Austiņas - Earphones TWS OneOdio Open Rock Pro T1 black T1 TWS black - ātri pasūtīt no ražotāja

Uzņemiet savu iecienītāko mūziku treniņa laikā un izbaudiet ilgstošu komfortu. Oneodio T1 bezvadu austiņām ir ergonomisks dizains, un jūs varat pielāgot tās savām vajadzībām. Turklāt tās cieši pieguļ ausīm, tāpēc tās labi noderēs skriešanas laikā. Tās ir ūdensizturīgas (IPX5), un trokšņu slāpēšanas mikrofoni ļauj brīvi runāt pa tālruni. Turklāt ar vienu uzlādi tās darbojas aptuveni 19 h, un pēc 5 min uzlādes tās atskaņos mūziku 60 min.

Earphones TWS OneOdio Open Rock Pro T1 black T1 TWS black

Rated 4.7/5 based on 1 customer reviews

1445 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

51937
T1 TWS black
6975969180114
OneOdio

Jauns

02.05 - 14.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
03.05 - 16.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
03.05 - 16.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
02.05 - 14.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Basiem bagāta skaņa

Oneodio Open Rock T1 austiņas ļaus jums atklāt līdz šim nepazīstamas iecienītāko dziesmu detaļas. Tajās izmantota TubeBass tehnoloģija, kas izceļ zemās frekvences, ļaujot izbaudīt dziļus basa toņus, bagātīgu detalizāciju un skaidru skaņu.

Lietošanas ērtums

Nebaidieties no diskomforta un noguruma pat ilgstošas Open Rock T1 lietošanas laikā. Austiņas izceļas ar atvērtu dizainu, kas palīdz pasargāt jūsu dzirdi no bojājumiem. Turklāt jūs varat dzirdēt apkārt notiekošo, tādējādi nodrošinot papildu drošību. Turklāt, pateicoties īpašajiem āķiem, jūs pielāgosiet tās savām vajadzībām - jums nav jāuztraucas, ka tās izkritīs no ausīm.

Līdz 19 stundām nepārtrauktas mūzikas atskaņošanas

Ņemiet Oneodio T1 līdzi uz sporta zāli, darbu, ceļojumā un neuztraucieties par ātru ūdens izlādēšanos. Open Rock austiņas ar vienu uzlādi darbojas aptuveni 19 h, un komplektā iekļautais futrālis šo laiku pagarina līdz pat 46 h. Turklāt pēc 5 min uzlādes tās var atskaņot mūziku aptuveni 60 min. Turklāt USB-C kabelis nodrošina ērtu uzlādi.

Mikrofoni ar trokšņu slāpēšanu

Vai esat devies pastaigā, vai varbūt esat darbā un kāds jums tikko piezvanījis? Tagad varat ērti turpināt sarunas neatkarīgi no atrašanās vietas. Oneodio austiņās ir izmantoti trokšņu slāpēšanas mikrofoni, kas efektīvi novērš ārējo troksni.

Ūdensizturība

Ūdens, sviedri, putekļi - Oneodio T1 austiņas ir tam gatavas. Open Rock nodrošina IPX5 noturību pret šļakatām, tāpēc jums nav jāuztraucas par to sabojāšanu. Ņemiet tās līdzi rīta skrējienā, uz sporta zāli vai fitnesa centru un pavadiet laiku ar savu iecienītāko mūziku vai podkāstu.

Bluetooth 5.2 - savienojums bez traucējumiem

Oneodio ļauj izbaudīt ērtības, ko piedāvā bezvadu savienojums. Izmantojot aptX kodeku, tiek samazināti traucējumi, un Bluetooth 5.2 versija nodrošina augstu signāla kvalitāti. Turklāt austiņas ātri pieslēdzas saderīgai ierīcei, tāpēc jūs būsiet gatavs darbam vienā mirklī.

Iekļauts

  • Austiņas
  • USB-A uz USB-C uzlādes kabelis
  • lietotāja rokasgrāmata
Produkta veidsAustiņas
Savienojuma spraudnisBluetooth

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse