Austiņas - Headphones OneOdio Pro M Pro M - ātri pasūtīt no ražotāja

Klausieties mūziku, skatieties filmas vai spēlējiet spēles - nodrošiniet fantastisku skaņas kvalitāti gandrīz jebkurā situācijā. OneOdio Pro M austiņas ir aprīkotas ar 50 milimetru draiveriem un var darboties gan bezvadu, gan vadu režīmā. To darbības laiks ar vienu uzlādi sasniedz 90 stundas, un Bluetooth 5.2 nodrošina uzticamu savienojumu. Komplektā atradīsiet arī īpašu kabeli ar mikrofonu.

Headphones OneOdio Pro M Pro M

Rated 4.2/5 based on 1 customer reviews

5645 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 27 vienības

51949
Pro M
6974028140090
OneOdio

Jauns

19.05 - 31.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
21.05 - 01.06.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
21.05 - 01.06.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
19.05 - 31.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Brīnišķīga 3D telpiskā skaņa

Atklājiet līdz šim nezināmas detaļas par savām iecienītākajām dziesmām un izbaudiet vēl lielāku iegremdēšanos spēlēšanas laikā. Austiņas izceļas ar augstas klases 50 mm draiveriem, tāpēc tās spēj nodrošināt fantastisku 3D telpisko skaņu, satriecošu HiFi skaņu un spēcīgu, uzsvērtu basu. Dāvājiet sev neaizmirstamu muzikālo pieredzi vai vēl vairāk iegremdējieties savas iecienītākās spēles pasaulē!

Bezvadu darbība

Atbrīvojieties no kabeļiem un iegūstiet gandrīz neierobežotu brīvību. Austiņas var pieslēgties izvēlētajām ierīcēm bezvadu režīmā - Bluetooth 5.2 garantē ātru, stabilu un uzticamu pārraidi. To darbības laiks ir līdz pat 90 stundām - nebaidieties, ka tās atteiksies jums kalpot pārāk drīz. Pro M modeļa papildu priekšrocība ir iebūvētais mikrofons, tāpēc varat ērti sarunāties pa tālruni. Turklāt CVC 8.0 trokšņu slāpēšanas tehnoloģija CVC 8.0 nodrošinās, ka zvanītāji jūs dzirdēs bez problēmām.

Komplektā iekļauts kabelis ar mikrofonu

Austiņas var darboties arī ar vadu. Komplektā ir iekļauts izturīgs kabelis, ar kuru tās var viegli savienot ar tālruni vai datoru. Komplektā ir arī mikrofons, kas lieliski ierakstīs jūsu balsi, vienlaikus samazinot nevajadzīgo fona troksni. Tas ļauj jums runāt pa tālruni, piedalīties sanāksmēs vai sazināties ar citiem spēlētājiem. Turklāt kabelī integrētā tālvadības pults ļauj ērti regulēt skaļumu un apturēt atskaņošanu, kā arī veikt citas darbības.

Rūpējieties par savu komfortu

Izbaudiet sapņainu komfortu pat ilgstošas austiņu lietošanas laikā. Pro M modelis piedāvā mīkstas austiņas, kas izgatavotas no proteīna ādas un cieši pieguļ ausīm, tās nespiežot. Salokāmais dizains un komplektā iekļautā pārnēsāšanas somiņa atvieglo ierīces transportēšanu, savukārt īpašas pogas nodrošina ērtu lietošanu. Turklāt regulējamā galvas stīpa ļauj vēl vairāk pielāgot austiņas savām vajadzībām.

Plaša saderība

Ērti klausieties mūziku, kas atskaņota no tālruņa, un pēc tam spēlējiet iecienītāko spēli uz konsoles. OneOdio austiņas nodrošinās lielisku skaņas kvalitāti gandrīz jebkurā situācijā. M Pro modelis ir saderīgs ar daudzām populārām ierīcēm, piemēram, viedtālruņiem, klēpjdatoriem, planšetdatoriem un datoriem. Jūs varat arī viegli savienot tās ar Nintendo Switch konsoli, PlayStation 4 / 4 Pro vai XBOX One S kontrollera jauno versiju.

Iepakojumā

  • Austiņas
  • Uzlādes kabelis (no USB-A uz micro USB)
  • Divkāršs 3,5 mm Y tipa pagarinājuma kabelis
  • Kabelis ar mikrofonu un tālvadības pulti (2 m)
  • Lietotāja rokasgrāmata
  • Korpuss
Produkta veidsAustiņas
Savienojuma spraudnisBluetooth

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse