Austiņas - Earphones 1MORE AERO (white) ES903-White - ātri pasūtīt no ražotāja

1MORE Aero austiņas apmierinās pat visprasīgāko lietotāju vēlmes! Tām ir 10 mm draiveri, kas nodrošina augstas kvalitātes skaņu, un Smart Loudness tehnoloģija ļaus jums baudīt fantastisku skaņas kvalitāti neatkarīgi no skaļuma līmeņa. Tās atbalsta arī galvas kustību izsekošanas tehnoloģiju un QuietMax trokšņu samazināšanas sistēmu. Tās ļauj brīvi veikt tālruņa zvanus gandrīz jebkuros apstākļos, pateicoties augstas kvalitātes mikrofoniem ar DNN algoritmu. Tās piedāvā arī 4 ANC režīmus, kas ļaus pilnībā iegremdēt jūs mūzikā. Izmantojot lietotni, varat izvēlēties vienu no 12 ekvalaitera iestatījumiem, un to darbības laiks ir līdz 28 stundām. Austiņas izceļas ar ergonomisku un ūdensizturīgu dizainu.

Earphones 1MORE AERO (white) ES903-White

Rated 4.5/5 based on 1 customer reviews

8545 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 33 vienības

52226
ES903-White
6933037202670
1MORE

Jauns

23.05 - 04.06.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
24.05 - 06.06.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
24.05 - 06.06.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
23.05 - 04.06.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Pārsteidzoša skaņas kvalitāte

Atkal iemīlēsiet mūziku no jauna. Austiņas ir aprīkotas ar 10 milimetru draiveriem, kas nodrošina augstu skaņas kvalitāti. Tā rezultātā jūs varat baudīt bagātīgu detaļu gammu, perfektu zemo un augsto toņu līdzsvaru, kā arī spēcīgus un dziļus basus. Turklāt varat iegremdēties mūzikā neatkarīgi no atrašanās vietas, pateicoties patentētajai QuietMax trokšņu slāpēšanas tehnoloģijai, kas novērš nevēlamu fona troksni līdz pat 42 dB. Aero modelī izmantota arī Smart Loudness tehnoloģija, kas nodrošina bagātīgu mūzikas baudījumu pie jebkura skaļuma.

Pielāgots jebkurai situācijai

Ar Aero austiņām jūs pilnībā koncentrēsieties uz savu iecienītāko dziesmu skaņām pat pārpildītā un trokšņainā vietā. Austiņās izmantota uzlabota ANC tehnoloģija, kas piedāvā 4 dažādus režīmus. Tas ļauj tās viegli pielāgot gandrīz jebkurai situācijai. Adaptīvā ANC automātiski pielāgo trokšņu slāpēšanas līmeni videi, kurā atrodaties. Braucot automašīnā vai metro, ideāli piemērots būs ANC Strong režīms, savukārt ANC Mild režīms nodrošinās maksimālu komforta līmeni, apmeklējot kafejnīcu. Ļoti vējainās dienās labi darbosies WNR režīms, kas automātiski slāpē vēja troksni. Vai vēlaties saglabāt kontaktu ar apkārtējo vidi? Izvēlieties caurspīdīguma režīmu!

Sinhronizējiet katru savu kustību ar skaņu

Paaugstiniet iegremdēšanas līmeni nākamajā līmenī. 1MORE Aero austiņas atbalsta īpaši izstrādātu tehnoloģiju dinamisko galvas kustību izsekošanai, kas nodrošina, ka skaņa paliek tur, kur tai jābūt, pat tad, kad jūs kustināt galvu. Tas ļaus jums justies kā īstā koncertā! Nodrošiniet sev neaizmirstamu muzikālo pieredzi vai vēl vairāk iegremdējiet sevi spēlē!

Sarunas bez trokšņiem jebkurā vietā

Runājiet brīvi pa tālruni neatkarīgi no atrašanās vietas. Pārpildīts iepirkšanās centrs vai varbūt brauciens vilcienā? Tagad tā nav problēma! Katrā klausulē ir iebūvēti līdz pat 3 mikrofoniem, kas kopā ar DNN algoritmu efektīvi nodala jūsu balsi no apkārtējā trokšņa. Tās izceļas arī ar augstu noturību pret traucējumiem. Ar Aero austiņām varat būt droši, ka jūs un jūsu sarunu biedri viens otru dzirdēsiet bez mazākās problēmas!

Uzticams savienojums

1MORE Aero austiņas izmanto Bluetooth 5.2, kas garantē stabilu, ātru un nepārtrauktu savienojumu ar jūsu izvēlēto iekārtu, turklāt ar mazāku enerģijas patēriņu. Turklāt jūs varat tās savienot ar divām ierīcēm vienlaikus un brīvi pārslēgties starp tām. Tagad varat viegli pārslēgt atskaņošanu starp darbu ar klēpjdatoru un sarunām pa tālruni!

Līdz 28 stundām darbības

Aizmirstiet par ierobežojumiem un izbaudiet austiņu ilgo darbības laiku! Iebūvētais akumulators nodrošina līdz 7 stundām nepārtrauktas darbības, kad ANC režīms ir izslēgts, vai līdz 5 stundām, kad tas ir ieslēgts. Jūs varat arī pagarināt to darbības laiku līdz pat 28 stundām, izmantojot uzlādes futrālīti. Austiņas atbalsta arī ātru uzlādi - ar 15 minūšu uzlādi pietiek, lai tās kalpotu jums vēl 3 stundas. Turklāt, pateicoties Qi tehnoloģijai, tās var ērti uzlādēt bezvadu režīmā.

Ideāls ikdienas sabiedrotais

Nodrošiniet sev sapņu komfortu, klausoties mūziku! Vieglais austiņu dizains nozīmē, ka jūs pat nejutīsiet, ka tās ir ausīs - katra austiņa sver tikai 4,9 gramus. Tās var lepoties arī ar IPX5 ūdensizturību, tāpēc sviedri vai lietus netraucēs jums klausīties iecienītākās dziesmas. Turklāt jūsu rīcībā ir īpaša 1MORE Music lietotne, kas piedāvā līdz pat 12 ekvalaizera iestatījumiem.

Skārienvadība

Tagad visas svarīgākās funkcijas jums ir rokas stiepiena attālumā! Aero austiņas ir aprīkotas ar precīziem skārienpaneļiem, kas atvieglo vadību. Izmantojot tos, varat ērti vadīt mūzikas atskaņotāju, regulēt skaļumu vai pārvaldīt ienākošos zvanus - vairs nav nepieciešams katru reizi ķerties pie viedtālruņa. Varat arī uzreiz iedarbināt viedo balss asistentu - vienkārši trīs reizes pieskarieties skārienpanelim!

Produkta veidsAustiņas
Savienojuma spraudnisBluetooth

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse