Austiņas - Earphones 1MORE ColorBuds 2 (gold) ES602-Gold - ātri pasūtīt no ražotāja

Kopā ar 1MORE ļaujieties savai kaislei un novērtējiet mūziku jaunā veidā. ColorBuds 2 austiņas ir aprīkotas ar 7 milimetru skaļruņiem, kas ļaus izvilināt labāko no jūsu iecienītākajām melodijām. Bluetooth 5.2 tehnoloģija garantē stabilu savienojumu, un ANC funkcija ļauj dzirdēt tikai to, ko vēlaties. Iekārtas darbības laiks sasniedz 24 stundas, un tās enerģiju varat atjaunot bezvadu režīmā. Izmantojot SoundID, varat pielāgot austiņu darbību atbilstoši savām vēlmēm.

Earphones 1MORE ColorBuds 2 (gold) ES602-Gold

Rated 4.3/5 based on 1 customer reviews

3845 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 9 vienības

52217
ES602-Gold
6933037201680
1MORE

Jauns

23.05 - 04.06.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
24.05 - 06.06.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
24.05 - 06.06.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
23.05 - 04.06.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Dzirdēt katru detaļu

7 milimetru dinamiskie draiveri, ar kuriem ir aprīkotas austiņas ColorBuds 2, nodrošina, ka kropļojumi tiek samazināti līdz minimumam un tiek atjaunots skaņas sākotnējais tonis. Rezultātā 1MORE austiņas nodrošina lielisku, sabalansētu skaņu ar augstu izšķirtspēju un izteiksmīgiem basiem. Turklāt tās atbalsta tehnoloģiju SoundID. Izmantojot 1MORE mūzikas lietotni, varat izveidot savu skaņas profilu atbilstoši savām vēlmēm. Tagad varat baudīt personalizētu klausīšanās pieredzi!

Ideāls risinājums spēlētājiem

Ja esat spēlētājs, jūs noteikti zināt, cik neizdevīgi ir kavējumi dinamisku spēļu laikā. Ar ColorBuds 2 TWS austiņām jūs atvadīsieties no šīs problēmas. Adaptīvie aptX, TM un AAC kodeki garantē perfektu video un audio sinhronizāciju. Turklāt 1MORE austiņas atbalsta Bluetooth 5.2 tehnoloģiju, kas kopā ar Qualcomm mikroshēmu nodrošina ātru un uzticamu pārraidi. Tagad varat ātri reaģēt uz pretinieka kustībām un izcīnīt kārtējo uzvaru!

ANC trokšņu slāpēšana un caurspīdīguma režīms

Dzirdiet tikai to, ko vēlaties dzirdēt. ColorBuds 2 austiņas piedāvā ANC trokšņu slāpēšanas tehnoloģiju, lai jūs varētu klausīties sev vēlamo audioierakstu un apkārtējie trokšņi netraucētu jums koncentrēties. Vēlaties saglabāt saikni ar apkārtējo vidi, lai nepalaistu garām svarīgu paziņojumu vilciena stacijā, vai īsai sarunai, nenoņemot austiņas? Izvēlieties caurspīdīguma režīmu!

Augstas kvalitātes mikrofoni

Veiciet telefona sarunas bez traucējumiem. ColorBuds 2 ir līdz pat četriem mikrofoniem ar cVc 8.0 aktīvu trokšņu slāpēšanu, kas efektīvi filtrē nevajadzīgo fona troksni un nodrošina, ka zvanītājs dzird katru jūsu teikto vārdu, pat ja sarunājaties pārpildītā vietā.

Līdz 24 stundām darbības

Klausieties mūziku netraucēti, lai kur jūs atrastos. Viena austiņu uzlāde nodrošina līdz pat 8 stundām darbības (ja neizmantojat ANC funkciju). Uzlādes futrālis ļauj pagarināt šo laiku līdz 24 stundām. ColorBuds 2 izlādējās nepareizā laikā? Nekādu problēmu! Pietiek tikai ar 15 minūšu uzlādi, lai varētu izbaudīt to darbību vēl 2 stundas. Atjaunojiet iekārtas enerģiju, izmantojot komplektā iekļauto USB-C kabeli vai bezvadu savienojumu.

Praktiski risinājumi

Uzlieciet uz ērtībām ar 1MORE! ColorBuds 2 austiņas automātiski savienojas ar ierīci, kurai tās bija pievienotas pēdējo reizi, tiklīdz atverat uzlādes korpusu. Turklāt, kad izņemat austiņas no ausīm, mūzikas atskaņošana tiek pārtraukta, līdz tās ievietojat atpakaļ. Ievērības cienīga ir arī IPX5 līmeņa ūdensizturība, tāpēc varat bez raizēm klausīties savas iecienītākās dziesmas intensīvas treniņu nodarbības laikā.

Skārienjūtīga darbība

Jums vairs nav jāķeras pie viedtālruņa kabatā, lai apturētu vai atsāktu atskaņošanu, atbildētu uz ienākošo zvanu vai aktivizētu balss palīgu. ColorBuds 2 austiņās ir skārienpaneļi ērtai lietošanai. Izmantojot 1MORE Music lietotni, varat veikt izmaiņas iestatījumos un izbaudīt komfortu.

Ergonomisks dizains

1MORE austiņas lieliski pieguļ ausīm, neradot kaitinošu diskomfortu. Tās ir arī ļoti vieglas - vienas austiņas svars nepārsniedz 4,9 g. Iekārtas izceļas arī ar stilīgu dizainu, un, pateicoties UV pārklājumam, tās ir noturīgas pret traipiem un pirkstu nospiedumiem.

Komplektā ietilpst:

  • Komplektācijā ietilpst austiņas x1
  • Uzlādes korpuss x1
  • USB-C uzlādes kabelis x1
  • Maināmo vāciņu pāris (XS, S, L) x3
  • Lietotāja rokasgrāmata x1
Produkta veidsAustiņas
Savienojuma spraudnisBluetooth

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse