Austiņas - Earphones 1MORE ComfoBuds Mini (white) ES603-White - ātri pasūtīt no ražotāja

Paaugstiniet savu mūzikas pieredzi jaunā līmenī ar 1MORE. ComfoBuds Mini austiņās ir 7 mm dinamiskie draiveri, kas nodrošina kristāldzidru skaņu. Tajās izmantota patentētā tehnoloģija QuietMax, kas efektīvi novērš apkārtējo troksni un nodrošina 4 režīmu trokšņu slāpēšanu. Iebūvētie mikrofoni ļauj ērti turpināt sarunas, un to darbības laiks ir līdz 24 stundām. Tām ir arī viegls, ergonomisks un ūdensizturīgs dizains, kas nodrošina sapņainu komfortu.

Earphones 1MORE ComfoBuds Mini (white) ES603-White

Rated 4.5/5 based on 1 customer reviews

8645 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 5 vienības

52223
ES603-White
6933037202311
1MORE

Jauns

23.05 - 04.06.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
24.05 - 06.06.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
24.05 - 06.06.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
23.05 - 04.06.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Fantastiska skaņas kvalitāte

Klausieties savu iecienītāko dziesmu skaņas. ComfoBuds Mini ir aprīkotas ar 7 milimetru dinamiskajiem draiveriem, kas nodrošina augstas kvalitātes skaņu. Tā rezultātā varat baudīt skaidru, skaidru un skaidru skaņu bez kropļojumiem. Tajos izmantota arī SoundID sistēma, kas perfekti pielāgos skaņu jūsu vēlmēm. Turklāt austiņas atbalsta QuietMax hibrīda aktīvās trokšņu slāpēšanas tehnoloģiju QuietMax, kas samazina trokšņus līdz pat 40 dB. Tas ļauj pilnībā pazaudēt sevi mūzikā un aizmirst par apkārtējo pasauli!

Domājot par dažādām lietotāju vajadzībām

Izmantojot ComfoBuds Mini, varat pilnībā koncentrēties uz savu iecienītāko dziesmu vai podkāstu skaņām. Austiņas piedāvā 4 trokšņu slāpēšanas režīmus, kurus varat viegli pielāgot jebkurai situācijai. Izmantojot ANC Strong režīmu, varat atslēgties no ārpasaules un koncentrēties uz sev svarīgo, pat ja atrodaties trokšņainā vilcienu stacijā vai lidostā. ANC Mild režīms nodrošinās jums mieru, atpūšoties pārpildītā kafejnīcā vai rosīgā birojā. WNR ļaus jums baudīt tīru skaņu pat ļoti vējainās dienās, savukārt Caurspīdīguma režīms ļaus jums saglabāt kontaktu ar apkārtējo vidi, nenoņemot austiņas.

Radīts sarunām

Ērti runājiet pa tālruni, kur vien vēlaties. Katrās austiņās ir iebūvēti 2 augstas kvalitātes mikrofoni, kas uzticami ierakstīs katru vārdu. Tās izmanto arī inovatīvu DNN algoritmu, kas efektīvi novērš apkārtējo troksni. Tāpēc varat būt droši, ka zvanītāji dzirdēs visu, ko vēlaties viņiem pateikt.

Ilgs darbības laiks

Tagad varat klausīties mūziku, neuztraucoties par to, ka austiņām pēkšņi beigsies jauda. Ilgstoši uzlādējamais akumulators nodrošina līdz pat 6 stundām lietošanas, kad ANC ir izslēgts, vai līdz 5 stundām, kad tas ir ieslēgts. Komplektā atradīsiet arī lādēšanas futrālīti, lai pagarinātu to darbības laiku līdz pat 24 stundām. Pateicoties ātrās uzlādes funkcijai, jau pēc 10 uzlādes minūtēm austiņas var lietot vēl 90 minūtes! Turklāt tās atbalsta QI bezvadu uzlādes tehnoloģiju, tāpēc varat viegli atjaunot tajās esošo enerģiju, izmantojot indukcijas lādētāju.

Bluetooth tehnoloģija

Vai jūs uztrauc traucējumi un kavēšanās? Nevajag! Par uzticamu savienojumu ar izvēlēto ierīci rūpējas inovatīvā Bluetooth 5.2 tehnoloģija, kas nodrošina ātru un stabilu signāla pārraidi ar mazāku enerģijas patēriņu. Tāpēc varat būt droši, ka nekas netraucēs jūsu mūzikas sesijai! Austiņu savienošana ir ļoti vienkārša - vienkārši pievienojiet tās ierīcei vienu reizi, un katru reizi tās automātiski pieslēgsies ierīcei, kad izņemsiet tās no futrāļa.

Kompakts un viegls

Austiņu kompaktais un īpaši vieglais dizains nodrošinās jums komfortu, par kādu esat sapņojis - katra austiņa sver tikai 3,7 gramus. Rūpīgi pārdomātā konstrukcija nozīmē, ka varat stundām ilgi brīvi klausīties mūziku, neuztraucoties par diskomfortu vai noguruma sajūtu. Austiņas ir arī IPX5 ūdensizturīgas, tāpēc varat tās lietot pat intensīvas treniņu nodarbības laikā sporta zālē vai pastaigas laikā lietainā laikā. Jūsu rīcībā ir arī īpaša lietotne, kurā varat atrast īpaši sagatavotas dabas skaņas, kas palīdzēs nomierināt domas un atpūsties pēc grūtas dienas.

Iekļauts

  • austiņas
  • futrālis
  • nomaināmas gumijas lentes x4
Produkta veidsAustiņas
Savienojuma spraudnisBluetooth

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse