Austiņas - Austiņas TWS Haylou X1 Neo (baltas) X1 Neo White - ātri pasūtīt no ražotāja

Vai meklējat daudzpusīgas austiņas, kas nodrošinās augstas kvalitātes skaņu un labi darbosies spēļu laikā? Izvēlieties Haylou X1 Neo! Dinamiskie 13 mm draiveri ļaus jums izbaudīt fantastisku skaņu, un īpašais spēļu režīms garantē īpaši zemu latentuma līmeni - tikai aptuveni 0,06 sekundes. Austiņas izceļas arī ar ilgu darbības laiku un stilīgu, taču ergonomisku dizainu.

Earbuds TWS Haylou X1 Neo (white) X1 Neo White

Rated 4.7/5 based on 1 customer reviews

1995 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 48 vienības

51324
X1 Neo White
6971664933826

Jauns

14.05 - 25.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
15.05 - 26.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
15.05 - 26.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
14.05 - 25.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Augstākās klases skaņa

Izbaudiet, cik labi var skanēt jūsu iemīļotās dziesmas. Austiņas ir aprīkotas ar dinamiskiem 13 mm skaļruņiem, kas nodrošinās fantastisku skaņas kvalitāti, bagātīgu detaļu gammu un perfektu harmoniju. Tās piedāvā uzlabotus, dziļus basus un skaidrus, ausīm patīkamus augstos un vidējos diapazonus. Tādējādi jūs varat atklāt mūzikas burvību no jauna!

Bluetooth 5.3

Atvadieties no signāla kvalitātes problēmām. Austiņās izmantota modernā Bluetooth 5.3 tehnoloģija, kas nodrošina neticami ātru un stabilu savienojumu, mazāku latentumu, mazāku enerģijas patēriņu un augstu noturību pret traucējumiem. Turklāt X1 Neo atbalsta gan mono, gan stereo režīmus. Tādējādi jūs varat brīvi izmantot abas austiņas vienlaicīgi vai tikai vienu!

Ilgs darbības laiks

Klausieties mūziku tik ilgi, cik vēlaties. Pateicoties ilgi kalpojošām baterijām, austiņas ar vienu uzlādi var darboties līdz pat 5 stundām. Turklāt komplektā iekļautais apvalks ļauj pagarināt šo laiku līdz aptuveni 20 stundām. Tas ir pietiekami ilgs laiks, lai noskatītos aptuveni 3600 īsus videoklipus, noklausītos aptuveni 300 dziesmas vai noskatītos aptuveni 10 filmas! Ērtu austiņu uzlādi nodrošina komplektā iekļautais USB-C kabelis.

Izsmalcinātas visās detaļās

Austiņas izskatās patiešām lieliski un ir ļoti ērtas. Tās fantastiski pieguļ ausīm, un katra no tām sver tikai aptuveni 3,87 g. Tāpēc varat baudīt sapņu komfortu - pat ilgstošas lietošanas laikā. X1 Neo ir arī IPX4 ūdensizturība - sviedri un lietus tās neapdraud. Turklāt austiņu korpuss izceļas ar stilīgu matētu tekstūru un caurspīdīgu vāciņu.

Kaut kas īpašs spēlētājiem

Ražotājs ir sagatavojis arī ko īpašu spēļu entuziastiem. Vienkārši nospiediet un turiet jebkuras austiņas skārienpaneli, lai pārslēgtos īpašā spēļu režīmā, kas nodrošina īpaši zemu kavēšanos - aptuveni 0,06 sekundes. Tādējādi X1 Neo ir ideāli piemērots pat visdinamiskākajām spēlēm. Neļaujiet pretiniekam jūs pārsteigt un gūstiet vēl vienu lielisku uzvaru!

Ērta skārienvadība

Izbaudiet ērtu austiņu vadību - ar Haylou viss nepieciešamais ir rokas stiepiena attālumā! X1 Neo ir aprīkotas ar ērti lietojamiem skārienpaneļiem, kas cita starpā ļaus ātri apturēt vai atsākt atskaņošanu, atbildēt uz tālruņa zvanu vai noraidīt zvanu, nokārt klausuli, pārslēgt dziesmu un ieslēgt spēļu režīmu. Nevajag vairs katru reizi meklēt viedtālruni!

Iepakojumā

  • Austiņas
  • Uzlādes korpuss
  • Uzlādes kabelis (USB-C)
  • Lietotāja rokasgrāmata
Produkta veidsAustiņas
Savienojuma spraudnisBluetooth

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse