Austiņas - Earphones TWS Baseus Bowie U2 Pro, ANC (creamy white) NGTU010002 - ātri pasūtīt no ražotāja

Padariet savas sporta aktivitātes vēl patīkamākas! Baseus Bowie U2 Pro bezvadu austiņas nodrošina augstākās kvalitātes skaņu, pateicoties 10 mm diafragmai un efektīvai ANC trokšņu slāpēšanai. Bluetooth 5.2 tehnoloģija nodrošina stabilu savienojumu 10 metru rādiusā. Ar vienu uzlādi tās var lietot 15 stundas.

Earphones TWS Baseus Bowie U2 Pro, ANC (creamy white) NGTU010002

Rated 5/5 based on 1 customer reviews
51221
NGTU010002
6932172614416
Baseus

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Drošs savienojums

Austiņas atbalsta Bluetooth 5.2, kas nodrošina tūlītēju un stabilu signāla pārraidi. Turklāt tas nodrošina arī mazāku enerģijas patēriņu. Signāla diapazons sasniedz līdz pat 10 metriem, kas sniedz jums vēl lielāku brīvību!

Augstas kvalitātes skaņa

Izbaudiet, cik labi var skanēt jūsu iecienītākās dziesmas. Bowie U2 Pro ir aprīkots ar 10 milimetru titanizētu diafragmu, kas nodrošina kristāldzidru un detalizētu skaņu. Tā garantē arī dziļus un spēcīgus basus. Turklāt ANC trokšņu samazināšanas funkcija efektīvi novērš nevajadzīgās skaņas līdz pat -42 dB, lai jūs varētu pilnībā koncentrēties uz skaisto mūziku!

Runājiet pa tālruni, netraucējot

Aizmirstiet par trokšņiem un brīvi veiciet tālruņa zvanus. Austiņas ir aprīkotas ar 4 mikrofoniem un atbalsta ENC tehnoloģiju, kas precīzi filtrē apkārtējās skaņas, nodrošinot izcilu skaņas kvalitāti tālruņa zvanu laikā. Jūs varat būt droši, ka zvanītājs noteikti dzirdēs, ko jūs sakāt!

Līdz 15 stundām darbības

Izbaudiet savu iecienītāko mūziku līdz pat 15 stundām ar vienu uzlādi, ja ANC ir izslēgta, vai līdz pat 12 stundām, ja tā ir ieslēgta. Jūs viegli atjaunosiet tajās esošo enerģiju, izmantojot USB-C kabeli, ko atradīsiet iepakojumā. Jau pēc aptuveni 1,5 stundām tās atkal būs gatavas lietošanai.

Rūpīgi pārdomāts dizains

Bowie U2 Pro bezvadu austiņas izceļas ar modernu un oriģinālu dizainu. Ergonomiskais dizains nozīmē, ka tās nerada diskomfortu un nogurumu pat ilgstošas lietošanas laikā. Silikona siksniņa nerada ādas kairinājumu. Turklāt tām ir ērts vadības panelis, kas ļauj ērti piekļūt svarīgākajām austiņu funkcijām, tostarp dziesmu pārslēgšanai, mūzikas apturēšanai vai zvanu atbildēšanai.

Iekļauts

  • TWS Baseus Bowie U2 Pro austiņas
  • USB-C / USB-A uzlādes kabelis
  • Rezerves gumijas lentes (2 pāri)
Produkta veidsAustiņas
Savienojuma spraudnisBluetooth

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.