Austiņas - Wireless Earphones Baseus Encok True WM01 (Pink) NGTW240004 - ātri pasūtīt no ražotāja

Ļoti mazas un vieglas bezvadu austiņas. Lādēšanas kārbiņa ir kompakta izmēra, tāpēc to ir ļoti viegli pārnēsāt, un jūs atradīsiet tai vietu jebkurā mugursomā vai somiņā. Pieejams sešās krāsās: baltā, melnā, zaļā, rozā, dzeltenā un violetā.

Wireless Earphones Baseus Encok True WM01 (Pink) NGTW240004

Rated 4.8/5 based on 1 customer reviews
51279
NGTW240004
6932172611958
Baseus

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Lietošanas ērtums

Austiņas savienojas savā starpā dažu sekunžu laikā pēc izņemšanas no uzlādes futrāļa. Pārslēdziet starp vienkāršo un dubulto režīmu bez nepieciešamības vēlreiz savienot pāri.

Augstas kvalitātes tehnoloģija

Izmantojot modernāko tehnoloģiju, kreisās un labās austiņas var savienot divvietīgi, nodrošinot vienmērīgāku bezvadu savienojumu. Austiņu konstrukcija nodrošina skaidru skaņu ar spēcīgiem basiem un ļoti labu trokšņu slāpēšanu.

Saderīgs

Baseus Encok WM01 ir saderīgas ar visām ar Bluetooth aprīkotām ierīcēm, kurās darbojas Android, Apple vai Windows. Tās atbalsta arī balss asistentus, piemēram, Siri vai Google Assistant.

Produkta veidsAustiņas
Savienojuma spraudnisBluetooth

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.