Austiņas - Earphones 1MORE Neo (black) EO007-Black - ātri pasūtīt no ražotāja

Pārliecinieties, ka jūsu rīcībā ir aprīkojums, kas ļaus jums pilnībā iegremdēties iecienītākajās spēlēs un dziesmās. 1MORE Neo austiņas ir aprīkotas ar 13 milimetru draiveriem, kas garantē augstas klases skaņu. Divi mikrofoni atbalsta ENC trokšņu slāpēšanu, un zemo latentumu noteikti novērtēs spēļu cienītāji. Par stabilu savienojumu rūpējas Bluetooth 5.2, un austiņu darbības laiks sasniedz līdz 45 stundām ar uzlādes korpusu. Ievērības cienīga ir arī IPX5 ūdensizturība un ārkārtīgi nelielais svars.

Earphones 1MORE Neo (black) EO007-Black

Rated 3.8/5 based on 1 customer reviews

2645 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

52213
EO007-Black
6933037202571
1MORE

Jauns

02.05 - 14.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
03.05 - 16.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
03.05 - 16.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
02.05 - 14.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Kristāldzidra skaņa

Austiņās ir 13 milimetru skaļruņi, kas jūsu muzikālo pieredzi pacels pavisam jaunā līmenī. 1MORE Neo garantē nevainojamu zemo, vidējo un augsto frekvenču harmoniju, sniedzot reālistisku skaņu un bagātīgu detaļu gammu. Tā rezultātā jūs novērtēsiet savu iecienītāko mākslinieku dziesmas jaunā veidā.

Ideāls risinājums spēlētājiem

Zemas latences režīms ļaus baudīt perfektu skaņas un video sinhronizāciju, lai aizraujošu spēļu laikā jūs varētu sasniegt sapņu iegremdētību. Turklāt Neo modelis atbalsta Bluetooth 5.2 tehnoloģiju, kas nodrošina zemu enerģijas patēriņu un stabilu savienojumu. Nekas vairs nestāvēs ceļā uz jūsu uzvaru!

Neierobežotas sarunas

1MORE austiņas piedāvā divus augstas kvalitātes mikrofonus, kas atbalsta ENC trokšņu slāpēšanu. Neatkarīgi no tā, vai atrodaties pārpildītā metro vai ejat pa trokšņainu ielu, varat brīvi sarunāties pa tālruni, un zvanītājs jūs vienmēr dzirdēs.

Ilgs darbības laiks

1MORE NEO ir aprīkotas ar jaudīgu akumulatoru, kas nodrošina līdz pat 11 stundām darbības. Ar uzlādes korpusu šo laiku pagarināsiet līdz 45 stundām. Tas ļauj bez ierobežojumiem klausīties iecienītākās dziesmas, skatīties filmas, spēlēt spēles un veikt tālruņa zvanus. Austiņu uzlādei ir nepieciešamas tikai aptuveni 70 minūtes.

Skārienjūtīga darbība

Pateicoties praktiskajām skārienpaliktnēm, ar dažiem klikšķiem varat apturēt vai atsākt atskaņošanu, regulēt skaļumu, iedarbināt balss asistentu, atbildēt uz ienākošo zvanu, nokārt klausuli un veikt citas darbības. Turklāt varat personalizēt individuālos iestatījumus, izmantojot 1MORE MUSIC lietotni.

Praktiski risinājumi

Izmantojiet 1MORE austiņas pat ne tik labvēlīgos apstākļos. Neo modelis nodrošina IPX5 līmeņa noturību pret sviedriem un ūdeni, tāpēc varat klausīties mūziku intensīvu treniņu laikā vai lietainā laikā. Turklāt, kad austiņas izņemtas no futrāļa, tās automātiski pieslēdzas ierīcei, ar kuru tās tika savienotas pēdējo reizi. Ir iespējams izmantot tikai vienas izvēlētās austiņas.

Viegli kā spalviņa

Neo austiņas izceļas ar ergonomisku dizainu un lieliski iekļaujas ausīs, neradot diskomfortu. Vienas austiņas svars nepārsniedz 4,3 g, kas vēl vairāk palielina lietošanas komfortu.

Komplektā ietilpst:

  • Komplektā ietilpst austiņas x1
  • Uzlādes korpuss x1
  • USB-C uzlādes kabelis x1
  • Lietotāja rokasgrāmata x1
Produkta veidsAustiņas
Savienojuma spraudnisBluetooth

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse