-25%

Austiņas - Headphones OneOdio Studio HiFi Studio HiFi - perc šodien veikalā un ar piegādi

Sniedziet sev vēl labāku skaņas kvalitāti. OneOdio Studio HiFi austiņas piedāvā augstas klases 50 mm draiverus, lai jūs varētu baudīt fantastisku HiFi skaņu. Tās garantē arī nepārspējamu komfortu un izceļas ar plašu saderību. Tām ir arī kabeliņā iebūvēts mikrofons. Turklāt Shareport tehnoloģija ļauj savienot kopā 2 austiņu pārus un klausīties mūziku kopā.

Headphones OneOdio Studio HiFi Studio HiFi

Rated 4/5 based on 1 customer reviews

3496 ar PVN

€ 46.45

Ir uz vietas
1 vienība , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

51940
Studio HiFi
6974028140311
OneOdio

Jauns

iespējams pēc 29.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 30.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 30.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 29.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Pārsteidzoša skaņas pieredze

Atklājiet izcilu HiFi skaņas kvalitāti. Austiņas ir aprīkotas ar 50 milimetru draiveriem, kas nozīmē, ka tās spēj nodrošināt īpaši skaidru, dabisku skaņu un dziļus, spēcīgus basus. Dzirdiet iepriekš nezināmas detaļas savās iecienītākajās dziesmās un iemīliet tās no jauna!

Izcils komforts

Izmantojiet austiņas tik ilgi, cik vēlaties - neuztraucieties par diskomfortu. Studio HiFi modelis piedāvā mīkstus un lielus ausu uzgaļus, kas cieši pieguļ ausīm, neradot nepatīkamu spiedienu. Atvadieties no sāpēm un noguruma! Ievērības cienīga ir arī regulējamā galvas stīpa, pateicoties kurai jūs varat viegli pielāgot austiņas savām vajadzībām. Turklāt izstrādājuma transportēšanu atvieglo komplektā iekļautais futrālis.

Tās sevi pierādīs jebkurā situācijā

Kabelim integrētais mikrofons nozīmē, ka, izmantojot austiņas, varat brīvi runāt pa tālruni, piedalīties tiešsaistes sanāksmēs vai sazināties ar citiem spēlētājiem tiešsaistes spēles laikā. Ir arī neliela poga, ar kuras palīdzību varat ērti apturēt un atsākt atskaņošanu, pārslēgt dziesmu un apstrādāt ienākošos zvanus.

Shareport tehnoloģija

Vēlaties klausīties mūziku kopā ar mīļoto cilvēku? Vai varbūt plānojat kopā ar kādu skatīties filmu? Izmantojiet Shareport tehnoloģiju! Vienkārši savienojiet kopā 2 austiņu pārus, izmantojot komplektā iekļauto 6,35 mm uz 3,5 mm kabeli. To darot, 2 ierīcēs tiks atskaņota viena un tā pati skaņa!

Plaša saderība

Aizmirstiet par ierobežojumiem. Studio HiFi austiņas ir saderīgas ar daudzām populārām ierīcēm - tās var viegli savienot, piemēram, ar viedtālruni, iPad, klēpjdatoru, datoru, spēļu konsoli vai televizoru. Tādējādi varat ērti klausīties mūziku, rediģēt nākamo YouTube videoklipu, skatīties filmu vai nodarboties ar spēli.

Iepakojumā

  • Austiņas
  • 3,5 mm jack audio kabelis
  • 6,35 mm uz 3,5 mm kabelis
  • Maisiņš
  • Lietotāja rokasgrāmata
Produkta veidsAustiņas
Preces ar atlaidi (%)Vidēja atlaide (10-30%)
Atlaides apjoms (€)5 - 20 €
Savienojuma spraudnis3,5mm TRS

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
1 vienība