Austiņas - Wireless Bluetooth Earphones TWS Pisen LS03JL (white) LS03JL - ātri pasūtīt no ražotāja

TWS Pisen LS03JL bezvadu austiņas nodrošina HiFi skaņu un stabilu Bluetooth savienojumu. Turklāt tās samazina apkārtējo troksni un izceļas ar ilgu darbības laiku. No otras puses, skārienpaneļi nodrošina ērtu lietošanu.

Wireless Bluetooth Earphones TWS Pisen LS03JL (white) LS03JL

Rated 4.9/5 based on 1 customer reviews

1245 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 172 vienības

51968
LS03JL
6902957101509

Jauns

19.05 - 31.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
21.05 - 01.06.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
no 3 €
21.05 - 01.06.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
19.05 - 31.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Iespaidīga skaņas kvalitāte

13 milimetru draiveri kopā ar kompozītmateriāla membrānu nodrošina bagātīgi detalizētu skaņu un vokāla izcelšanu. Tā rezultātā varat baudīt vēl dziļāku pieredzi.

Stabils savienojums bez kavēšanās

Pisen LS03JL austiņas savienojas ar saderīgu ierīci, izmantojot Bluetooth 5.0 versiju, nodrošinot stabilu savienojumu līdz pat 10 metru attālumā. Turklāt jums nav jāuztraucas par traucējumiem - austiņas nodrošina lielisku audio un video sinhronizāciju. Tas nozīmē vēl labāku pieredzi, skatoties filmas un spēlējot spēles. Turklāt katra austiņa pieslēdzas ierīcei neatkarīgi, tāpēc varat izmantot tikai vienu austiņu un dalīties mūzikā ar mīļoto cilvēku.

Viegls un ērts

Lietojiet austiņas ilgstoši un neuztraucieties par noguruma vai neērtības sajūtu. Austiņas Pisen LS03JL izceļas ar to vieglo konstrukciju - katra austiņa sver 3,5 gramus, tāpēc jūs gandrīz nejutīsiet, ka tās nēsājat. Turklāt ergonomiskais un cieši pieguļošais dizains nodrošina ilgstošu komfortu - jums arī nav jāuztraucas par to, ka austiņas izkritīs no ausīm, un jūs varat tās veiksmīgi ņemt līdzi uz treniņu.

Ilgs darba laiks

Vai jūs tikko esat treniņā un uztraucaties, ka austiņas izlādēsies vismazāk piemērotā brīdī? Nevajag! Kopā ar uzlādes futrālīti tās var darboties līdz pat 70 h, bet gaidīšanas režīmā tās darbojas aptuveni 400 h. Turklāt pēc 2 h uzlādes tās būs gatavas turpināt darbu.

Veiciet zvanus pa tālruni

Atvadieties no kaitinošā apkārtējā trokšņa. Pisen LS03JL austiņas ir aprīkotas ar trokšņu slāpēšanas mikrofoniem, tāpēc varat koncentrēties uz sarunu un aizmirst par ārējo troksni. Tādējādi varat ērti runāt pa tālruni neatkarīgi no atrašanās vietas.

Intuitīva darbība

Austiņu lietošana jums nesagādās problēmas - katra austiņa ir aprīkota ar skārienpaneli, ar kuru varat pielāgot Pisen LS03JL darbību. Ērti pārtrauciet/atjaunojiet atskaņošanu un izmantojiet balss palīgu. Jums vairs nav nepieciešams ķerties pie viedtālruņa!

Pārdomāts dizains

Austiņas Pisen LS03JL varat veiksmīgi ņemt līdzi uz treniņiem - tās ir noturīgas pret šļakatām atbilstoši IP54. Turklāt tās izceļas ar minimālistisku un stilīgu dizainu, tāpēc tās piestāvēs gandrīz ikvienam.

Produkta veidsAustiņas
Savienojuma spraudnisBluetooth

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse