Austiņas - Headphones OneOdio A71D A71D - ātri pasūtīt no ražotāja

Vai stundām ilgi klausāties mūziku un novērtējat komfortu? Oneodio A71 austiņas būs ideāli piemērotas tieši jums! Izstrādājums izceļas ar pārdomātu dizainu, un katra detaļa nodrošinās jums komforta sajūtu visaugstākajā līmenī. Regulējama galvas stīpa, grozāmi un neticami mīksti ausu uzgaļi, kā arī iespēja salocīt - tas ir tikai sākums priekšrocībām. Austiņās izmantoti 40 milimetru neodīma draiveri, kas garantē izcilu skaņas kvalitāti. Ar A71 jūs varēsiet baudīt kristāldzidrus augstos un dziļos basus. Komplektā atradīsiet 2 kabeļus, kas ļaus jums pieslēgt austiņas gandrīz jebkuram mūzikas avotam, bet, ja dodat priekšroku bezvadu risinājumiem, izmantojiet Bluetooth tehnoloģiju!

Headphones OneOdio A71D A71D

Rated 4.8/5 based on 1 customer reviews
51942
A71D
6974028140083
OneOdio

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Lieliska skaņa

OneOdio A71 austiņas garantē augstas kvalitātes skaņu, jo tajās izmantoti 40 mm neodīma draiveri. Ko tas nozīmē? Plašu frekvenču diapazonu, kas ļaus jums dzirdēt augstos toņus, kuri ir tīri kā asara, kā arī neticami kustīgus basus, kurus sajutīsiet savā iekšienē. Tas viss padara šīs austiņas piemērotas ne tikai ikdienas mūzikas klausīšanai, bet arī darbam studijā vai dzīvai dīdžejošanai!

Pārdomāts dizains

Oneodio A71 austiņas nodrošinās jums daudzu stundu komfortu, un, pateicoties pārdomātajam dizainam, tās nozags jūsu sirdi! Jūs varat viegli pielāgot tās savām vajadzībām, izmantojot regulējamo galvas stīpu, un, pateicoties grozāmajām austiņām, jūs varat ātri un efektīvi atklāt savu ausi, kad tas nepieciešams. Gan galvas lente, gan ausu uzgaļi ir pārklāti ar īpaši patīkamu un mīkstu materiālu, tāpēc pat pilna diena lietošanas neradīs diskomfortu.

Komplektā iekļauti praktiski kabeļi

Komplektā atradīsiet divus kabeļus, kas atvieglos austiņu lietošanu. Ar 3,5 mm jack audiokabeli tās varēsiet ērti lietot, piemēram, kopā ar tālruni vai planšetdatoru, un, pateicoties iebūvētajam mikrofonam, varēsiet veikt balss zvanus, neizvelkot telefonu. Ar 6,5 mm uz 3,5 mm kabeli varēsiet austiņas pievienot, piemēram, pastiprinātājam.

Komplektā iekļautas

  • Oneodio A71D austiņas ar iebūvētu audio kabeli x 1
  • Noņemams mikrofons x 1
  • Pagarināšanas kabelis "Y" x 1
  • Lietotāja rokasgrāmata x 1
Produkta veidsAustiņas ar mikrofonu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.