Austiņas - Earphones 1MORE PistonBuds Pro (black) EC302-Black - ātri pasūtīt no ražotāja

Izbaudiet, cik labi var skanēt jūsu iecienītākās melodijas ar 1MORE PistonBuds Pro. Izbaudiet izcilu skaņas kvalitāti, pateicoties 10 milimetru dinamiskajiem skaļruņiem, un OuietMax aktīvā trokšņu slāpēšanas tehnoloģija palīdzēs jums pārvarēt troksni. To darbības laiks kopā ar korpusu sasniedz līdz 30 stundām, un par uzticamu savienojamību rūpējas Bluetooth 5.2. Iebūvētie mikrofoni ar DNN algoritmu atvieglo tālruņa zvanus. Ievērības cienīgs ir arī austiņu ergonomiskais dizains.

Earphones 1MORE PistonBuds Pro (black) EC302-Black

Rated 5/5 based on 1 customer reviews

5945 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 17 vienības

52220
EC302-Black
6933037202144
1MORE

Jauns

23.05 - 04.06.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
24.05 - 06.06.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
24.05 - 06.06.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
23.05 - 04.06.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Jūtieties kā koncertā

Austiņas ir aprīkotas ar 10 milimetru dinamiskajiem draiveriem, kas garantē fantastisku skaņas kvalitāti. Bagātīgas detaļas, spēcīgi basi, kristāldzidra skaņa - tas un vēl daudz kas cits jūs gaida ar Piston Buds Pro. Tās atbalsta arī AAC kodeku, tāpēc 1MORE austiņas nodrošina vēl labāku mūzikas baudījumu.

Stabila un uzticama signāla pārraide

Traucējumi, kavēšanās un citas savienojuma problēmas ir pagātne! Uzlabotā Bluetooth 5.2 tehnoloģija nodrošina ātru un stabilu savienojumu līdz pat 10 metru attālumā. Tādējādi varat brīvi pārvietoties, neuztraucoties par savienojuma vai mūzikas atslēgšanos. 1MORE nav aizmirsis arī par spēlētājiem! PistonBuds piedāvā īpašu spēļu režīmu, kas samazina kavēšanos, vienlaikus ļaujot baudīt perfektu audio un video sinhronizāciju. Tagad jūs varat viegli pārspēt pretinieku un gūt kārtējo uzvaru savā iecienītajā spēlē!

Tikai jūs un jūsu mūzika

PistonBuds Pro izmanto QuietMax hibrīda aktīvās trokšņu slāpēšanas tehnoloģiju, kas efektīvi novērš apkārtējo troksni līdz 38 dB. Tas ļauj pilnībā iegremdēties iecienītākajās dziesmās un atslēgties no apkārtējās pasaules. Neatkarīgi no tā, vai strādājat, mācāties, vingrojat vai ceļojat, 1MORE PistonBuds Pro austiņas palīdzēs jums koncentrēties uz to, ko darāt.

Pielāgojiet to veiktspēju atbilstoši savām vajadzībām

1MORE Music lietotne ļauj pielāgot austiņu darbību gandrīz jebkurai situācijai. Jūsu rīcībā ir līdz pat 12 ekvalaizera iestatījumiem - neatkarīgi no tā, kādu mūziku klausāties, jūs noteikti atradīsiet iestatījumu, kas atbilst jūsu vajadzībām! Ir pieejams arī Caurspīdīguma režīms, kas ļauj saglabāt saikni ar pasauli, nenoņemot austiņas, un WNR režīms, kas automātiski samazina vēja radīto troksni.

Ērti veiciet tālruņa zvanus

Tagad varat runāt pa tālruni pārpildītā iepirkšanās centrā vai autobusā bez jebkādām problēmām. Austiņās ir augstas kvalitātes mikrofoni, kas uzticami ieraksta jūsu balsi. PistonBuds Pro izmanto arī inteliģentu DNN algoritmu, kas filtrē apkārtējo troksni, nodrošinot kristāldzidru sarunu pat trokšņainā vidē. Aerodinamiskā konstrukcija arī mazina vēja radīto troksni, tāpēc jūsu balss saglabājas skaidra un skaidra arī skrienot vai braucot ar velosipēdu.

Ņemiet tos līdzi, kur vien vēlaties

PistonBuds Pro rūpīgi pārdomātā konstrukcija nodrošinās jums nepārspējamu komfortu. Austiņas izceļas ar IPX5 ūdensizturību, tāpēc varat tās lietot pat tad, kad trenējaties sporta zālē vai dodaties pārgājienā lietainā laikā. Kompaktais korpuss pat viegli ietilps jūsu kabatā. Turklāt tas ir pārklāts ar īpašu pārklājumu, kas novērš pirkstu nospiedumus. Tagad varat ņemt savas austiņas līdzi jebkur un baudīt savu iecienītāko mūziku, lai kurp arī dotos!

Ilgs darba laiks

Jums vairs nav jāuztraucas par to, ka austiņas negaidītā brīdī izlādēsies. Iebūvētais akumulators ļauj ar vienu uzlādi atskaņot mūziku līdz 7,5 stundām, ja ANC ir izslēgts, vai līdz 5 stundām, ja ANC ir ieslēgts. Vai vēlaties pagarināt šo laiku? Izmantojiet komplektā iekļauto korpusu un pagariniet to darbības laiku līdz 30 stundām! Turklāt austiņas atbalsta ātro uzlādi, tāpēc jau pēc 5 minūšu uzlādes varēsiet baudīt mūziku vēl vienu stundu.

Iekļauts

  • Austiņas
  • futrālis
  • nomaināmas gumijas lentes x4
Produkta veidsAustiņas
Savienojuma spraudnisBluetooth

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse