, IPX4, ENC AA-UM13

Rated 4/5 based on 1 customer reviews
51201
AA-UM13
5907489609647
BlitzWolf

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Skaņa visaugstākajā līmenī

Atklājiet savas iecienītākās dziesmas jaunā un labākā kvalitātē. AA-UM13 austiņas ir aprīkotas ar dinamiskiem 13 mm draiveriem, kas garantē skaidru, detaļām piesātinātu skaņu un dziļus, spēcīgus basus. Lai jūs varētu justies kā koncertā, lai kur jūs atrastos!

Ideāli piemērots sarunām

Runājiet pa tālruni, kur un kad vēlaties. Pārpildīts autobuss, lielveikals vai pilsētas centrs - troksnis jūs vairs netraucēs! Austiņas ir aprīkotas ar augstas kvalitātes mikrofoniem un atbalsta ENC trokšņu samazināšanu. Tāpēc varat būt droši, ka jūs un jūsu sarunu biedrs viens otru dzirdēsiet nevainojami neatkarīgi no apstākļiem!

Bluetooth 5.1

Atbrīvojieties no vadiem un izbaudiet augstākās kvalitātes bezvadu savienojumu. AA-UM13 austiņas atbalsta mūsdienīgo Bluetooth 5.1, kas garantē ātru, stabilu pārraidi un vienmērīgu savienošanu pārī. Ir arī īpašs spēļu režīms, kas ļauj izbaudīt zemāku latentuma līmeni. Tagad jūs vairs nepārsteigs pretinieks!

Radīts jūsu ērtībām

Vai cenšaties dzīvot aktīvu dzīvesveidu? Tagad varat netraucēti klausīties mūziku treniņu laikā! AA-UM13 austiņas ir neticami ērtas un vieglas. Tās lieliski iekļaujas ausīs un neizkrīt no tām - pat intensīvu treniņu laikā. Tās izceļas arī ar IPX4 ūdensizturību - sviedri, lietus vai nejaušas šļakatas tām nerada lielus draudus.

Darba laiks līdz 5 stundām

Neuztraucieties, ka austiņas ātri izlādēsies. AA-UM13 ļauj atskaņot mūziku aptuveni 5 stundas. To sarunu laiks ir aptuveni 3 stundas, un gaidīšanas laiks sasniedz līdz pat 40 stundām. Turklāt komplektā iekļautajā futrālī ir 400 mAh uzlādējams akumulators, un tas ļauj uzlādēt austiņas aptuveni 5 reizes, pirms tās nepieciešams pieslēgt pie tīkla.

Vēl ērtāka lietošana

Iegūstiet ērtu piekļuvi svarīgākajām austiņu funkcijām. Jums pat nav jāsniedzas pēc tālruņa! AA-UM13 austiņās ir iebūvēti jutīgi skārienpaliktņi, ar kuriem varat, piemēram, apturēt atskaņošanu, pārslēgt dziesmu, atbildēt uz zvanu vai ieslēgt spēļu režīmu. Austiņas ir saderīgas arī ar balss asistentu - vienkārši ilgi nospiediet vienu no tām, lai to aktivizētu.

Iepakojumā

  • Austiņas
  • Uzlādes korpuss
  • Uzlādes kabelis
  • Lietotāja rokasgrāmata
Produkta veidsAustiņas
Savienojuma spraudnisBluetooth

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.