Austiņas - Baseus Bowie H2 True Wireless Earphones Bluetooth 5.2 (Grey) NGTW260013 - ātri pasūtīt no ražotāja

Meklējat austiņas, kas pārsteigs ar savu skaņu un vienlaikus būs ērtas lietošanā? Baseus Bowie H2 būs jums ideāli piemērotas! Tās jūs iepriecinās ar savu 3D skaņu, un, pateicoties trokšņu slāpēšanai, jūs vēl vairāk zaudēsiet sevi savās iecienītākajās dziesmās. Turklāt jūs varēsiet arī ērti veikt tālruņa zvanus. Paceliet savu komfortu jaunā līmenī ar Bowie H2s!

Baseus Bowie H2 True Wireless Earphones Bluetooth 5.2 (Grey) NGTW260013

Rated 5/5 based on 1 customer reviews
51972
NGTW260013
6932172613686
Baseus

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Izcila skaņas kvalitāte

Vēlaties pazaudēt sevi mūzikā? Baseus Bowie H2 austiņas, pateicoties jaunākajām tehnoloģijām, nodrošinās jums neaizmirstamu 3D skaņas pieredzi. Turklāt īpaši plānās un nestandarta membrānas un 40 milimetru draiveris padarīs jūsu iecienītākās dziesmas skanēt vēl labāk nekā iepriekš.

Ērti valkāt

Bowie H2 ir radītas, domājot par komfortu, tāpēc tās nodrošina zemu latentuma līmeni. Turklāt vienlaicīgi varat pieslēgt 2 ierīces! Austiņas garantē arī skaidru un skaidru skaņu telefona zvanu laikā, pateicoties 4 iebūvētajiem mikrofoniem.

Papildu funkcija

Jums vairs nav jāuztraucas par to, ka varat palaist garām savas iecienītākās dziesmas. Baseus austiņas ir aprīkotas ar papildu pauzes funkciju. Kad tās būsiet uz ausīm, mūzika padarīs jūsu laiku patīkamāku, bet, kad tās noņemsiet, tiks aktivizēta pauzes funkcija, un jūs nekad vairs nepalaistu garām savas iecienītākās dziesmas. Turklāt, izmantojot īpašo lietotni, jūs paplašināsiet austiņu funkcijas, padarot to lietošanu vēl ērtāku.

Bezvadu savienojums

Aizmirstiet par nemitīgi sapinušiem kabeļiem! Pateicoties Bluetooth 5.2 tehnoloģijai, varat baudīt ērtu un tūlītēju bezvadu savienojumu. Turklāt jums nav jāuztraucas par traucējumiem, jo tas ir ātrs un ļoti stabils.

Aktīvā trokšņu slāpēšana

Lai pilnībā iegremdētos mūzikā, Bowie H2 austiņas ir aprīkotas ar aktīvu trokšņu slāpēšanu līdz pat 40 dB. Tas nodrošina, ka neviens troksnis jūs vairs netraucēs. Vēlaties dzirdēt, kas notiek apkārt? Izvēlieties caurspīdīguma režīmu, lai jūs vairs nekad nepalaistu garām kolēģa jautājumu vai svarīgu paziņojumu lidostā.

Ilgs darba laiks

Baseus austiņas garantēs jums ilgu darba laiku, pateicoties zema enerģijas patēriņa funkcijai. Ar ieslēgtu trokšņu slāpēšanas funkciju laiks ir aptuveni 27 stundas, bet, to izslēdzot, laiks palielinās līdz 33 stundām! Turklāt jūs varat tās uzlādēt tikai vienas stundas laikā.

Izcila kvalitāte

Baseus H2 ir ne tikai funkcionāls sīkrīks, bet arī izcilas kvalitātes ierīce. Tās izceļas ar pārdomātām detaļām un izcilu dizainu. Turklāt vēl lielākam komfortam tām ir regulējama galvas stīpa un ausu uzgaļi, kas ir arī mīksti pieskārienam. Tas nodrošina, ka to ilgstoša lietošana arī turpmāk būs ļoti ērta.

Produkta veidsAustiņas
Savienojuma spraudnisBluetooth

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.