Austiņas - Earphones 1MORE Evo (black) EH902-Black - ātri pasūtīt no ražotāja

Meklējat austiņas, kas ļautu vēl vairāk izbaudīt mūzikas klausīšanos? 1MORE Evo austiņas noteikti piepildīs jūsu cerības! Tās ir sertificētas kā Hi-Res Audio bezvadu austiņas, un tām ir 10 mm draiveri, kas nodrošina bagātīgi detalizētu skaņu. Tās atbalsta QuietMax trokšņu samazināšanu, kas efektīvi novērš apkārtējo troksni līdz 42 dB, un piedāvā 4 ANC režīmus. Īpaša lietotne ļauj pielāgot austiņas savām vēlmēm, un iebūvētie mikrofoni ļauj veikt zvanus. Ilgi kalpojošās baterijas nodrošina ilgu darbības laiku, un tās ir viegli lietojamas ar skārienjūtīgajiem paneļiem. Tās izceļas arī ar ergonomisku un ūdensizturīgu dizainu.

Earphones 1MORE Evo (black) EH902-Black

Rated 4.3/5 based on 1 customer reviews
52224
EH902-Black
6933037201260
1MORE

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Paaugstiniet savu mūzikas pieredzi jaunā līmenī

Iemīliet mūziku no jauna. Dinamiskie 10 mm draiveri apvienojumā ar Quiet Max hibrīda aktīvās trokšņu slāpēšanas tehnoloģiju ļauj pilnībā koncentrēties uz atskaņoto dziesmu skaistumu. Austiņas ir sertificētas kā Hi-Res Audio Wireless un izmanto LDAC kodeku, kas nozīmē, ka tās nodrošina augstākās kvalitātes skaņu. Tas viss nozīmē, ka varat baudīt kristāldzidru, detaļām piesātinātu skaņu, izteiksmīgu vokālu un spēcīgus basus.

Papildu iespējas, izmantojot lietotni

Īpašā 1MORE Music lietotne ļauj izvēlēties kādu no 12 ekvalaizera iestatījumiem, kas piemēroti dažādiem mūzikas žanriem. Neatkarīgi no tā, vai dodat priekšroku hip-hopam, klasiskajai vai elektroniskajai mūzikai, varat viegli atrast iestatījumu, kas atbilst jūsu iecienītajai mūzikai. Vēlaties vēl vairāk pielāgot austiņas savai gaumei? Izmantojiet manuālo iestatījumu ekvalaizeri!

Tās darbosies jebkurā situācijā

Iegremdējiet sevi mūzikas skaņās un aizmirstiet par apkārtējo pasauli. Austiņās 1MORE EVO izmantota inovatīva trokšņu slāpēšanas tehnoloģija, kas piedāvā līdz pat 4 režīmiem. Adaptīvā ANC automātiski pielāgo trokšņu slāpēšanas līmeni atbilstoši videi, kurā atrodaties. ANC Strong režīms noderēs, ceļojot ar lidmašīnu vai vilcienu - tas samazina troksni līdz 42 dB. Vēlaties uzlabot koncentrēšanās spējas darba laikā? Izmantojiet ANC Mild režīmu! Vējainās dienās lieliski noderēs WNR, kas automātiski samazina vēja radīto troksni. Vai vēlaties saglabāt kontaktu ar apkārtējo vidi? Izmantojiet Caurspīdīguma režīmu!

Uzticama signāla pārraide

Atvadieties no traucējumiem un kavēšanās! 1MORE Evo izmanto Bluetooth 5.2 tehnoloģiju, kas nodrošina ātru un nepārtrauktu savienojumu līdz pat 10 m. Bez piepūles izveidojiet savienojumu ar līdz pat 2 ierīcēm vienlaicīgi - varat ērti pārslēgties starp pārī savienotajām ierīcēm bez atkārtotas savienošanas. Turklāt austiņas atbalsta Google Fast Pair, kas atvieglos Android ierīču savienošanu pārī.

Runājiet brīvi pa tālruni

Katra austiņa ir aprīkota ar 3 mikrofoniem, kas kopā ar inteliģento DNN (Deep Neural Network) algoritmu uzticami ierakstīs jūsu balsi pat trokšņainās telpās. 1MORE izstrādātais algoritms efektīvi novērš visus nevēlamos fona trokšņus. Jūs varat būt droši, ka jūsu sarunu biedrs dzirdēs katru jūsu teikto vārdu neatkarīgi no atrašanās vietas.

Klausieties mūziku līdz pat 28 stundām

Izbaudiet savu iecienītāko dziesmu skaņas tik ilgi, cik vien vēlaties! Austiņas var darboties līdz 8 stundām, ja ANC režīms ir izslēgts, vai līdz 5,5 stundām, ja tas ir ieslēgts. Vai vēlaties pagarināt šo laiku? Nav problēmu - izmantojiet uzlādes futrālīti un pagariniet to darbības laiku līdz pat 28 stundām! Austiņas atbalsta arī ātro uzlādi, tāpēc varat atskaņot mūziku vēl 4 stundas pēc tikai 15 minūšu uzlādes. Turklāt jūs varat tās viegli uzlādēt, izmantojot bezvadu lādētāju.

Domājot par komfortu

Austiņas ir izstrādātas tā, lai nodrošinātu maksimālu komfortu pat ilgstošas lietošanas laikā. Pateicoties rūpīgi pārdomātajam dizainam, tās cieši pieguļ un neizkritīs no ausīm. Komplektā atradīsiet arī 5 pārus maināmo gumīšu pārus dažādos izmēros, kas padara austiņas vēl pielāgojamākas. Tās ir arī IPX4 ūdensizturīgas - lietus pilieni un sviedri tās neizbiedēs!

Vēl vieglāk lietojams

Tagad varat ērti pārvaldīt savu mūzikas atskaņotāju, nemeklējot tālruni! Austiņas ir aprīkotas ar intuitīviem skārienpaneļiem, kas atvieglo to lietošanu. Tos var izmantot, lai apturētu vai atsāktu atskaņošanu, aktivizētu balss palīgu vai mainītu režīmus. Turklāt, izmantojot 1MORE Music lietotni, varat personalizēt paneļu funkcijas.

Iekļauts

  • Austiņas
  • nomaināmas gumijas lentes x5 (XS / S / M / L / XL)
  • Korpuss

Produkta veidsAustiņas
Savienojuma spraudnisBluetooth

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.